171

баба мара

преди 3 месеца

финансов одит на ек нито един глас за герб отиваме на нови избори наесен

170

Стоян Стелий

преди 3 месеца

Боже,пази България от родните алчни национални предатели и пр0дажни слуги на Посолството и брюкСелските юрошизита!!!

169

Ботев

преди 3 месеца

е най-великият българин за всички времена..............гениален поет, публицист и революционер ...............Урсула - грозната ве@@@щица няма право да коментира Ботев!!

168

Засега

преди 3 месеца

...само за Христо Иванов се знае, че е сядал в скута на Пеевски,и изглежда така му е харесало мазното кафе, че зверска ревност го тресе! Постоянно приписват Пеевски на Борисов? То е ясно защо...хареса им да притискат ГЕРБ и да управляват, и си въобразяват, че номерът все ще минава! От потомствени болшевики , друго не можеш да очакваш!

167

безсрамна политика

преди 3 месеца

Да се целуваш с Пеевски и да прегръщаш Борисов---това трудно може нормален човек да го понесе. Но има ли нормални хора в България, щом 50 % мислят,че е нормално путиновата русия да нападне Украйна и да загинат досега близо половин милион души? Българското общество е тотално увредено,обезправено и подминава с мълчаливо съгласие повсеместната корупция, неспазванвето на закони от властимащите. Тъжна държавица в която парите изчезват, народа гладува,.... но за същите пак гласува....

166

Анонимен

преди 3 месеца

Щом до България е опряла да търси подкрепа от тикво-политика, не е факт, че ще добута до втори мандат.

165

Анонимен

преди 3 месеца

Копейката измести волен и батака от сцената , до там са му силичките. Да си живее живота с двайсетина депутати и винаги да е опозиция. Това му плаща по 100К субсидия на месец, плюс 10 хиляди заплата като депутатин без да работи до края на живота си

164

Анонимен

преди 3 месеца

Това е все едно Борисов да отиде на посещение в Полски Тръбеш и да вярва, че ако спечели там 1000 гласа ще му е от полза. Копейкин събра 50 безделника да усвиркват , ами ако бяха излезли 5 хиляди от събитието щяха да напълнят гащите.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Лицемерка

162

Анонимен

преди 3 месеца

Немска ***. Избирането й е под въпрос. Пъово ЕНП трябва да има най-много дерутати. Това до някъде ще стане. ЕНП е един офис, който си избира водещите партии из Европа и поактически винаги е с мнозиство. Но кандидатурата тоябва да се утвърди от държавите членки. Ще има дълъг и неясен пазарлък.

161

Анонимен

преди 3 месеца

До 196 - Това, че е денокражия, не значи, *** може да се накърнява така, тсзи жена!!

160

Асен

преди 3 месеца

До 193 Ох прав си. Това е толкова пошлони недопостомо! Преди за такива думи се биеше в МВР!

159

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 193. Когато върнем времената от преди 1989 година. Тогава беше така, сега е демокрация.

158

Анонимен

преди 3 месеца

"така че няма да се рашава тук дали Урсула ще запази поста си. " - Постя си не ама зъбитр :)

157

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 183. За преди години не знам, но сега и българското сирене и българският кашкавал в англия, са по-евтини от тези на нашият пазар.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Олелеее хорааа ... Какви са тези просташки коментари! Кога ше има затвор за обида!!!!!

155

Анонимен

преди 3 месеца

Ценностите на Урсула, едва ли са ценности на българският народ. Тя защитава единствено своите авоари.

154

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС е 500 милиона , а в България останахме около 5 милиона, така че няма да се рашава тук дали Урсула ще запази поста си. Най малкото пък от тези стотина хиляди дето ще гласуват за Копейкин и пълнят сайтовете все едно се изказват като победители. Копейкин има добра стратегия, винаги опозиция , знае че ще си *** по милион , два на година от субсидийката благодарение на заблудените.

153

Анонимен

преди 3 месеца

До 183, кой ти ядеше консерви едно време бе, ние си произвеждахме всичко? Я питай сега какво произвеждаме и защо новите ти господари го правят същото със самолетите, реакторите - 10 пъти по-скъпо от пазарните цени?

152

Достойно Иест

преди 3 месеца

Пловдив е горд с посещението на Фондерлайен и Борисов! Две личности,доказали се като политици милиардери! Едната забогатяла от финни далавери с ваксини на гърба на ЕС,а другата с престъпни действия и безцеремонен рекет спрямо един народ! Това ли е Европа? Ако да,това не е моята Европа и да идва някой,който ще ги сложи там,където им е мястото,демек в затвора!