203

Анонимен

преди 1 месец

Безпринципно премахване на не удобни без реакция...

202

Но не успяват

преди 1 месец

На война всички лъжат, но насилствената мобилизация в Украйна вече се точи година и все не успяват да съберат тия 500 000.

201

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще въведе военна полиция на фронта, за да подсигури, че мобилизираните не.ща.стници няма да се предават на руснаците. Директно ще разстрелват желаещите да се предадат. Вече и на запад упорито се говори, че на украинските военни им дават наркотици, преди да ги пратят на щурм към руските позиции. Говорят за кетамин - такъв дават на животните в кланиците, преди да ги убият. Гражданинът Наркоман е за бесилото.

200

Анонимен

преди 1 месец

е не бе, то щот в рашка не е същото, даже по зле там СМС ги призовават

199

Анонимен

преди 1 месец

Тези които сега се регистрират скоро ще ги мобилизират освен ако не са милиционери.

198

Анонимен

преди 1 месец

Абе тия поне имат шанса да се укрият,за разлика от ония плъхоци в полигона Яворовски край Лвов,на 29.05.около четиристотин души включващи западни инструктори и летателни екипажи на самолети отидоха при всевишният!Или Fките идват,обаче няма кой да ги кара!

197

Хах

преди 1 месец

Властта в Украйна е нелегитимна и няма как да налага санкции на своите граждани! А самите украинци ако наистина са достоен народ могат много бързо да покажат на узурпатора и неговите бандеровци къде им е мястото! Само така този народ може да си върне първо себеуважението и второ достойнството и уважението на останалите.

196

Анонимен

преди 1 месец

По анализи на американските и британските световни разузнавателнинслужби руснаците са дали над 1,5 млн убити във СВО, докато украинците са погребали само 40 хил.

195

Анонимен

преди 1 месец

До американоидите- грешни са ви сметките- не измират по 1000 руснака на ден, а мноооого повече! Русия изчезва с много по-бързи темпове от България. Освен избитите от мощното западно оръжие и безсмъртните войни от украинската армия много повече измират от глад, мизерия и некачествен алкохол. Няма здравеопазване, няма соц подпомагане... А в Бг само от катастрофи загиват повече отколкото украинци от смотанитеруски бомби.

194

НЯКОЙ

преди 1 месец

Зеленият скоро ще изпита народната любов.

193

Не, че нещо

преди 1 месец

Хайде да видим как пък ще ме задължат да ходя да се бия. Да, бе да, трима ще ме арестуват и пратят на фронта. Ще ми дадат оръжие в ръцете. Ами аз така или иначе съм вече умрял. Дали пък няма да опукам поне 10 в гръб? Абсолютно сериозен съм.

192

Анонимен

преди 1 месец

По-добре санкции, глоби и затвор, отколкото разфасован на парчета в месомелачката. Украйна е пътник.

191

Демокрация и

преди 1 месец

Свобода в действие! Слава Кокаине, оле ле имах предвид слава Украине!

190

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, незнам колко са жертвите на Украйна, но може да си сигурен, че руските са повече, това е простата логика на войната, нападащата страна винаги дава повече жертви, имам пред вид военните жертви, при цивилните нещата са по-различни и на този етап, едва ли някой може да даде точни данни

189

Анонимен

преди 1 месец

Отивам на фронта, само ако пуснат рускинити! Предполагам да я6eш врага не е подсъдно, особено ако е по либов!

188

Анонимен

преди 1 месец

Смятам, че евроатлантическите ценности ни задължават да върнем всички украински мъже,годни за военна служба обратно в Украйна.

187

Анонимен

преди 1 месец

Дам, по-твърди са ТЦК - вече бият разни нещастни xoxли на улицата и ги отвличат. Преди не ги биеха, сега ги ритат в главите и в буса. Понякога жени се застъпват за нещастниците и буквално ги дърпат от ръцете на TЦК. Един го измъкнаха през прозореца на буса, оня даже отвори задната врата, взе си велосипеда и драсна. Как очаквате да воюва такъв човек? Що за диващина???

186

Анонимен

преди 1 месец

Путин що връща ранените руснета на фронте? Нема ли здрави? А те казват, че по добре живот в затвора отколкото живот у траншея с всякакви човешки продукти и материали!

185

Анонимен

преди 1 месец

Според открити източници загубите на ВСУ са вече 1500-2000 човека на ден!!! Да припомним, че същите цифри в първите месеци на войната бяха около 100-300 човека на ден

184

Анонимен

преди 1 месец

И аз имам 6 по математика и знам че щом украйна има 5 пъти по малко артилерия от русия а загубите са в най-голяма степен загуби от артилерия... то съотвено и загубите в жива сила ще са 1 към 5 в руска полза. Тук даже не смятам авиацията- реалното съотношение може да е и 1 към 6,7..