39

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Или (ALC + бараж, преведено на по-разбираем език), решение в стил Басилиус II Порфирогенетос, на сто хванати - един с едно :).

38

Анонимен

преди 3 седмици

Тези, които твърдят, че вместо глоби трябвало да има "програми", също не си вярват, а просто искат да приберат едни пари. Ефект няма да има, просто друг ще е "бенефициентът".

37

Анонимен

преди 3 седмици

Подзаглавието казва всичко -абсолютно ниско цивилизационно стъпало, след като у дома не желаеш да зачиташ, а навън си божа кравичка. Тотално падение.

36

Резидент разединител

преди 3 седмици

Като за начало да се направи списък с инструкторите с най-много ПТП от обучените шофьори и да се вземе лиценза на топ 20 след това вече ще е по-добро обучението. А не хора които са инструктори от немай къде да обучават едни хора само, за да вземат пари

35

Армагедон

преди 3 седмици

Това са потенциални убийци... Те са за затвора, преди да убият някого и тогава да се сърбим където не ни сърби и да КОНСТАТИРАМЕ какво можеше да се случи, АКО....... Не е много приятно (лична история) да си търкаляш с 90км и насреща ти след завоя да изскочи някой с 150км... И като ме убие (4ма сме в колата) какво правим после? Ще КОНСТАТИРАМЕ, ще визамеме проби от асфалта ли кво?!?!?

34

Анонимен

преди 3 седмици

Милиционерската измислица "не съобразена скорост" - е основната причина за всякакви ПТП след употребата на алкохол и екстри...В Сърбия имаше война - а в момента как изглежда инфраструктурата..А на ЧЕКМЕДЖАН ПО ГРОБАДЖИЙСКИТЕ СХЕМИ Е МНОГО ПО ЗЛЕ И БЕЗ ВОЙНА..ЗАЩО ЛИ ?

33

Гошо

преди 3 седмици

Закон си имаме и глоби си имаме. Въпросът е КАТ да започнат да се самосезират по пътищата и ръководителите да не ги спират да си вършат работата.*** ежедневен пример патрулка минава в улица с 10-ки паркирали неправилно на тротоара и си заминава.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Пуцай, пуцай, мани глобите.

31

Бай Дрън

преди 3 седмици

Вие да сте чували бачкатор да помете спирка? Аз не. Само разни синчета на съдии, прокурори, полицаи, ракиджии... И след всяка такава катастрофа, вдигаме глобите. Резултатът? Пак същите ходят по спирките с машини, дето не са за бав оразвиващи като тях!

30

Бай Дрън

преди 3 седмици

Ама всяка година по два пъти да вдигаме глобите и накрая бачкаторите за карат по инерция почти, а програмистчетата да размахват среден пръст с 200, няма как да стане! Толкова ли са просстти законотворците ни, че не решават тоя проблем, не знам.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Единствените по кофти шофьори от българите са румънците

28

Анонимен

преди 3 седмици

А за окрадената и калпава и абсолютно неадекватна "инфраструктура" от ЧЕКМЕДЖАН и съдружници..някакъв коментар въобще ?Няма 1 км какъвто и да е път в цялата държава който да отговаря въобще на някакви стандарти...

27

Бай Дрън

преди 3 седмици

Значи, решение има. 10% от цената на колата глоба и ще стане работата. Голф за 2000 лева има 200 лева глоба, Q8 за 250000 има 25000 лева глоба. Ей така ще стане работата.

26

Бай Дрън

преди 3 седмици

Добре бе, програмистчета, вие вземате 10 бона заплата и винправят 1000 левс глоба. Оставате с 9. Бачкатора взема 1500 заплата и остава с 500. Как според вас, вдигайки глобите, ще бъдат дисциплинирани разни програмистчета и мамини синчета с Q8?

25

до 19

преди 3 седмици

Съгласен съм за затвора, ама тия харесват мъже и все едно на почивка с екстри ще ги пратим... Имаме 47 занемарени уранови рудника... само предлагам.. тъкмо като излезнат няма да заслепяват никого с гадните китайски фарове. Те сами ще светят.

24

t666

преди 3 седмици

Не размерът на санкцията спира нарушителя, а нейната неизбежност ! К

23

Анонимен

преди 3 седмици

Като глобите станат още по-големи.Плюс отнемане на автомобила и при рецидив затвор!Айде да видим дали няма да се дисциплинират.

22

Анонимен

преди 3 седмици

До 20 - Ц! Не! Малки танкета с малки ракетки им трябват ))))

21

Газ-спирачки!

преди 3 седмици

Еми, купувайте БМВ-та за 320 км/ч. Ах, да - купили сте вече били...................

20

Илия

преди 3 седмици

Не мисля, че съм напълно съгласен с тази госпожа. В Гърция например няма глоби не защото сме толкова добри, а защото глобите са жестоки и всички там знаят че измъкването е трудно..