49

Анонимен

преди 4 седмици

ТАКА НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ОТДАВНА,КАТО С ИМИТАТОРЪТ "РУСКАТА ОТТРЕППКА ДЕТО..." БОН АПЕТИ!!!

48

IQ 3.14

преди 4 седмици

сигурно са чуждите служби на "великите сили", клеам се че е така

47

Анонимен

преди 4 седмици

От статията разбрах че доклада е бля, бля, бля и общи приказки съобразени със заповяданото от посолствоТО.

46

Анонимен

преди 4 седмици

Само ще припомня, че след атентата в Сарафово, Мосад окупира сградата на службите и не пускаше вътре българските служби. Оттам си правете изводите за какво иде реч когато ЦРУ се намеси у нас.

45

Инглиш !

преди 4 седмици

МИ6 :Христо Грозев е нашУ момче !

44

Анонимен

преди 4 седмици

Христо ГрозНев , като какъв ''агент'' ще се приеме ?

43

Анонимен

преди 4 седмици

А какво ще правим с 12 000 агенти от хАМЕРИКА , които са в Бг , по всички направления ?

42

MNENIE

преди 4 седмици

Трябва Парламента да приеме Закон за Изсветляване на Чужди Шпиони , такъв има в ЕС , скоро и Грузия го прие . Закона е *** и Ясен и не Преследва и Наказва , просто Регистрира - Ако Журналист , Медия , Политик ,НПО , Партиец взима повече от 1 000 лева месечно от Чужда Държава да подаде декларация за тез Доходи в НОИ .

41

Исторически парк

преди 4 седмици

Под чужди служби се има предвид ЦРУ и МИ6

40

Гост

преди 4 седмици

Браво! Това е от 10 години,а те виждаш ли го откриват сега! Супер са! Неповторими! А, това няма да промени нищо , защото частни покани на бивш президент на САЩ и съпругата му,е ясен знак,че парата е..вас мама..та на фукарата. Шиши и гела лудогорски.

39

Анонимен

преди 4 седмици

Американските пудел чета им се при вижда Путин под леглото.

38

Анонимен

преди 4 седмици

Ъ БЕ ДАНС-аджиите , СТИГА С ТИЯ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯ НА МОСКВА, Я ОТВОРЕТЕ ПАРТИЙНАТА БКП КНИЖКА НА НАЙ-ВЪРЛИЯТ РУСКИ АГЕНТ КАТО 12-гОДИНИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ БУДА И ПРОЧЕТЕТЕ СИМВОЛ ВЕРУЮТО - "ДА БЪДЕ БЕЗЗАВЕТНО ПРЕДАН НА РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ДРУЖБА И НА АВАНГАРДА НА СВЕТОВНИЯ КОМУНИЗЪМ- КПСС"!!!...

37

Анонимен

преди 4 седмици

А проблем ли е че при правителството на ППДБ удвоиха сечта на горите точно от горския фонд, включително във вододойните зони. Затова и Зелено движение напусна ППДБ.

36

Анонимен

преди 4 седмици

Чуждите служби са от сащ това и децата го знаят нашите правителства се назначават от посолството. Ние нямаме собствена политика и интереси а обслужваме тези на сащ. Слугинажа и националните предатели са превзели власта затова сме в това окаяно състояние.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Земеделските земи не са горски фонд. Който е писал това нещо в доклада се е изложил здравата.

34

Х

преди 4 седмици

До 35 много ти се иска да си важен, защото си българин. За жалост ... не сме важни. Може би за Русия т.к я изолираха всички. За другите големи сме ... информация. Приеми го.

33

Тези

преди 4 седмици

Болшевики фашистка руско азиатска прокоба, ни разбиха както турците не са го правили. Кога турците са избили близо 6000 българи от елита на нацията? Само руснаци и продажни български комунисти са го правили. Но руските роби тук им е мило да ги мачкат руските комплексирани болшевишки ***. Здравейте Радев, путинов подмазвам нечистоплътен.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Човек не е нужно да е от Данс, за да знае че ЦРУ дърпат конците на нашите.

31

Бирата

преди 4 седмици

Хибриди мибриди и интернета да спрат мечката ще си изиграе танца,който си е наумила,а ние само ще пцуваме или ще викаме о,санна,то и друго не зависи от нас щото сме независими,тъй като от нас нищо не зависи и квото и да стаа ще сме само зрители.Да му мислят тези що се имат за юнаци с кожени калпаци.Ай наздраве!Кой каза пет?

30

Анонимен

преди 4 седмици

Беден си ти "умнико" Х. И бедна ти е фантазията колко богати сме с това, което имаме и как грабят с пълни шепи грабителите от всички страни. Земята, горите, водите, обработваемите земи, златото, умерения климат... отиди например в етиопската пустиня да видиш бедност бедни ми бедняко. Промиват ви мозъчетата докато продължават няколко да грабят и да позволяват чужденци да грабят срещу комисионна докато вие лапппате мухите както винаги