110

баба Пена

преди 3 месеца

Вече не гледам новини, то новините у бг са станали черна хроника - 100тина убити в украйна, 50тина у ивицата газа, 4-5 сгазени у нас, трима пияни се сбили, един сгазен от валяк и т.н. За какво му е на човек да гледа новини по тв-то, да получи инфарт по бърже ли?

109

Анонимен

преди 3 месеца

Командири на украински артилерийски части потвърдиха, че снарядите Excalibur са се оказали много точни при поразяване на цели, когато са въведени за първи път през 2022 г., но по-късно са били ефективно неутрализирани от руски заглушители, пише още изданието.

108

Анонимен

преди 3 месеца

И САЩ признаха , че оръжията които пРОДАДОХА на Украйна , с парите на ЕС , не са ефективни !

107

Еврейн (Да де, ама..

преди 3 месеца

да де, ама тва на снимката, дето му е незнаен статутът в момента, не се ли сеща, че докато се случи "срещата на върха в Швейцария" нациститската му армия ще бъде допълнително редуцирана с едно има-няма 20-30 хилки. По всичко личи, че бойците на РФ ще се постараят специално по въпроса. Особено биха се изявили докато трае "срещата на върха в Швейцария"

106

Ужас

преди 3 месеца

Вова закопа половин милион азиатски *** в Украйна!

105

Шефрет

преди 3 месеца

Ам да се оплаче в милицията Наркото)денят на голямото дупеене за него наближава- Голяма Дупница)

104

Анонимен

преди 3 месеца

Докладът показа, че делът на потвърдените успешни удари е спаднал в периода от януари до август 2023 г. от високите 55 процента до най-ниските 7 процента през юли и 6 процента през август, когато лятната контраофанзива на Украйна беше в разгара си. В един момент само един от 19 снаряда Excalibur е улучвал целта си, според един от източниците, запознати с доклада. При този темп, изчислява докладът, цената се е увеличила до 1,9 милиона долара през август 2023 г. от 300 000 през януари.

103

До кога

преди 3 месеца

Чудовищни клипове снимани от украйнски войници в ютуб,показват лудоста и жестокоста на хунтата в Киев.Млади не обучени момчета пратени на фронта дори и без оръжие лежат убити в окопите в който се пристигнали скоро.

102

Да си припомним

преди 3 месеца

Когато Расиа нападна Украйна на 23 февруари 2014,президент беше Янукович.

101

32335445

преди 3 месеца

Копейките са откачили от злоба. Трябва да пишат тройна норма постове, че да избият сриването на рублата.

100

Бако

преди 3 месеца

Украйна не заслужава мир.Вова дай им газ

99

Анонимен

преди 3 месеца

Те хора са си го казали много точно - сметка без кръчмар!!!

98

Анонимен

преди 3 месеца

Свидетели сме че : Русия бие по кибер -САЩ , а Китай бие САЩ , по икономика !Въпреки че всички пари от ЕС отиват в САЩ , И там са го ЗАКЪСАКИС !РЕЗУЛТАТ: ЕС запада , а Англия , Русия и САЩ са на печалба от войните !

97

Бако

преди 3 месеца

Среща на за мира без Русия не е никаква среща за мира.Нещата са ясни ,Украйна ще загуби между 1/2 и 1/3 от територията си.Въпросът е кога ще се официализира проманята на границите на Украйна.

96

Коце Копея

преди 3 месеца

Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

95

О, боже!

преди 3 месеца

Човека, който отказва да признае, че можеше да предотврати началото на войната, говори за мир... Всички, което го подкрепят тоя страдат от същата болест - мир, чрез война!

94

Анонимен

преди 3 месеца

Без-родните копейки, Зеленски много е трогнат от вашите писаници.

93

Анонимен

преди 3 месеца

До Учете история..Алоо , а стига САМО с Раковски . Кажи на хората , след като си И-Зторик за Ботев и Левски , защо са били СОЦИАЛИСТИ !?

92

NYT

преди 3 месеца

Изданието посочва, че значителна част от високоточните оръжия са се оказали неефективни поради работата на руските системи за радиоелектронна борба. Снарядите се представиха добре, когато бяха въведени за първи път на бойното поле, но загубиха ефективност, когато руските сили адаптираха защитата си,разкриват два поверителни украински доклада. Проблемът е накарал украинските военни да спрат да използват оръжията, казаха двама артилерийски командири.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Еййй тоя зеления продаде хиляди животи за долари...и продължава