51

Анонимен

преди 4 месеца

Връщайте си га ня та от където са дошли! Щом могат да депортират българи значи тези трябва да ги НЯМА там!

50

Ббб

преди 4 месеца

И у нас така. Разселиха градските махали, може би през 70-80-те, и циганизираха всички села около Сливен и Ямбол. И така с повечето градове в страната, затова селата, в които има население, е предимно от ромски произход. Замислете се, ако не сте, и ще видите че е така..

49

Анонимен

преди 4 месеца

Дано не стане всичко гето.

48

не е ли по-лесно

преди 4 месеца

да им спрат социалната помощ, или поне да я намалят! Щом се вдига толкова шум, значи нещо се крои...

47

Анонимен

преди 4 месеца

Моята родина Дания, казва роденият в Пакистан..да се смея ли, да плача ли..

46

От 2018 е закона

преди 4 месеца

Сега започнаха реалните действия по него - т.е бяха дали 5 години гратисен период - сетила се Мара да се побара обаче

45

Ами ще видим

преди 4 месеца

100 процента няма да го направят както Живков. По скоро или се адаптират или обратно откъдето са дошли, 35 години е живял в Дания по скоро ще се адаптир

44

Анонимен

преди 4 месеца

Да, вземат пример от нас квартал надежда в Сливен върви към 50 хиляди джунгали а задава, се въпроса колко българи има, в Сливен

43

Анонимен

преди 4 месеца

И къде ще ги разселват? Те няма да се върнат, откъдето са дошли, а ще опустошат някое друго място. Тая стратегия я опита и Живков навремето за ромските гета. Почнаха да настаняват на символичен наем роми в нови блокчета. Само след 2-3год "интегрираните" извадиха и изгориха паркета, след това почнаха и гредите от покрива, някои си вкараха коне или кози на терасата, мазетата станаха скептични ями... Да дойдат датчаните да им покажа няколко такива блока, което е останало от тях де

42

Само

преди 4 месеца

Да попитам , че пращат ли тарамбуки и у нас по тоз закон или ще си ги местят из махалите ?

41

Анонимен

преди 4 месеца

Ми нашите гета какво ще ги правим шекер маалата, Столипиново, Надежда, Факултету и ред други

40

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на датчаните, това трябва да се случи в целия ЕС. А Аслан най-накрая да разбере, че Европа не е Пакистан и той трябва да се интегрира в европейското общество, а не обратното.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Никога няма да го разбера. Подредена Европа, страни като картинки и изведнъж някаква се присети да кани всички и нямаше кой да я спре. И стана, нЕмала си баба работа, та си намерила. Сега ще се чудим как да не ги допускаме, па законни, па незаконни, как да се пазим от тях, как да ги издържаме, къде да ги настаняваме, след като тая подредена Европа заприлича на онова място, дето живеят свинки.

38

До Х (14)

преди 4 месеца

Да ги разселват, ама защо не дойдат тук да питат какъв беше резултатът от разселването по Тодор-Живково време? Във всеки вход на всеки нов блок, поне по едно екзотично семейство. В крайните квартали пък правеха друг експеримент - във всеки блок в един от входовете заселват само роми. Циркът беше тотален. Там, където имаше цели входове индийци, пред блока винаги беше панаир, а уж по онова време тези били работили! Четете статиите на Антон Тодоров, за да разберете как ви лъжат по тази тема!

37

Анонимен

преди 4 месеца

Най-богатата държава в Европа ще иска от натрапниците 2000 евро наем.А най-бедната ги храни,плаща им режийни и детски,позволява им да си строят бараките където поискат напълно безплатно.Е,затова сме най-бедни.Или,и затова.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Само 10 хиляди и били проблем хаха да дойдат у нас да, видят какво става всеки град гето не по малко от 30 хиляди

35

Анонимен

преди 4 месеца

Да ги натъпчат в инсинератора, и към небето. Най-голямата опасност е да допуснеш веднъж тази *** на своя територия - след това проблемите само се разрастват, а отърване няма. Не знам какво ще правят европейците в близко бъдеще с цялата престъпност и мръсотия, които тези носят със себе си. Има само едно решение, и то е да бъдат изселени или направо изпарени всякаквите афропакистанци.

34

ние засега

преди 4 месеца

се справяме най-добре в цяла Европа! Който дойде у нас бърза да избяга другаде. А и както каза някой по-надолу, нашите гета ги разселваме из Германия, Белгия и Холандия. Ще добавя и Англия :)

33

Йокин

преди 4 месеца

Да направят,Възродителен процес,като бай Тошо.

32

До33

преди 4 месеца

А знаеш ли колко са нашите джунгали имаш ли представа казват че били 250 хиляди вярваш ли като само в, Столипиново са близо 100 хиляди 90% от селата, в, България са, техни всеки град има гета отделно така че не са, толкова, колкото ни лъжат