29

Бум

преди 4 седмици

В червено море гори самолетоносач на сащ,надупчен от Хуситите в Иемен......

28

Анонимен

преди 4 седмици

Нещо пронатуфцити са се омърлушили под тая статия...няма 500-600 коментаря как тей ше стане или иначе.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Как така, гущерчета, не трябваше ли да сме пред Владивосток?

26

Ze nigmar

преди 4 седмици

Свободна разходка в руската шир...:)))

25

Анонимен

преди 4 седмици

Нали се беше и без туй почнало...

24

Анонимен

преди 4 седмици

Правителството на САЩ каза, че ще изтегли Украйна на наша страна, ще отиде точно до руската граница и ще разположи войски и ракети там. Всичко започна преди 170 години, когато британците имаха тази идея - да обкръжат Русия в Черноморския регион и тя вече да не е велика сила. Британците ни научиха на това... (проф. Сакс явно има предвид Кримската война от 1853-56 , бел. ред.)", обяснява световноизвестният учен.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Това е проект на Съединените щати, които са възмутени, че има държава, състояща се от 11 часови зони и толкова голяма, че всъщност самото ѝ съществуване е отричане на нашата глобална хегемония. Ако доминираме в Черноморския регион, тогава от Русия няма да остане нищо. Ако превърнем Русия в нищо, тогава можем да контролираме цяла Евразия. Това е американската еднополярност, каза още икономистът.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Ако прочетете проекта Нов американски век, той казва, че може би Русия ще бъде деколонизирана в Европейска Русия, Централна Азия, Сибирска Русия и Далечноизточна Русия. Във Вашингтон дори има няколко комисии за деколонизация на Русия. Тяхната надежда, надеждата на ЦРУ беше, че след разпадането на СССР ще се разпадне и Русия - по етническите граници, по своите географски граници, подчерта Сакс.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Ръководството на САЩ не ге онтиресува живота на украинците. Те казват направо: никакви американски жертви. Досега всички висши служител на САЩ или генералният секретар на НАТО Столтенберг казват, че Украйна ще влезе в НАТО. И единственото нещо, което всеки, който ни слуша, трябва да разбере, е че Украйна никога няма да влезе в НАТО, освен ако не избухне ядрена война. Русия никога няма да позволи това", категоричен е той.

20

Анонимен

преди 4 седмици

Русия не е заплаха за нас. А неутралитетът на Украйна означава сигурност за САЩ. Това дори не е концесия, това е полза за нас, да оставим малко разстояние между нас и тях, за да няма инциденти. Не е нужно да сме навсякъде, не е нужно да рискуваме. Трябва да осигурим безопасност за децата си, а не се опитваме да превземем всяка част от света, смята проф. Сакс.

19

Чичолина

преди 4 седмици

Бързата работа - срам за майстора.Западните далекобойни този път не стигнали Белгород чета,да не са омекнали от дъжда?

18

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 седмици

Закривай окрайна! Вън наглите окраинци!

17

Анонимен

преди 4 седмици

Сега Украйна е разкъсана на парчета на бойното поле. В някои дни умират по хиляда и петстотин души. Русия има превъзходство в артилерията, във въздуха, в ракетите, във всичко. А украинците са разбивани на пух и прах. Сега тонът на американската преса се промени, съобщават, че украинците отстъпват във всички посоки, каза Сакс.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Джефри Сакс: Животът на всички ни е застрашен, Байдън трябва да започне диалог с Москва. САЩ се опитват да приложат плана на Великобритания отпреди век и половина за победа над Русия в Черноморския регион. Спецслужбите им от 30 години се опитват да разцепят Русия, заяви световно известният американски политолог и икономист

15

Анонимен

преди 4 седмици

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА, аз залагам на 6-ти юни - на кръглата годишнина от десанта в Нормандия. Ще вкарат отан-части и ще ги нарекат миротворци.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Просрочения укропрезидент пак се нерви, плаче и обещава победи.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Село със 180 жители е с 30 къщи.За поредно денонощие захватчиците са дали на хилядарка жертви.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Бавно и полека Украина ке падне.

11

Анонимен

преди 4 седмици

В посока изток-запад има три главни направления - Краматорското, Покровското и Кураховското. За ВСУ ситуацията е крайно тежка и на трите.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Колко метра останаха до Киев?