16

Все пак

преди 1 месец

Комунистите бият лошо. Виж Украйна, от 52 милиона на 10 ноември 1989, днес няма и 20 милиона - инвалиди, вдовици, сираци и психически увредени.

15

Пояснявам

преди 1 месец

Фердо педераста се връща в България с нова национална катастрофа. Както в Украйна преди време.

14

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите били опазили църквата... Бива безочие и наглост, но това вашето минава всички граници. Бог да ви съди, чеда на лукавия!

13

Анонимен

преди 1 месец

започна и атаката срещу църквата -комунистите я опазиха но слугите на вашингтон са жестоки разрушители не се спират пред нищо- ако и това позволив ние не сме народ а точно това за което ни мислят от краваршингтон- тълпа от разходен материал като украинците - сега ще видите колко коментарчета са приготвили

12

До 19

преди 1 месец

Защото онази другата "украинска" църква е проводник на кремълските интереси.

11

Анонимен

преди 1 месец

И защо трябва да признаваме тази украинска църква създадена от Порошенко? Това ще е като нашия втори синод на Фори Светулката, създаден за разкол. Някой спомня ли си Фори? Същата работа е и в Украйна. Там си имат църква, защо им е още една, това не е ли разкол? Какво като византиеца я признал, той е политически зависим.

10

Време разделно

преди 1 месец

Ето, има и достойни български архиереи, които не се страхуват да кажат истината за нашата Църква. Светият синод да реши на кого служи - на Господ Бог Исус Христос (Небесният Цар) или на Владимир Путин (земният цар, антихрист). Не може и на двамата, те са в противоречие.

9

Анонимен

преди 1 месец

Халифът щърк се обърнал на Изток, завъртял се три пъти и изкряскал думичката Мутабор. Тутакси магията на злия магьосник Мансор се развалила!

8

Аполлон Вангелов

преди 1 месец

ГРЪЦКАТА ЦЪРКВА НА ЕЛЛАДА, ДА СИ ВЪРНЕ Рилския Монастер, и БАЦКОФСКИЯ МАНАСТИР, КОИТО НИЕ ГЪРЦИТЕ ПОСТРОИХМЕ ...ДОРОСТОЛСКАТА ЕППАРХИА НА ДОРОСТОЛЛОН , Е СЪЗДАДЕНА ОТ НАС ГЪРЦИТЕ В 465 година --- и там вашия хан Аспарухос е покръстен от Гръцки Монаси в 682 година...ВСИЧКИ ЦЕРКВИ В БИЛГАРИА СА ГРЪЦКИ .

7

До 10

преди 1 месец

Ти май си позабравил кво стана със СеСеСеРетата, СИВ, Варшавският и 16-тата республика. Така ще стане и със съветската ви църква.

6

крундел

преди 1 месец

е как бе, разбира се, че в москва, все пак поповете са агенти на дс, а както знаем дс е продължението на кгб или фсб по ново му в България, нищо не се е променило и не може да се промени...

5

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо по антихристиянско от московската патриаршия

4

Печен

преди 1 месец

Този е бил на инструктаж в посолството.

3

Хахаха

преди 1 месец

Нак-добре в Киев при Зеленко да се взимат решенията на фона на рейв и бял прах.

2

Историк

преди 1 месец

БПЦ е превърната в продължение на службите в България слугуващи на Кремъл, по абсолютно същия начин по който РПЦ е клон на КГБ в Русия.

1

Анонимен

преди 1 месец

Е щом е призовал. И църквата ни не е църква. И тия го удариха на "политика".