52

Петър

преди 3 седмици

Световният ред сэздаден от ФАЩ отиде на майната си.ООН или пуделът сащ вече ,за нищо не става.

51

Двойни стандарти

преди 3 седмици

Къде беше това "меж.право" когато сащ и нато нападнаха Ирак,Либия,Сирия,създадуха ИД с милиони жертви ,ограбени и унищожени страни и тн.и тн.

50

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ да отговорят на въпроса от каква конституционна поправка са се ръководили, като не са пуснали Скот Ритър да напусне страната. По-рано Ритер каза пред ТАСС, че е планирал да лети за Русия транзитно през Турция и е трябвало да излети от международното летище "Джон Ф. Кенеди". Ритър отбеляза, че не му е посочена причина защо американските власти не са го пуснали да излезе от страната, като каза само, че това се прави по указание на Държавния департамент.

49

нн

преди 3 седмици

Дестабилизацията с света идвала от авторитарни държави, ксойто не зачитали международното право. Най-авторитарната държава е САЩ, която брутално не зачита международното право, от там идва злото на цялата земя. Светът в момента е във важна фаза на развитие и тя е създаване на многополюсен модел в който САЩ ще са само единия полюс.

48

Да

преди 3 седмици

Пропуснато е най важното....че врагът е сащ...

47

Истината

преди 3 седмици

НАТО водят алианса и света все по-близо до световна ядрена война и е нужно ясно да кажем НЕ на НАТО, НЕ на САЩ, НЕ на Атлантическият Вреден и особенно опасен Слугинаж. Да помислим сериозно дали за Атлантически ***, опасни за съществуването ни като държава, народ и индивиди да гласуваме!!!!! Аз впрочем категорично за Атлантик няма да гласувам, независимо от коя партия е! Всички Атлантически партии трябва да се разглеждат като една: Партията на войната ..... Че добре мислете хора с това между ушите, ако го имате ....

46

Шоу

преди 3 седмици

Какъв доклад е това,само лъжи а истината липсва.

45

хаха

преди 3 седмици

Този доклад е писан в САЩ и предаден на нашето разузнаване за превод и публикация.

44

Анонимен

преди 3 седмици

ТВА СИ Е ДОКЛАД НА ПИШМАН "ЖУРНАЛИСТА",ЩОМ Е АНОНИМЕН.

43

стига бе

преди 3 седмици

Кой световен ред? Оня, който краварите си направиха. В който наложиха долара като световна валута и изнудват всички да търгуват с долари? Къде отиде свободното движение на хора, стоки, пари? Който не ги слуша и не купува от тях - санкции. Този световен ред е към края си.

42

Политкоректници

преди 3 седмици

На това му се казва полткоректен доклад на наплашена и наритана служба. За Близкия изток въобще не се разбира за изтреблението на палестинците, за Турция,Гърция,Румъния нито дума,за Македония мъцнали колкото на не е без хич.И най-много за Украйна.А знае ли служба ВР , че укрите разкопаха,поругаха и разрушиха гроба на хан Кубрат в Мала Перешчепина?

41

Анонимен

преди 3 седмици

По време на войните в Ирак докладът подобен ли беше че не си спомням?

40

Анонимен

преди 3 седмици

до "КОМУНИЗМА УМРЯ" - ВИЖ КОМЕНТАР 41 И СЕ НАСЛАЖДАВАЙ.УМИРАТ НАЛИ? СЪС КЕФ.

39

Чужденец

преди 3 седмици

Този доклад е полизурски по характерния българските начин.

38

Анонимен

преди 3 седмици

След Втората световна война основната заплаха за световния ред и сигурност идва от САЩ. Факт!

37

Анонимен

преди 3 седмици

Когато светът разкара САЩ от картата, всичко ще се оправи. Демокрацията трябва да се защитава, недостойни българи предатели. Всички краварофили на въжето.

36

Анонимен

преди 3 седмици

32 - АМИ "РАБОТЕТЕ" БРЕ! - МАГИСТРАЛАТА ЗНАЕШ КЪДЕ Е.

35

мдаа

преди 3 седмици

Основен принцип в международното право е правото на самоопределяне на народите. В Крим народът направи референдум. Западните демокрации не го признаха, това не е ли нарушение на международното право? Или го използваме само когато имаме изгода, като Косово примерно, но не и в Крим, Донбас и др.

34

Анонимен

преди 3 седмици

ТЪ"ПО, ИЯ. СРЕЩУ РУСИЯ 115 РЕДА ЖЛЪЧ. СРЕЩУ ИЗРАЕЛ 10 РЕДА АМА МЕКИЧКИ.

33

ZDF

преди 3 седмици

До КОМУНИЗМА УМРЯКомунизма е измислен от един немец , Карл Маркс се казва ! След това следва експеримента с Октомврийската революция в Русия , изцяло финансиран от немското военно разузнаване с цел отвличане на руските войски от фронта , където по това време е доста напечено ! Та така , чичко Ленин получава едни парички и .......