241

Анонимен

преди 4 седмици

Запада е перфектен само да не си му враг ахафа

240

Анонимен

преди 4 седмици

Решенията за война не ги взе само Запада. Нашия парламент и правителство ги вземат за да крадат на спокойствие. Две години дават пари и оръжие на украйна. Защо се изненадвате. Пак за тях гласувате. Вие сте си за войната едно към едно....

239

Брей,

преди 4 седмици

...За всички престъпления и геноцид на Путинските орди в Украйна, все Зеленски и Западът им е виновен? И се носи смрад на копейки...Ами спрете да обстрилвате мирни градове, детски градини, пазари, курорти ,хипермаркети..., и никой няма да ве отвръща на огъня!

238

Анонимен

преди 4 седмици

Нарочно напълно умишлено напълниха с роми относително елитни квартали и разбира се ТВ.

237

Виталий Кличко

преди 4 седмици

По-скоро въпрос на време е да не ми издържат нервите и да те препарирам с едно дясно кроше, наркоман такъв!

236

Анонимен

преди 4 седмици

До Веско дето се има за хан. Прав си. В т.н. демокрация фирмите за недвижими имоти напълно умишлено и нарочно настаняват роми в елитни квартали за да тровят живота на интелигентните хора. Кой плаща това е ???

235

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Зеленски,ти ще свършиш зле. Поведението ти е лишено от всякаква нормална човешка конструкция. Ти си когнитивен ТРУП и независимо ,че руснаците са исторически враг на България им пожелавам от все сърце да те хербаризират на някоя стена,така че да изсъхнеш пред очите на целият свят.Защото си един абсолютно болен мозък ...болен мозък като Хитлер и Сталин. Ти се опитваш да хвърлиш света в хаотична война и ще си платиш скъпо за това. Защото какъвто и да е Путин,поне има разум да не пали клади.

234

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Зеленски,ти ще свършиш зле. Поведението ти е лишено от всякаква нормална човешка конструкция. Ти си когнитивен труд и независимо ,че руснаците са исторически враг на България им пожелавам от все сърце да те хербаризират на някоя стена,така че да изсъхнеш пред очите на целият свят.Защотомси един абсолютно болен мозък ...болен мозък като Хитлер и Сталин. Ти се опитваш да хвърлиш света в хаотична война и ще си платиш скъпо за това. Защото какъвто и да е Путин,поне има разум да не пали клади.

233

1ви юни

преди 4 седмици

КОЙ упълномощава Запада да взима решения, които ще НИ вкарат в чужда война и криза от НАШЕ име ?КОЙ ни пита ТАКЪВ живот ли избираме за ДЕЦАТА СИ? Ако на тези избори не дойдат разумни политици, по добре да си връщаме суверенитета и да останем ЖИВИ

232

Анонимен

преди 4 седмици

Американците го поставиха на наркотици и сега го използват за свои цели....

231

Цирк

преди 4 седмици

Нали ответния удар ще е страшен и то по Украйна, на какво се радват?!

230

КуКлус

преди 4 седмици

Голям мерак има ....иначе не му дреме за Украйна камоли за народа и и въобще .....човека си играе видиоиграта която е в последствие на шмъркалаците набита в главата му ....ПОМНЕТЕ ! Ей тоя ще предизвика нещо невиждано до сега .....! Ще подпали такъв огън в който ще изгорят много !

229

Ку,ку

преди 4 седмици

Умствено увреден.Спасение няма.Американския слуга почти успя да унищожи Украйна заради чужди интереси

228

Анонимен

преди 4 седмици

Истината е че Запада е покварен. Представете си Порно артиска натопи Тръмп. На порно артиска думата тежи в съда повече от думата на бял мъж баща на шест деца съпруг бизнесмен президент дядо на няколко внучета. Порно артиска. Представете си нейната житейска роля...

227

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 седмици

Едно време имаше един турски ром ,който живееше в бл.502.Янконсе казваше.Мисля,че умря щото беше надигнал шишето с белина вместо онова с ракия.Та Янко живееше в същият вход Б,в който и аз. Негов приятел беше турският ром Куртев,който пък живееше срещу бл.502 в един блок,който водеше до последната спирка на 110 и 108. Та Зеленски в лицето е едно към едно с Куртев. Чак след Десети ноември си обясних защо роми бяха настанявани в Зона Б 5 и входове зачислени към Комитет за култура.

226

Надрусан

преди 4 седмици

Наркозависимия наистина е решил да няма държава наречена Украйна.

225

Зельоньй др0гар,

преди 4 седмици

бЕло има лЕ?!?

224

коментар

преди 4 седмици

И те ще стоят и гледат как ти ги удряш, така ли бре зелен? Това човече наистина е увредено непоправимо.

223

Анонимен

преди 4 седмици

Кой е тоя Зеленски? Някакъв случаен гражданин казал. Според западните принципи някой трябва да го е избирал и упълномощил да прави изявления. От името на кого говори?

222

Анонимен

преди 4 седмици

До ИстинатаДа се обяви една награда за Зеленски от няколко милиона и набързо някой от екипа му ще го предаде и ще се избегне 3-та световна война.