95

Радио свободна европ

преди 1 месец

ХА ХА ХА! Преди комунистите по същия начин забраняваха и предупреждаваха ! Кога палачинката се ибърна?

94

УХА!

преди 1 месец

Явно лъжеинформацията се бори с истина и на запада ги боли!

93

Анонимен

преди 1 месец

Кой вкара пусираят в затвора!

92

запознат също

преди 1 месец

До Запознат - ми гледай си тубата и се радвай на американска пропаганда! :)

91

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

какво искате да ни кажете? че руснаците са неправилни хора и не искат да бъдат убедени че трябва да губят от запада ли?

90

Запознат

преди 1 месец

Цялото смръдливо приложение вони на кремълска миризлива, хибридна пропаганда!

89

Анонимен

преди 1 месец

Да про-руско е, щото енкрипцията е една от най-силните и ЕСССР-овците реват кат ***, щото им излизат кирливите ризи и не могат да го цензурират, ЕСССР не харесва свободата на словото, па_ячовци

88

Христо Христов

преди 1 месец

Това което разделя Европата е фалшивата пропаганда на ЕК.

87

украински хумор

преди 1 месец

от телеграм: Вече в Северна Корея няма да екзекутират хора за претъпленията им. просто ще им издават украински паспорти! :):)

86

Турчин

преди 1 месец

Никой не знае какво ще направи Русия. И за Украйна смятахме така ама вижте какво стана. Това е голяма държава с големи ресурси. Добре че нямат население като Китай и народът им свикна на охолния живот и свободата.

85

Айде сега!

преди 1 месец

Радио свободна европа къде го слагаме? Ако източника на информаци е под контрол - веднага е ясно че е вече е манипулация! И източниците трябва да са много и тогава се получава нещо като Телеграм!

84

Турчин

преди 1 месец

Като страна член на НАТО България ще бъде защитена от Турция при сухопътна война. ВВС на Турция вече летят над България. Ердоган е американски агент и напълни Турция с над 10 милиона ислямисти. Положението е много лошо в Турция. Турция е тенджера под налягане. Вече искат шериат. Ердоган им дава турски паспорти. Армията е обезглавена. Но Ердоган изпълнява заповедите на САЩ. САЩ винаги подкрепят ислямистките режими.

83

Анонимен

преди 1 месец

До Турчин 77. Кажи на Ердоган да не си губи времето. Русия никога повече няма да тръгне към България. Абе някой наистина ли смята, че Русия ще тръгне да ни превзема? За какво сме и притрябвали?

82

Турчин

преди 1 месец

В Турция беше обнародван нов закон според който Президента Ердоган сам по свое усмотрение може да обяви мобилизация без да бъде съгласувано от парламента. Появиха се видеа от Адана с нова военна техника от САЩ която се разполага там. Не се знае може би има и американски войници. Понеже населението в Турция е просто те си мислят, че Ердоган ще напада Израел но истината е че се подготвя южния фланг на НАТО.

81

и от кога

преди 1 месец

свободата на словото е дезинформация? При толкова много и бързо проверяеми канали в телеграм веднага си личи и източника и похвата и целта на дезинформацията! и за доста кратко се отсява - за разлика от мей-стрим дирижираните медии които стават за смях!

80

Анонимен

преди 1 месец

До Турчин 83. Дрън дрън. На врачка ли ходи ?

79

Турчин

преди 1 месец

Не е сигурно. Русия ще тръгне към Молдова но България ще бъде в опасност. Затова трябва да се елиминират такива вероятности.

78

дезинформацията

преди 1 месец

е еднократно събитие. Информационните канали които са жълти - като днес.бг просто не са популярни и умират. хората проверяват от много места събитията и сами избират на кого да се доверяват! ЗАПАДА ОТ ТОВА ГО Е СТРАХ НАЙМНОГО - от истината от източниците!

77

Анонимен

преди 1 месец

В телеграм е истината,на уркопиттеците не им харесва това и искат да го забранят

76

Анонимен

преди 1 месец

До Турчин 77. Защо Русия ще тръгва към България ?