39

Леле

преди 4 седмици

Като гледах снимката на Чикатило с очила прилича на човек на науката,на академик.

38

емо

преди 4 седмици

поредният русофобски пасквил, преведен и публикуван с цел промиване на мозъците на такива като бонго бонго . за русия само негативно. при положение, че в "демократична" америка единият от кандидатите за президент е осъден, а срещу сина на другия се води наказателен процес и се очаква също да бъде осъден. ето една благодатна тема за истински журналисти, каквито липсват в редакцията на този русофобски сайт.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Цената на тока в Украйна се вдига рязко. МНОООООго рязко.

36

До Василев

преди 4 седмици

Василчо,нагледен пример за това което казваш е Китай,народът там е впрегнат и е направил една нова и модерна икономика която е на път за завладее всички пазари,да ама едни други,или по скоро тоя които запалиха тая война,не са съгласни и с това!

35

Анонимен

преди 4 седмици

Верно?-:) И кои тогава са "съвременните" герои днес?-:)

34

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 41 - Е, как кой? Константин е Рижак, Николай е Рижков, а скъперникът на Рижак кой е и аз не сФанах???

33

Анонимен

преди 4 седмици

Затова пък в България, елитът на путин се очертава да удържи пълна победа, само след 9 дена.

32

Василев

преди 4 седмици

Войната в Украйна е завоевателна и агресивна!Народът не възприема руския елит, като ветерани с оръжие в ръка, а като ветерани със знание и мъдрост, как руските суровини да бъдат впрегнати в една технологична нова модерна руска икономика, и така да завоюват нови пазари и държави, а не с кръв и насилие!Руският народ е мъдър, не е за подценяване, може да не е активен , но в момента се готви да избухне вулкан от недоволства и има защо!!!Агент Аманда Стоунс!ЦРУ!!!

31

Анонимен

преди 4 седмици

Много се постарах, но неразбрах. Кой е Рижак, кой е Рижков и кой е"скъперникът на Рижак"?:)

30

Анонимен

преди 4 седмици

Сигурно Русия си има кусури,сигурно има някаква форма на диктат,сигурно така наречена демокрация не на особена почит там,ама дайте сега да видим и какво става в люлката на демокрацията САЩ,дайте да видим цирка който спретна задкулисието там с тая осъдителна присъда на Тръмп?

29

Анонимен

преди 4 седмици

Вече не се издържа! Хващам байряка с цветовете на дъната и тръгвам за Германия да търся Аналина.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Американски служители казват, че не са запознати с каквото и да е нападение срещу самолетоносача Айзенхауер, след като лидерът на Хусите твърди, че ракетният удар на групата е бил точен и директен. послъгва някой, ама ще се разбере.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Вярно бе сега проверих. Наистина е имало взривове на американски самолетоносач,но не е уточнено за поражения. Най вероятно ракетите са прихванати и неутрализирани от ПВОто на кораба

26

Анонимен

преди 4 седмици

Герои на Чалгария, вие сте истинските съвременни герои, които не вземат ничия страна във войната! Изберете пак Кукубенд парламент да ви води далеч от войната! Да живее чалготеката и Слава на шопската салата!

25

Анонимен

преди 4 седмици

И как се провалил въпросният елит?Нито ежедневното облъчване с което е заливан света,нито безпрецедентните санкции,нито натиска над партньорите на Русия,нито стотиците милиарди изсипани във вид на оръжие,нито пряката намеса на наглосаkсонци и партньори във войната,нищо ама абсолютно нищо не говори за нечий провал там!

24

Анонимен

преди 4 седмици

До Аман и бактъм - Явно ти си лентяя, вместо да работиш, в сайта. Пенсионерите са си изработили тяхното, така че тебе си гледай.

23

Аман и бактъм

преди 4 седмици

Както в САЩ, така и в Русия пенсионерите извършват обществено полезни дейности - стоят на кръстовищата пред училищата да помагат при безопасното пресичане на малките, чистят в кварталите, помагат в болници и училища. Само тук вие в България поркате от сутринта и се карате по сайтовете. Трябва да се спрат пенсиите на такива лентяи като вас!

22

Анонимен

преди 4 седмици

До Последна новина - Хусите го разгласяват, ама от щатите не попадам на изявление. Не съм и търсил много, де, сега ще видя.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Да оставим руската демокрация с проблемите й. Да погледнем европейската. Почваме от дома. Имаме Боко, Шиши, КП, АВ, Корни и сие. В Европа ни водят Урсула, Жозел, Мишел - все яки лидери, та дрънкат! А през океана? Малей! Накъде сме тръгнали, хора?

20

Последна новина

преди 4 седмици

Я оставете Путин,ами пишете какво става в Червено море!Дуайт Айзенхауер, ядрения самолетоносач от клас Нимиц на САЩ е бил ударен с три ракети на хутите! Що мълчите бе поръчкови ***,дайте и другата истина!