90

Факт

преди 1 месец

Нато умишлено създава войни и врагове зада оцелеят.

89

Война можеше да няма

преди 1 месец

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

88

Ей

преди 1 месец

Нали вие го направихте такъв зада ви има?!

87

Истинската цел

преди 1 месец

Целта на НАТО е да създава войни, да държи хората в страх и да поддържа оръжейния бизнес. ЛГТВ дeгeнeрaтите и пухчовците са основните им поддръжници...

86

Анонимен

преди 1 месец

Който вади меч... от меч умира! Пyтлepиcтан няма да е изключение... В 21ви век да започне война и да погуби десетки хиляди руски войници в Украйна може да направи само един типичен русофоб като кремълското джyдже.

85

Глупости са това

преди 1 месец

До Факт е, че: САЩ винаги са били агресор номер едно. И не се притесняват че може да ги смачка някой. Та това, което си писал не звучи много убедително.

84

Анонимен

преди 1 месец

Като слушам този жоляв дядка, почвам да мисля, че НАТО управлява членовете си, вместо те него. В началото на 2000-те Русия имаше желание да членува там, но САЩ и UK не се съгласиха. Трудно се дели баница, трудно се отказва на за

83

българина

преди 1 месец

защо нато трябва да отговаря, след като чл 5 не е задействан? защо нато не отговаря на израел, след като е нападната Палестина, невъоръжена държава, призната от 137 държави? защо журналистите никога не задават въпроси, а само слушат? мислех че слушането беше до 1989

82

Анонимен

преди 1 месец

До"Ако по света има мир НАТО и всеки военен съюз стават безполезни. Ето защо докато има такива съюзи, ще има и войни и светът ще бъде опасен за хората." - доста голяма част от съществуването на светът е минала без подобни съюзи и войни винаги е имало, колкото и да ти се вижда странно от както те съществуват има в пъти по-малко войни и те са локализирани на доста по-малка територия по света. Така, че твърдението ти е исторически и фактологически невярно.

81

Анонимен

преди 1 месец

86 - опасността идва от нъунищожения пара,зит. затова Путин знае. повсеместна дезинфекция на УКРОвермахта.

80

Гошо

преди 1 месец

Това че на тоя не му вярвам е ясно, но той вярва ли си? Кой нагнети Украйна с оръжия и продължава? Кой в прав текст каза че не е мислил да спазва минските споразумения? Слаба памет или просто манипулация.

79

Малко за политика

преди 1 месец

В САЩ и ЕС за мир в Украйна никой не говори. И въпреки това през следващият месец ще се събират в Швейцария да обсъждат т.н. "Мирен план на Зеленски" (пълен абсурд) и на това отгоре ще го обсъждат без присъствието на Русия. И много им се иска да закачат и Китай на тази въдица. Но Китай има собсвен план който включва преговори. Така че тази сбирка в Швейцария я очаква пълен провал. Китай или изобщо няма да присъства, или, и да присъства, ще предложи свооят план за мир, който пък не устройва САЩ.

78

Факт е, че

преди 1 месец

Всеки агресор и окупатор в крайна сметка свършва по един и същи начин. Paшистан няма да е изключение. Kpacтавата жaба ще бъде смачкана мъчително и бавно.

77

Анонимен

преди 1 месец

СЪС РУСИЯ СВОБОДАТА А СЪС НАТО ВЪВ ЗЕМЯТА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА Г,О ДУ. пак ли ще го изтриете бе м"рля,и

76

до 81, Ако Украйна

преди 1 месец

можеше да я свърши тази "задача" вече да го е сторила. Цялата истерия и безкрайните приказки за "мощта" на НАТО идват точно от това, че бяха заложили всичко на Украйна. А сега като се видя, че Украйна няма може, леко сме в паника, как да направим нещата, че да изглеждат все едно сме победили РФ. 15 пъти имаше възможност да се спре тая война, а НАТО всеки път гласуваше за продължаване, дори сега, когато Украйна е намаляла на 50% демографски и 20% териториално, продължават да говорят за "победа".

75

Иван

преди 1 месец

Тя целта на НАТО може и да е да не воюва, ама целта на САЩ е точно обратната.

74

Анонимен

преди 1 месец

до 78 - ами минаха 10 години а някои от желаещите да си го върнат вече са при Бандера. за сегашните желаещи "връщането" май пътят минава пак през Бандера.

73

Вбесен

преди 1 месец

Опасен си ти Столтенберг и твоите господари! Путин ако дойде в България ще го посрещнем с хляб и сол! Виж ти и НАТОто ти не сте "уелкъм"! Анадънмо!?

72

Анонимен

преди 1 месец

НАТО ВЪН!

71

Анонимен

преди 1 месец

Рано или късно ще се воюва. Така че, по-добре по-рано.