165

Христо Христов

преди 1 месец

До 183 "... нито с лопати да победят немски танк." - бе имайки предвид немското качество - много е вероятно да успеят.

164

Тон

преди 1 месец

Украинци и преди 90 са п .ти и сега !

163

Христо Христов

преди 1 месец

До 185 "Ти какво си мислиш, че живеят във Виница марсианци ли? " - баш от Виница бяха ТРО-тата дет се жалваха в Часов Яр преди година (преди да ги пращат към Бахмут), че местните не гледали на тях като на защитници, а им издавали координатите на руснаците. А за пълномощните и т.н.т. за регистрациите на колите - смешен си. Не знам дали си способен да го осъзнаеш.

162

Анонимен

преди 1 месец

Ти какво си мислиш, че живеят във Виница марсианци ли? За хмелницки не знам, ама това е на запад и надали ако колата е с такъв номер, е на местен. Те разбират полски и си ходят там, плюс това наскоро гледах украинския олх за една луазка :))и половината им коли се продаваха 'с пълномощно'. Т.е. като у нас никой не пререгистрира, за да не дава излишни пари. Съмнява ме, че тия дето Германия, Унгария и Полша са им до ***, ще търсят нещо в нашия анадолски вилает:))

161

Шолцьо

преди 1 месец

Мисли за собствените си избиратели. Не щат немците да си припомнят докъде са докарали с "хайл..."

160

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Че от какво се страхуват,няма как пералня да литне до Берлин,нито с лопати да победят немски танк.

159

Христо Христов

преди 1 месец

До 171 "... а не за излизането на България от ЕС." - и къде съм писал за излизане от ЕС в предния си пост?

158

Христо Христов

преди 1 месец

До 167 "По курортите ни няма украинци, а руснаци..." - и затуй номерата на колите им все от Виница и Хмелницки.

157

Иванов

преди 1 месец

Тогава ще нанасят удари от украинска територия по цели в рашистан тоя шолц и другите като него кво се правят на луди те и сега стрелят по руски цели там макар и с дронове.ударите са си удари или атака или в батака средно положение няма

156

Чувство за срам

преди 1 месец

До срамотаЗа затвор сте руска ***.

155

Радиолог

преди 1 месец

За остатъчната радиация има спасение, освен това след време тя се разнася.- точно остатъчната радиация е опасна, т.нар. радиоактивно замърсяване с дълго живеещи изотопи

154

Анонимен

преди 1 месец

Е щом е против, тогава да чака руското по своята територия.

153

Анонимен

преди 1 месец

По курортите ни няма украинци, а руснаци. Всичката тая плява е от източна Украйна, тарикати руснаци с украинско гражданство, които не искат да воюват на ничия страна, а само използват системата и цицкат безплатни помощи. Това е най-лошото от най-лошото, нито истински украинци, нито истински руснаци. Ако не ми вярвате, питайте ги от коя Украйна са и защо не са на фронта. Ще се въртят като пумпали и ще се правят на улави откъдето духа вятърът

152

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

151

Смях

преди 1 месец

До Христо Христов Бившия партиен секретар от комунизма Ицко живеещ в ... Париж обянсява на българите как трябвало да се оттърват от живота в ЕС в полза на Кремъл. Каи честно!

150

срамота

преди 1 месец

Търпението на Путин е огромно ,но не е безкрайно.Зад него стоят генерали ,които отдавна искат да изравнят фашистката бърлога Оссрайна. Нищо не може да спре руската сила и ядрена мощ.Въпроса е до кога краварските прислужници от келявото НАТО ще продължават да пържат укропитеците в пещта на войната.А ние до кога ще хрантутим навлеците по курортите?Защо тези нагли пияници не са на фронта , а вилнеят по морето с новите си джипове?До кога ще робуваме на Посолствата?Вън фашистите от страната ни!

149

Анонимен

преди 1 месец

Прекият сблъсък на фронта май е ясно кой ще спечели, но ако се даде на украйна отмъстително оръжие за нанасяне на поражения навътре в територията, то руснаците може да се спрат щото загубите им стават твърде големи. Тази сметка е интересна, но ще доведе до отмъстителни нападения и много кръв и от двете страни щото цивилните жертви ще са пъти повече.

148

999

преди 1 месец

До 168 Христо Христов _ противоречите си.На тези избори ще се гласува и за Европейски парламент,а не за излизането на България от ЕС.

147

Анонимен

преди 1 месец

До реалист - светът няма да стане радиоактивна пепел, само САЩ и ЕС ще станат радиоактивна пепел и ще бъдат почти напълно унищожени. Русия също доста ще пострада, но ще оцелее заради огромните си територии. Останалият свят няма да се превръща в никаква радиоактивна пепел.

146

Анонимен

преди 1 месец

България не е независима държава още от 2007г. Тук ходим да избираме брюкселска администрация, която погрешно наричаме "български парламент и правителство".