51

Татул

преди 1 месец

Само едно ще кажа. Бах'ти лицемерите!

50

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Крайно време е господин Байдън да каже истината за НАТО.В тази организация има ред държави,които се възползуват от членството си за да получат достъп до военни съоръжения, оръжия ,ракети,самолети...които поръчково закупуват за онези,които са врагове на логиката на НАТО.НАТО се е превърнала в далавераджийница. Чрез Северна Македония и Вучич може да има западно оръжие. Белият дом трябва да се разграничи от ЕС,защото ЕС е виновен за пропастта между САЩ и Европа .Нужно е Расово обединение.

49

82-ОМБР

преди 1 месец

Не бе! САЩ ще"охлабят"захапката,да не страда ментално увредената мечка! Защо да страда мецана от физически язви,след като душата я боли нечовешки,боли я,неможе място да си намери,понеже славянска,братска и най-близка от близките 40 милионна Украйна направи своя кървав,но категоричен избор,нейното общество избра САЩ и Запада! Запада уважаваме,и се прекланяме пред смелия украйнски избор,и ще покажем и на марсиянците,че ценим свойте приятели,и техния избор! Слава на Геройте!

48

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Вчера написах един коментар,чиято логика предвиди изразеното от Белия дом. И ще потвърдя убеждението си,че България се нуждае от персонализирани военни отношения само със САЩ и Израел. НАТО няма бъдеще . Русия пък се доказа като некадърна да прави политика. Дори и сега,когато САЩ й намига. А можеха да се договорят с Белият дом за Украина,имайки се предвид,че Зеленски вече съвсем заприлича на терорист . Шанс за България е да предложи земята ни за официална антитерористична база на Израел.

47

Я па ти..

преди 1 месец

До Банкеръ 62 Мъртвец не може да се съживи .Блясък в очите на Путин и твоите.

46

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Абсурд! Кога и къде въобще са го правили?

45

Банкеръ

преди 1 месец

Путин полека,лека ще си върне отстъпеното от Горбачов и Елцин.СССР се предаде сам не защото е отстъпвал във военно отношение.Просто кръга около Горбачов е искал да заграби активите.Преговрите с Русия ще са тегави,защото те вече са започнали с шамарите.Няма да е забавно да осъмнем и полигона Ново село да е изравнен.Хора не държали оръжие говорят за война а спрете се.

44

Сега

преди 1 месец

Столтенберг и Блинкун да си подават оставките за разпространение на дезинформация, реч на омраза и злоупотреба със служебното положение.

43

Никой

преди 1 месец

Кой пък вярва на сащ?!

42

Анонимен

преди 1 месец

Като няма намерение защо Блинкен дойде чак тук и от София се пробва нас да натопи?То е ясно,че ако стане нещо ние ще го отнесем,а тея ще са далече зад океана.Въобще за никакви "орбити на влияние" не става на въпрос и в коя да сме ние....тея си ни гласят за пушечно месо,а ние войни не искаме!

41

ЛГБТ активист

преди 1 месец

Стига ве аз искам САЩ да нападнат Русия и да победят за един ден и всички "петли" да пеем дружно хванати за ръчички.

40

Безпартиино сираче .

преди 1 месец

САЩ нямат намерение , но Путин има . Всички са-тр-апи започвали война ,са свършвали по един и същ начин. Няма прошка.Историята помни.

39

Анонимен

преди 1 месец

Остави Москва - има тоокова мниго мюсюлмански държави за оправяне ....

38

Анонимен

преди 1 месец

лъжчи свтовни

37

Х

преди 1 месец

русофилът е много забавно същество. Русия напада Украйна без повод - САЩ са виновни! :D

36

Хахаха

преди 1 месец

Но не е казал че няма да ескалират конфликта от името на Европа. Европейците в несвяст оня ден гласуваха на срещата в НАТО да се даде право на укр да стреля по Русия, вкл и Бг е гласувала За. САЩ пък вчера казаха че не дават право на укр за това. И пак ше излезе ето ние не давахме Европа даваше. Сега с е оправяйте по между си. Ахаха и пак великата Европа ще е прецакана. Ама с такива неумни ръководители това е.

35

Анонимен

преди 1 месец

Те просто го стартираха и участват в него като основна страна.

34

Анонимен

преди 1 месец

Какво е казал и какви ги вършат от поне 10 години в уссрайна са две коренно различни неща.

33

вие си ги избрахте

преди 1 месец

ама разбира се, точно като миналата седмица, В ГАЗА НЯМА ГЕНОЦИД! и тези са ни партньори.... световния башибозук

32

да

преди 1 месец

жалките евродж.ендъри сами си подписват смъртната присъда! удари вътре в руска територия, ще предизвикат хиперзвукови ракети към брюксел и париж!....русия е необятна територия, а европлъховете са натикани там като сардели в консерва....