93

Форс

преди 3 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца, тоест лудия еока че другите да луди

92

Анонимен

преди 3 месеца

Я, ЧИБА!

91

ебни атлантици

преди 3 месеца

zeлелия ъпунгер искаше да докара НАТО на червения площад ся риве що му падали ракети на главата

90

Анонимен

преди 3 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца демек лудите в К.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Израел разполагащ с най-качествената ПВО и двадесет пъти по малко територия не можа да отбие напълно няколкостотин ирански дронове и ракети за които имаше информация часове по рано. Да не говорим и че от американски военни бази в Йордания и Катар също помагаха. Небе не може да се защити напълно особено при продължителен конфликт. Зеленски е толкова голям ***. *** е колкото си иска.

88

бай Гошо

преди 3 месеца

да де, ама тва на снимката (от една седмица - с неясен статус) много добре знае, че ракетите струват много пари, т.е., руската армия едва ли ще ги хаби за няколко цивилни. Ако руските бойци обстрелват нещо, това никак не е случайно - я е маскиран склад на военна техника и боеприпаси, я е свърталище (сборен пунк) на укронацистити или на наемническа cгaн. Всичко туй усърдно се ловува...нема начин да се укрие

87

Анонимен

преди 3 месеца

До Джавелин Атакамсов 78 - Не четеш ли западна преса? Там от доста време говорят че точността на прецизните оръжия е силно намаляла и при някои е паднала под 10%.

86

Вили

преди 3 месеца

На този чичко какво му има?

85

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонимеН 84 - Сравнението ти на Крим и Тайван е напълно погрешно. Крим не се отделя а се връща обратно към Русия, така както искат да направят Китай с Тайван. Така че Китай по-скоро ще подкрепи Русия за крим. А какво говорят официално няма голямо значение.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски не ми харесва. Ама снимката е яка! Прилича на Бон Скот от AC/DC, след като глътна живите раци.

83

каро

преди 3 месеца

наркомана е силно токсичен не може да разбере къде падат руските ракети аз не съм чувал още че ракетите им падат в спалните квартали на украинците ,но украински ракети падат по къщи и блокове на мирни хора

82

Анонимен

преди 3 месеца

Това пиле Зеленски вече не знае какво говори. През това време руската армия полека-лека върви напред. Имамкакво да я забави, но вече няма какво да я спре. Затова е истерията на Зеленски, Урсула, Борел и Бай. Ако смятаха, че вървят добре, щяха поне протоколно да се усмихват. Не ни трябват цензурираните ви новини, достатьсно е да виждаме изпънатите муцуни на нашите набедени лидери и всичко е ясно.

81

ТОП НОВИНА

преди 3 месеца

Китай и Северна Корея не са обявявали нищо,освен Китай който отказа участие на говорилнята в Швейцария след две седмици без участието на Русия.А има ли дблъсък НАТО Русия Китай отдавна имат важен разговор с Тайван.Само евроатлантически мокри сънища,но с приказки мечка се не бори,а ако са гръмогласни и ставаш част от менюто.

80

АнонимеН

преди 3 месеца

ТОТАЛЕН СРИВ НА ПРИХОДИТЕ НА ТЪПОРУСКАТА ПРЕЗ 2024-ТА ПАРИТЕ ОТ НЕФТ ТОТАЛНО НАМАЛЕЛИ, ПАРИТЕ ОТ ПРИРОДЕН ГАЗ НАЙ-ВЕРОЯТНО БЕЗ ПЕЧАЛБА ЗА 2024-ТА ПОРАДИ НАМАЛЕНИТЕ ДОСТАВКИ 5 ПЪТИ ЗА ЕС ПО-МАЛКО. ПРИХОДИ ОТ ВЪГЛИЩА СЪЩО ТАТАЛНО НАМАЛЕЛИ. ИДВАТ ПРИХОДИ ОТ ПРОДАЖБА НА ЗЛАТО И ДРУГИ МЕТАЛИ И ТОЛКОЗ. А РАЗХОДИТЕ СА С НАД 15 МИЛИАРДА ЕВРО НА МЕСЕЦ ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ!

79

Рендето

преди 3 месеца

Сложете 18+ като показвате това фото, бе, има бременни жени, деца и хпертоници!!!!! ПС. Ама как прилича на сънародника си Шикелгрубер... -)))

78

Анонимен

преди 3 месеца

Как се защитава напълно 600хил.кв. небе? Зелето разбира от военно дело и финанси колкото и Николета Лозанова. Една ракета за ПВО струва десетки милиони.

77

АнонимеН

преди 3 месеца

КИТАЙ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ОБЯВИХА, ЧЕ ДОРИ НАТО ДА СЕ ВКЛЮЧИ СЪС СУХОПЪТНА АРМИЯ В УКРАЙНА ТЕ НЯМА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ НА СТРАНАТА НА ТЪПОРУСКАТА, ЗАЩОТО КИТАЙ НЕ ПОДКРЕПЯ ОТДЕЛЯНЕТО НА КРИМ КАКТО НЕ ПОДКРЕПЯ ОТДЕЛЯНЕТО НА ТАЙВАН! ИРАН ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ТЪПОРУСКАТА НО ИРАН И СЕГА Е БИТА КАРТА! ПРАКТИЧЕСТИ ТЪПОРУСКАТА Е САМА ВЪПРЕКИ ПОДКРЕПАТА НА СИРИЯ, БЕЛАРУС КИТАЙ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ИРАН И НЯКОЙ ДРУГ ПО-МАЛЪК РЕЖИМ НА СВЕТА!

76

Дядката

преди 3 месеца

Единствения начин за пълна защита е прогонване на неофашистите от всякакъв произход - украински , американски , европейски и т. н.Не може ЦРУ да ви прави кървав майдан за преврат , а Вие да им ръкопляскате!Прогонете тая ***!

75

АнонимеН

преди 3 месеца

КРАЯ НА СССР2 СЕ ЗАДАВА! НАПЪЛНО СЪСИПАН ОТВСЕКЪДЕ ОТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪПУТИНИ

74

Анонимен

преди 3 месеца

Ами питай производителя на Пейтриът защо му се свиди? САЩ имат над 500 пейтриъта, какво чакат, нали щяха да подкрепят до самия край? Пак ли ви излъгаха? Не ви ли увря главата от робството, колониализма, хитлеризма бе кре тени? До кога ще настъпвате една и съща мотика със западните експлоататори и нацисти?