32

Анонимен

преди 3 седмици

Най-много пострада ЕС , защото ПЛАЩА ВОЙНАТА НА САЩ и АНГЛИЯ , с/у Русия ..Рецесия и спад на икономиката , всички НАЙ-ГОЛЕМИ ГИГАНТИ В ИКОНОМИКАТА , НАПУСКАТ ЕС , насочват се в Китай и Индия ...А ВИЕ СИ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ !

31

Анонимен

преди 3 седмици

Ангийското правителство призовава гражданите , ДА СЕ ЗАПАСЯВАТ С ВОДА И ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ !!!Защо Бг-медии ---МЪЛЧАТ ,ние не сме ли в това положение , или ще чакаме да опре ножа У какалЯ!?

30

баба Пена

преди 3 седмици

Предлагам името на филма да се казва - Колко умен е светът. Ще загинат колко - 100тина милиона, голям празз, Ще покажем на вселената че нищо не сме научили за последните 2000г. Вместо от магазина да си купуваме луканки, ще нагъваме консверви с боб скрити в мазата. Ще настане масов тюрлю гювеч.

29

така е

преди 3 седмици

Значи и палестинци имат право да удрят по Израел. Йемен да удри по СА, САЩ, Англия и т.н. Сирия, Ливан, Иран да стрелят по Израел. Всеки има право да се защитава.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Русия също има право да воюва.

27

Анонимен

преди 3 седмици

До А---Украйна си беше МИРНА , но се появиха едни ЯНКИ и едни АНГЛО-САКСИ , и им подпалиха къщата ... Зеленски е предоставил територията на Украйна за военни действия на САЩ-Англия с/у Русия .Ако не беше Украйна щеше да бъде Молдова ... САЩ не могат да съществуват без войни !!!

26

баба Пена

преди 3 седмици

Ще викнем и оня Макрон дето много му знае балалайката и оня другия продуцент Баш американския пенсионер дето все не си помни името и припада по стълбите. Голям екшън ще бъде,ще забравим какво е да живееш в мир, да си цъкаш в нета, да си гледаш кефа. Ще ни съберът и ще се сбием за благото на Америка, щотот все не са се наяли и напили тея ***.

25

анонимен

преди 3 седмици

украинците трябва да бъдат избити до един - това е престъпна мафия! дядя вова си знае работата....

24

Анонимен

преди 3 седмици

Тази година ще има ли нови членове?

23

Анонимен

преди 3 седмици

До А...Алооо , а Зеленски защо не спазва ДОГОВОРИТЕ от 2014г. ,които е подписвал с Русия ... , или това не се брои !?

22

баба Пена

преди 3 седмици

Тогава всичките дето не са карали казарма и се хвалеха с това ще ги изпратя на първия фронт, ще им покажат за 5мин как се стреля и ай, който изказа изкара, както по времето на втората световна. Много ще бъде хубав тоя сериал, ще има яко екшън. САЩ разбира се ще се включат по късно към 3тия сезон, а до тогава ние че сме най близко ще ядем дървото, мармалада ще е пълен.

21

паф

преди 3 седмици

ти световна война ли искаш бе, мр.ъсен плъх! дано руска ракета да се стовари на грозната ти кратуна!

20

БАБА ВУНА

преди 3 седмици

КЕ МУ СЦЕПАТ ПУТИН НА ТОЯ ПУТИН!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Човечеството ще се върне и започне пак , от РАЛОТО -- с Белчо и Сивушка !Както каза и един овчар :--''Учените хора ще затрият света'' !

18

А

преди 3 седмици

Това е война, след като Русия атакува мирна, демократична и съседна Украйна, която никога не е била заплаха за Русия. --- Безспорно е, заяви Столтенберг./БГНЕС

17

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко, което казва този чичко е спорно и наивно. Украйна била мирна, демократична и спокойна страна, а международното право разрешавало удари по друга страна от трета. Нищо вярно няма в това.

16

БАБА МЕЦА

преди 3 седмици

БОЙ ПО ПУТИН БОЙ ПО ПУТИН БОЙ ПО ПУТИН ДО КАТ НЕ СВЪРШИИИИИИИИ

15

баба Пена

преди 3 седмици

Скоро ще излезе новия филм с наименованието Всички да грабват пушките със сценарист Путин, продуцент Байдън и Столтенберг, ко продукция на САЩ, РУСИЯ, Франция и др. Някъде към 2-рата серия ще се гледа включването на Китай и Индия. Казвам ви толкова ще е добър тоя сериал че ще забравите къде ви е къщата, няма да имате телефони мелефони а само по една чиния за манджжда и автомат в ръцете.

14

До 16 НАТО/САЩ

преди 3 седмици

Без да искам ти натиснах минус Братко- извинявай!!!! Прав си и съм абсолютно съгласен с теб :)....

13

Анонимен

преди 3 седмици

НАТО/САЩ/ :Нека да се трепат в Европа , нали в САЩ и около САЩ , няма войни !