438

Юлиян

преди 3 седмици

Точно такава"демокрация",като тази в момента у нас и на запад?Не, извинете!Точно такава-не!Украйна като толкова много иска да"спасява"запада и"демокрацията"му,да си ги спасява,но не и за наша сметка.

437

Юлиян

преди 3 седмици

Статията е писана от кадър на "Дойче Веле".При това украинка също като жената на убиеца на Фицо.Ясно е какво внушава.Ако"победи"Украйна ще потекат реки от"мед и мляко".Но тогава би трябвало Русия да загуби.Как да стане?Няма никакви изгледи подобно нещо да се случи.Просто статия от"нищото,която води за никъде".Ако загуби Украйна ще настъпи "краят на света"!Чак "краят"-едва ли.По скоро краят на самата Украйна като държавно образувание.

436

Украйна ли?

преди 4 седмици

Няма такава държава Украйна.Това е Руска територия.

435

Учете история

преди 4 седмици

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс

434

Учете история

преди 4 седмици

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

433

Анонимен

преди 4 седмици

Украинците воюват за Родината си,земята и семействата, а руските фашисти за Лада Калина!

432

Анонимен

преди 4 седмици

Една, за пореден път, обединена Русия ще наблегне на възстановяването на Украйна. Жалко, че руснаците лесно се главозамайват и историята не ги учи на нищо.

431

Анонимен

преди 4 седмици

Ще върнем ли казармата. И без тва мразим по-умните, поне да им вземем страха.

430

Лллл

преди 4 седмици

Отворете старите учебници и си припомнете руския език . Ще ни трябва за в бъдеще . Отварят се руски пазари в бившата ссср . И английският ще се използва , но умните и предприемчивите да наблегнат на руския !!!

429

Анонимен

преди 4 седмици

Още 10 години американците не могат да настигнат руснаците в хиперзвуковите ракети. Русия е въоръжена до зъби с тукати. РФ не бърза с войната. Искат да унищожат колкото се може повече техника, оръжия и армия на противника. После всичко ще си дойде до логичния край.

428

Анонимен

преди 4 седмици

Онзи Порочния,чиято фамилия подсказва,че е пълен с пороци е тероризирал собствените си граждани,а накрая ги е изиграл на изборите като си е наел за опозиция актьора Еленски.Така задкулисно пак си е той.Затова има война там.От какъв зор ние да плащаме?!Да им подхранваме пороците за власт и още пари ли?!

427

Анонимен

преди 4 седмици

В Русия казват : Нам нужна одна победа! Мы за ценой не постоим!" /// Значи са готови да платят всяка цена! До последния руснак!

426

Банкеръ

преди 4 седмици

Е то мечтата и на Хитлер е била Русия да бъде победена,на Наполеон също.Само Османската империя е побеждавала Русия и то за кратко после пак са им *** в ***.Ако Русия спечели войната в Украйна,търговията с Газ,Нефт,Бинзин,Дизел,Литий,Уран и каквото се сетиш ще се плаща в жълт метал,не в зелени хартии.Да се знае.

425

Анонимен

преди 4 седмици

От цялата статия става ясно, че нещата се свеждат до енергийните ресурси (газ,нефт, литий и др. ) всичко друго е бош лаф и ако ние не спечелим ес отива на кино.

424

рушката чума

преди 4 седмици

ще бъде изрязана дълбоко завинаги от тялото на Европа.

423

Зизи

преди 4 седмици

Руската *** ще плаща няма къде да отиде. Запада я спаси от разгром през ВСВ. Сега ще си поправи грешката.

422

Анонимен

преди 4 седмици

Русия е втората! ПЕТКО САТЪРА!

421

Иван Вазов

преди 4 седмици

Кат Русия няма втораТъй могъща на светаТя е нашата опораТя е наща висотаРуска сила, руска воля,Руска кръв и руска потЩе избавят от неволяБратски български народ

420

гошо

преди 4 седмици

..."основите на международния ред и демокрацията"! Авторът има предвид ГМО,Ковид,Ал Кайда,търговията с дрога и оръжие,геноцида над палестинци,украинци,руснаци... и други демократични блага доставени на света от ФАЩ и окупираните от тях страни в Западна Европа,така ли?

419

рушката клоака

преди 4 седмици

ще плаща репарации дълги години.