36

днъкоплатец

преди 3 седмици

Какви действия вие сте предприели за подобряване на средата на живеещите в северозападната част на София? Кажете вие какво правите без да се оправдавате с други. Обслужвате ли интереси на близки до вас хора в дадени райони на София по схемата Плевнелиев? Кой реди дневният ред в общината? Защо не приемате граждани за обсъждане на проблема среда в техните райони от западна София? Стига оправдания. Време е да видим реални действия за града ни.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Браво, Терзиев! Ето затова го избрахме - защото може да работи на 100 фронта успешно, както и да общува с всички.

34

Анонимен

преди 3 седмици

*** се тресе! Най-накрая ще видим прасе в затвора, за жалост вероятно от женски пол.

33

Абе

преди 3 седмици

кога ще си съберете клоните изпочупени от първия сняг?

32

Западна София

преди 3 седмици

Г-н Терзиев, вие защо лъжете софианци. В предизборната си кампания казахте, че ще се инвестира в северната част на София. Надявам се не сте имали предвид проект в Кремиковци на ваш (приятел, бивш съдружник или спонсор) и бул Рожен започнат преди вашият мандат? Много от проектите в тази част на София са замразени особено в северозападната част на града. Колко пъти посетихте тази част на София за тези 8 месеца откакто сте на власт? Нали знаете, че лъжите натоварват кармично децата ви?

31

Терзиев

преди 3 седмици

ходи у лево!

30

Само Божков Але

преди 3 седмици

Само Божков Але да го ду ха теее

29

Анонимен

преди 3 седмици

Оф Терзиев, видяхме колко законообразни бяха и твоите ремонти на булевардите та чак и ненужни та дори вредни. Винаги има начин да предсавиш одит в негативна светлина. Полето за действие е голямо и можеш да прикриеш факт за да изпъкне друг. Наслушахме се на това какво предния кмет правел, а не виждаме ти нещо съществено да правиш освен да ровиш в миналото за да намериш нещо за което да опяваш.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Този за себе си ли говори?

27

Анонимен

преди 3 седмици

Стига манипулации и общи приказки. То това е тактиката на простоКирието ве. Нищо не вършат, много кресливи. Заинтересовани само от кеша.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Браво Терзиев, на някои като им кажеш истината и ги боли . Фандъка- тая *** беше подигравка със София.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Това не6инарното е много смешно

24

Анонимен

преди 3 седмици

"Жената беше 100 години кмет на София и никой не можа да изкара и 1 компромат срещу нея, " - Авидетелите унигшха ...

23

Анонимен

преди 3 седмици

До 23 - Не инаконбългарските родове се обединият и го свалят от власт!

22

Анонимен

преди 3 седмици

"и започна да плюе по една жена-учителка. " - Една жена крядец. Една жена измамник. Една жена родоостъоник. Една жена зло! Една убойца!

21

Докога?

преди 3 седмици

Некадърният комунистически внук, свикнал всичко на готово, видя колко е зле и започна да плюе по една жена-учителка. Иначе на предаването букети, изкуствени усмивки. Защо се занимаваш с жената, а не започваш да прилагаш хилядите визии и концепции, с които подлъгахте наивниците? Половината визионери вече си биха шута, видяли какво недоразумение си. И докога ще ти пречи Фандъкова? В Истанбул кмета се изправи срещу Ердоан и партията му. И го преизбраха. Защото не се разправя със скандали, а работи!

20

Анонимен

преди 3 седмици

Как ще е нищо, тоя точи общината повече и от гербавите. Не ни грее, че няма да има друг мандат, тоя за 4 год. ще причини толкова проблеми, че после 12 г. не може да оправите. Почакайте само, все пак началото е много обещаващо. "Управленец" на ниво. Само дето парите за лични разходи вдигната, наши фирми сложени, схеми вече направени. От бюджет 2 милиарда поне 10-20 процента са вече отклонени :))

19

Бай Дрън

преди 3 седмици

Кмете, спирай напраео цяла София, няма какво да си играеш на медийни изяви. Спирай София и мести столицата в Търново!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Чичовото се прави на началник, а един проблем не е решил на София, откакто стана кмет.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Терзиева не е noзот а noзopuще