214

Анонимен

преди 1 месец

Не може восъчният ...Столтенберг да дава старт на 3та световна война,от София. Така ни вкарват директно в " окото на урагана",който ще задуха откъм северо- изток

213

Е как да не е

преди 1 месец

Те само я подпалват, поддържат огъня и нищо друго не правят ясна е работата

212

До 220

преди 1 месец

Истината по руската телевизия, затам наистина трябва БЕЛО че да повярваш

211

?

преди 1 месец

Колко Украйнски деца у тяга от Иранските дронове камикадзе?Иран част от войната ли е или продава на Путин оръжие за да може Путин да води война.Логично е друга държава да продава оръжие на Украйна което да убива Руски деца на територията на Русия.Безумието е логично.

210

Тоталменте

преди 1 месец

Европа се Обединява за Масов Протест. На 4 юни фермери от цяла Европа ще се съберат в Брюксел, за да се противопоставят на дневния ред на ЕС за климата. Споделяйте широко, тъй като основните медии може да пренебрегнат това решаващо събитие.

209

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен---217 Представям си , Зеленски след БЕЛОТО , какво вижда !?

208

Анонимен

преди 1 месец

Не може човек, който със връзки се е отървал от казармата, после да ни вкарва в НАТО - става въпрос за Соломон Паси. И после да ни натиска да воюваме с Русия. Да даде личен пример, и да отиде първи там като доброволец. Украинската армия ще го облече и въоръжи. От там нататък - каквото му е писано. И нека Паси, Тагаренко, и всички останали български ястреби да хванат влака за Киев, обаче не да се крият по баровете, а да застанат лице в лице срещу руснаците. Но преди това да си сложат памперси. Защото най-кресливите са и най-страхливите.

207

Анонимен

преди 1 месец

Столтенберг : САЩ е на далавера , ЕС ни плаща войната с/у Русия , Украйна дава СВОИ жертви , И ВСИЧКО Е ТОЧНО ...

206

Анонимен

преди 1 месец

В Русия е на одеколон, смесват се Тройной и Саша и му викат коктейл Александър Трети

205

Анонимен

преди 1 месец

Мисля, че следващата, напълно логична стъпка на руснаците е да подарят няколко противокорабни ракети на хусите или на други луди групировки по света и да видим как ще светнат като факли строените за парад НАТО-вски кораби в региона. И по извpaтената логика на Столтенберг, това си е напълно нормално и Русия няма да има нищо общо с потапянето на НАТО-вския флот. Жалко, че отново и по традиция сме на грешната страна!

204

Анонимен

преди 1 месец

доставчика на оръжие, разузнавателни данни и обучение няма нищо с войната? на тези и учениците от 2-ри клас им се смеят.

203

Анонимен

преди 1 месец

Тук много хора са се "развикали" - Да излизаме от НАТО. Попиташ ги, какво правим след това и вдигат раменете. Почват едни глу_пости от 1001 нощ. Китай ще те пази, Русия ще те пази, ние ще се пазим. Те не могат да планират и 20 минути в бъдещето какво ще стане, ако излезем от НАТО хахаха Нито на Китай, нито на Русия им пука за България. На вас ви пука, но добре че не зависи нищо от вас, защото наистина ще трябва да учим кой турски, кой гръцки, кой сръбски. София най-лесни - македонски... :)

202

Анонимен

преди 1 месец

До Василев...Русия е на ВОДКА -СТАЛИЧНАЯ , а Запада е на БЕЛО !

201

ЗОЗО

преди 1 месец

САЩ нямат приятели , имат ИНТЕРЕСИ !

200

Василев

преди 1 месец

Така ли , а Русия на какво съществува, на отворената руска душа и водката???Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

199

Анонимен

преди 1 месец

До Василев...кАКВО ПРАВЯТ В тАЙВАН ?Там има забито знаме ... А защо има ЗАБИТО знаме на Украйна , пред столичната община ?

198

Анонимен

преди 1 месец

"Няма какво да се спори.Редно е да се направи референдум и каквото каже народа,точка.Само че не смеят защото във нато не сме равноправен член а окупирана територия." - Ми те затова не смеят да направят Референдум, защото повечето сте толкова големи стратези, че ако играете шах, ще изкарате 3-4 хода максимум хахах Излезем ли от НАТО, НАТО ни напада и приключваме след 20-30 минути. България изчезва от картата. То не е само да го вадиш голям, а трябва и да знаеш кога и къде да го вадиш!

197

Анонимен

преди 1 месец

199 ... От извора :"САЩ нанесоха нов удар в Йемен '' ... ЧЕТИ В ГУГЛЕТО !

196

Анонимен

преди 1 месец

До Василев - Зарежи опорките, информирай се. Виж завзетите от Русия градове как са възстановени. Не е тайна.

195

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 201 - Направо се престарават наш,те управници да ни направят колкото се може по-скоро легитимна цел. Не че отдавна не сме, ама сега, дето от тая асамблея в София позволиха на Зелника да обстрелва руски градове, съвсем затвърдяват позицията ни на цел.