77

Анонимен

преди 3 седмици

Путин защо искаш да си вземеш Украйна. Така може да си поискаш и Аляска.

76

Българин

преди 3 седмици

Попаднал си на *** народ да ти търпи своеволията и тиранията другарю с фамилия на женски детероден орган .

75

Анонимен

преди 3 седмици

Обичайте си тиквата и шиши и се пробвайте да си оправите държавата, че е станала помийна яма и за това не е виновен Путин

74

Бозаджията

преди 3 седмици

Ауууу колко е страшено бункер ното джудженце.

73

Пак ли?

преди 3 седмици

Пак кухи заключения и заплахи от бункерския плъх. След като САЩ са използвали 20 кт преди 80 години това не значи че сега нямат 120 кт.Всички видяха допотопните оръжия от съвецката ера с които блатная се бие в Украйна, толкова и до ядреното с което се перчат.

72

Анонимен

преди 3 седмици

Това са фейк нюз за лапнишарани. Къде ще го ползва в Нагазаки или в Хирошима. Щото няма да избиват руснаци из Украйна.

71

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Приветствам западните ветрове, / духащи, духащи на изток, / че ще подгонят облаците те, / ще паднат топли радионуклиди... || Ще завали над раша светещ дъжд / и ще измерят екзабекерели [мегакюри], / ще стане много тихо отведнъж, а гоморашите ще бъдат минало... || Топъл дъжд, чакан дъжд, / плиснал в миг и отшумял. / Как светът изведнъж / стана по-красив и бял... :)))

70

Анонимен

преди 3 седмици

Леле колко мразя Путин. Той е единственото зло на земята. Той е причината за това, че съм смотан люзер и ще ме пратят на фронта в Украйна.

69

Анонимен

преди 3 седмици

Вече е разбрал, че няма как да спечели войната, а които загуби война в Азия, го бесят.

68

пфффф

преди 3 седмици

И като отровиш цялата планета с вашит *** килотонове нали и вие ще измрете бе бункерения вожд!Ама нали си с памперс и те чакат да мреш, затова не ти пука на тебе. Руснаците как търпят такива като тоя само се чудя.

67

Жиката

преди 3 седмици

Запада се хилеше ,но Русия показа ,че не се шегува. Запада сега трескаво се чуди как е възможно някой да му се противопостави.

66

Слава Рассии

преди 3 седмици

Чичко Путин се напил и на дедо Байдън го набил. Давай давай дядя Вова, руското знаме ще развеем снова, над Париж и Берлин, този път заедно с Пхенян и Пекин хаха ;))

65

Fena

преди 3 седмици

До 81. Точно това не може да проумее средната маса. Умните хора на всяко общество са ограничени. Някои правят Мерцедес, а други бомби. Но идва време, в което и 6 мерцедеса да имаш, ако те гръмнат.... Та затова ей такива калинки дето нямат нищо общо с умните хора, повтарят едни мантри за москвича и мерцедеса.

64

Анонимен

преди 3 седмици

До Хи хи до пръц - кви руски хакери те гонят тая система да не ти е Паскал, естествено че не свързна за мрежата. Не се мъчи да мислиш, не ти се отдава, все пак си копейка.

63

Анонимен

преди 3 седмици

От както Укрите пишат коментари, нацизма процъфтя в България.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Ето това е, са като ви го набият по домашно му, ще си имате враг за който да си фантазиране. Отзад ще сте разпрани, но Путин ще е виновен.

61

Ст

преди 3 седмици

Писна ми от тоя ненормалник. Няма ли да се намери най- накрая някой да му види сметката?

60

Анонимен

преди 3 седмици

Сигурно нещо се е загубило в превода. Путин е рекъл че няма да го ползва, то станало заплаха и тн. Спешно се търси враг на запада, че покрай ИИ ще има страшни съкращения. Ако нямат враг, който да ги мотивира, Това може да доведе до бунтове.

59

Анонимен

преди 3 седмици

То цялата идея на ескалацията е да накарат Путин да ползва ядрено оръжие, а после да кажат "Гледайте, ние ви казахме". И няма да мирясат, докато не го принудят. Като спре да се говори за ядрено оръжие и все се намира някоя "западна демокрация" пак да повдигне темата. Щото трябва да има някой лош, че да не се разпадат съюзите. Хахаха.

58

хр. грозев предателя

преди 3 седмици

трябваше твърдо да каже щом искате война и да воювате ние сме готови и ще използваме всяко оръжие с което разполагаме в това число и ядрената си триада. Америка тогава трябваше да реши или ще се самоунищожим и ще живем принудително заедно защото те Американците крачка по крачка докараха войната до тук тъй като нямаше никаква реакция от страна на Русия и те продължаваха да нагнетяват и да провокират обстановката..