84

!!!

преди 4 седмици

Данче Тролева само тролиш нали?

83

Анонимен

преди 4 седмици

До Йорданка Толева Звъни на 112 бърже . Хитлер накрая и 17-десет годишните ги е ползвал като " боеспособни " , пращай детето , ситуацията е сходна.

82

до Йорданка Толева

преди 4 седмици

"Крайно време е България да изпрати военна сила на фронта в Украйна"---------------Крайно време е да започнат да ви прибират от улиците и да ви настаняват в специализирани заведения.

81

НАРОДА

преди 4 седмици

До Йорданка Толеваприемат и жени - тръгвай веднага , какво чакаш, глуп.ндерка!

80

Йорданка Толева

преди 4 седмици

Крайно време е България да изпрати военна сила на фронта в Украйна. Какви натовци сме? Какви евроатлантици сме? Трябва да го покажем на дела, за да заслужим уважението на партньорите си от ЕС! Синът ми е на 17 години, но ако беше в боеспособна възраст, с радост бих го изпратила да се бие срещу извepга Путин. Докога България ще е пасивна? Питам - докога!?

79

Анонимен

преди 4 седмици

Единствената компетенция на тоя чиче , като го гледам е разликата във фкусовете на руското и американското дyпe .

78

Анонимен

преди 4 седмици

Нашите управници не искат, а и не могат да проумеят катастрофалното си положение в тази война. Те виждат само това, което искат да видят и слушат само тези, които са насилени да слушат. А реалността е друга, далечна и страшна. Най-лошото, тя наближава. Обикновения човек може да греши. Но тези, на които им е поверено управлението - не трябва!

77

По същество

преди 4 седмици

Затвор за теб. И за всички замесени в тази братоубийствена война.

76

Анонимен

преди 4 седмици

На служебните правителства трябва да им се орежат правомощията да изпълняват каквито и да било решения касаещи военните конфликти по света. Не е нормално хора, които са във властта за малко, и които не са избирани от никого, дори да си помислят да домакинстват заседания на НАТО и да правят изявления или действия с дългосрочни последици.

75

Анонимен

преди 4 седмици

Китайската армия е готова заедно с руската армия да защитава справедливостта в света. Това заяви официалният представител на Министерството на отбраната на КНР У Цян.

74

66

преди 4 седмици

До баба мара Теб някой пита ли те дали искаш в НАТО?А в ЕС?Някой пита ли те за разни зелени сделки,ток от фотоволтаици и брашно от насекоми?Струва ми се,че имаш голям проблем!

73

Анонимен

преди 4 седмици

А Албания даде ли разраешение, а Албания даде ли разрешение на Украйна да нанася удари по руска територия да се защити от агресията на диктаторя Путин който без никаква причина и без никакъв повод нападна мирна и тиха Украйна която просто спокойно си седеше и нищо не правеше? Даде ли вече Албания разрашение?

72

Споко

преди 4 седмици

Споко, Литва, Латвия, Естония, България, Полша, Чехия, Финландия, Швеция, Малта, Холандия, Австрия, Дания, Швеция, Норвегия, Румъния, Косово, Хърватия, Канада, Португалия, Австралия и Нова Зеландия дадоха разрешение на Украйна да удря по руски територии. Украйна минава в контранастъпление,и до дни, дори до часове връща Крим, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

71

Анонимен

преди 4 седмици

"Не, това не е вярно, не кореспондира с Устава на ООН помощта няма характер на пряко участие в конфликта. В момента по света има 53 военни конфликта ако използваме тази логика, всеки, които помага на някого в такъв конфликт, е част от него"------------------Естествено, че е част от него, нарича се "съучастие", ти бавноразвиващ ли си? Това ли е изискването за да станеш военен министър в НАТО?

70

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

69

Анонимен

преди 4 седмици

Запрянка, как си позволявате лукса да пращате техника на Украйна, когато самите вие просите системи за противокорабна защита? Не усещаш ли какви жалки продажници сте?

68

аман от серсеми

преди 4 седмици

Тоя на какво разчита с тия глупости?Няма нападателно нито отбранително,оръжието си е оръжие!Ако,не дай си Боже,руснаците пак пристигнат,ще си изпочупите краката да ги посрещате "по стар славянски обичай" с хляб и сол!И да им се докарвате за службички!

67

До баба мара

преди 4 седмици

Първата световна война беше между Сърбия и Австро-Унгария уж. Втората беше между Германия и Русия уж. Пък накрая у нас влязоха съветски войски и сега имаме куп техни паметници. Та тази мантра "войната е далече" и "никой няма да ни напада" вече сме го играли. Та гледай си внуците и не се опитвай да мислиш. Не ти се отдава.

66

Анонимен

преди 4 седмици

Войниците ни нямат обувки. Хората се оплакват, че за 10 години два пъри са си купували. Онзи ден имаше огромни опашки от военни пред военните магазини за да си вземат кубинки. Обаче помощ за Украйна веднага ще се намери. А войниците ни ще ходят с маратонки.

65

Анонимен

преди 4 седмици

Защо ли не си гледа пенсията , а говори глупости