30

.

преди 3 седмици

Тва нищо не е! Като станат розовите домати с отрицателна цена - ще се криете по мазетата и ще изливате домашната ракия в канализацията! Светло бъдеще ни чака другари!

29

Василев

преди 3 седмици

Няма нито една развита страна в света, която да не използва ядрени мощности като базови!Гатанция -Франция!Всичко друго е капани за шарани, за свръх екологичен начин на производство и зелени енергии в зелени шамандури!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

28

КуКлус

преди 3 седмици

Ако има нещо в излишък и се чудите какво да го правите нали знаете ? Българина ще го изкупи на добра цена за продавача !

27

Анонимен

преди 3 седмици

Ами нали все това пропогандирате - колко евтин ще е тока от природни източници и сега като няма какво да го правите потребителите стават проблема! Истината е, че този ток се произвежда когато може, а не когато е нужно. Ами нали искате екология - през деня да се зареждат безплатно електрически коли и индустрията да намалява производствените си цени, ако го ползва безплатно. Безплатен обяд няма и сега се чудите как да заставите някой да ви го плаща. Ами фалирайте и държавата да стане собственик.

26

Петър

преди 3 седмици

Ей не ви омръзна да лъжете хората и да ги убеждавате колко е полезно да се закрият Мариците,***!!.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Тецовете произвеждат ток-стока. Соларките на Мафията произвеждат ток-***.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Ще въведем нова технология - "Депо за изхвърляне на стоката на соларните парници". По европейска програма.

23

запознат

преди 3 седмици

Феноменът в енергетиката наречен студен резерв съществува само в България.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Ново изобретение на Зелените и техните технологии - ток-*** за изхвърляне.

21

Хххх

преди 3 седмици

До т.е. аз си слагам с мои пари за моя сметка соларни панели и ще плащам на енергото...нещо си измисляш....може да има такса ако продаваш излишната енергия от панелите си на енергийната компания...нещо като такса че си подвързан и че те подържат мрежата до теб...

20

Анонимен

преди 3 седмици

Токът на соларките се превърна в отпадъкк и замърсяваща технология.

19

сдфдсф

преди 3 седмици

И какво ги тревожи лакомитезадници...на Запад има standing charge .т.е такса електромер...ползваш не поллзваш ток плащаш минимална сума...като не искат тогава да си го складират тока

18

Анонимен

преди 3 седмици

Ами защо се тревожат, когато се работи за толкова възвишена кауза като зелената сделка, сами трябва да дават безплатно този ток с цел агитация и пропаганда на зелените политики, това е благородна кауза.

17

НЕ вярваш

преди 3 седмици

В Холандия има "такса" слънце. Искаш ли да имаш на покрива или в градината слоларки плащаш 270 такса на енергото... Безплатно е само сиренцето в капана на мишката

16

Анонимен

преди 3 седмици

У нас такива феномени не съществуват. Да додат тука.

15

съюз на идиотите

преди 3 седмици

Искате ли България да членува в педерастичен съюз, чиято основна политика е идиотщина като Зелената сделка и промоция на сексуални извращения?

14

Анонимен

преди 3 седмици

Никаква нула не е цената защото газовите и тн стабилни електромощности трябва да работят постоянно за да могат да се включат в електропреносната мрежа в момента когато вятъра спре или се появят облаци.Те не се спират защото няма как да се стартират веднага при нужда.Това е така наречения студен резерв които всеки потребител плаща в фактурата си.

13

вие си ги избрахте

преди 3 седмици

така става, защото слънце има само днеме, вятър от време на време, а икономиката иска постоянен ток 24/7 365, защото договорите за производство са със срокове и хората консумирта по график 365 дни. Много ли е хубаво или да има много вода или да я няма, е същото е ... евротлантизма е болест на *** на няколко континента

12

Блюнгбършит ООД

преди 3 седмици

Екоши3итата в шок... Урсулю Фродолайнен си заминава с 200 , завода за фотоволташити в ГеЙрмания затвори, Грети Тулумберг скубе коси и се търкаля пред въглищните централи,про100 ХараКиро хапва пица с кристали и мечтае за завод за електрички в Ловеч,Криптомир е на веганска диета с протеинови евроатлантични блокчета от брашняни червеи,щурци и скакалци,Мис Бони и Зоопорнографчето въртят пфедалите на велосипеди без седалки... Евроатлантично е некси...И бананите са евтини и демократични :)

11

43657

преди 3 седмици

А, що се плаши те бе, винаги може да се върнем към въглища, газ, петрол