80

Анонимен

преди 1 месец

До 86 НН -След 500 г робство какво очакваш да стане. Няма откъде да ти вземат извеснъж някакви политици,царе и интелигенция,която са управлява. Още повече след освобождение от една слаборазвита империя в сравнение с европейските страни. Още повече,че великите сили са се събрали и са определили кой да ни управлява. Няма как един селянин от полето да решава такива важни неща в началото след освобождението

79

Козар Величков

преди 1 месец

Не че нещо ама....кой точно го иска този тука? Не е сина му, нито внука му, и двамата управлявали България в различен период. Съмнявам се някой българин да страда по виновника за две национални катастрофи и чието основно градоустройствено постижение е построяването на зоопарк. Върнахме "История Славянобългарска" на гърците, а си прибираме мумията на една, меко казано, противоречива личност, която дори не е българин.

78

нн

преди 1 месец

Каква е действителноста. Левски проповядва чиста и свята република преди Освобождението. След Освобождението от османлиите най-вероятно освободителката Русия налага на Б-я не репубрика както Франция, а монархия както Русия, Германия и други. Българите хукват в Европа да търсят Цар. И какво излиза, че българите винаги са били зависими от някого, руснаци, германци, болшевики и сега американци. Б-я имала ли е някога независимост, излиза че е нямала и няма да има, а бе дребен народ.

77

Анонимен

преди 1 месец

искал е да бъде погребан на българска земя, защото в България е цар, а там никой, дори когато поискал да работи в местната библиотека, не го назначили, защото нямал необходимото образование, Борис не му е разрешил да се върне в България докато е бил жив, защото в търновската конституция не се предвижда абдикация на монарха, Борис не се е и заклел пред Народното събрание, това го прави нелигитимен и той го е знаел

76

Анонимен

преди 1 месец

фердинанд е проклятието на България, две национални катастрофи, около 300 хиляди убити български войници, щом е на българска земя ни чакат лоши дни

75

Хюго Бос до 44

преди 1 месец

Не става- руснаци не, туркоанадолци да. Според последното изследване над 60% са за руснаците. Да връщат грантовете *** АзБ.

74

Анонимен

преди 1 месец

Вън uзpoда от България

73

Анонимен

преди 1 месец

Отново се крои някаква щуротия. Ще излезе и това наяве

72

Анонимен

преди 1 месец

До Сокир - е да, а пък той съответно му се е отблагодарил с Коста Паница! Така де - нека не забравяме и русофилските напъни на Фердинанд.

71

Анонимен

преди 1 месец

За депутатин ли ще се кандидатира....

70

dsdsdadsa

преди 1 месец

Княгинята да си поръча дринк енд драйв моля...да няма пак проблеми с бариерите..

69

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ И КОКАЛИТЕ НА ХИТЛЕР ЩЕ ДОКАРАТ ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ НА ВЛАСТ

68

Сокир

преди 1 месец

До баба мара Стефан Стамболов го е докарал

67

Анонимен

преди 1 месец

До Идеалист - а как е могъл да ги спечели?!

66

Идеалист

преди 1 месец

До Анонимен Защото е загубил Мездусъюзническата и ПСВ!

65

Анонимен

преди 1 месец

До Идеалист - сподели моля връзката между Фердинанд и македонците?! Що не ни "обичат" заради него?

64

Анонимен

преди 1 месец

КОКАЛИТЕ НА ФЕРДИНАНД НЯМА ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Българин 62 - не го мисли толкова! Ти отдавна си захапал и обгрижваш "Сармата" на Императора на Ядрената "Империя"! Теб като правоверен Путинофил руския атом ще те пощади. Нали знаеш - преклонената главица и т.н.

62

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Фердинанд е крадец!!!!!!!!!!! БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО ОТКРАДВНА ХАЗНАТА И КАКВОТО МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ.

61

Анонимен

преди 1 месец

ЦАРЯТ НАЦИСТ ПРИЧИНИЛ НА БЪЛГАРИЯ ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ! ГЕРМАНСКО ДОБИЧЕ КРАДЛИВО!