60

Анонимен

преди 1 месец

няма какво да празнувате. Ако тати е ДС бизнесмен ще ви е празник цял живот. Ако не е ще има тежко изтрезняване - ще ви клатят за 2к и ще му го целувате на чорбаджията за тях!

59

Анонимен

преди 1 месец

И ми пеят за уволнение, ще кажеш са били в казарма, смешна работа :)))

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен При комунизма нямаше чалга. Събираха са за една вечер в балкантурис и после сички забравяха за училището.ю, защото отиваха казарма.

57

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 48 - Това, кеото ние имаме за "балове" го има само в най-пропадналите общности. 7 часов маратон с пиене и друсане,като преди това е имало 6 месеца подготовка, а след това още 10 дена ще се правим дармадан из София, Слънчака и Турцията ... това го има само пир мега скъсаните.

56

Патрик

преди 1 месец

Не е само в Италия. Внуците ми са родени и се учат във франция. Внучката тази година е последна година в колежа. Тя знае къде ще учи като студентка. И е положила половината изпити за диплома.Във франция няма също такъв безсмислен разход на средства за абитуриентски бал.Макар че завършва и българското училище в Женева там също няма празненство послучай края на обучението. Просто българското училище следва правилата и традициите в Швейцария и Франция. С жена ми ще и направим подарък по случая .

55

Демонстрация

преди 1 месец

У нас родителите си го мерят с мерцедеси, рокли и костюми по 10 000лв за бала. Яко се избиват комплекси - демек не е нужно да си умен и да учиш, че да успееш в живота. Друго е важно.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Абитуриентски балове 47 - Да де - то от там тръгва. За средно заможно семсйтво, не е било такъв проблем, да отиде на подобен бал. Комуниситте, когато идват, реават, че ще има балове за всички. Един вид - в новата ни утопия, всички намазват, ама и разбира се, в типичния стил - представлява и гавра с традицията. Няма само, децата на заможните - ще има за всички, ама ще е гадно за всички ... След падането на комунизма, идеята е забравена, но остава щетата.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 48 Какво да разпитвам мен, къде ще видиш помпозни коли с балони, викове че са завършили и всякакъв кич... :)))

52

Анонимен

преди 1 месец

Маймунски балове ако искат ще сложат и чалга с кючеци.

51

Анонимен

преди 1 месец

Не е напълно изпаднала работата, имаме и прекрасни деца! Зависи от семейството, родител не е биологична функция! Ти трябва да се грижиш за това дете, да го възпиташ......а повечето, ....аз нямам време, не мога.....мързи ги да гледат, мърльовци!

50

Анонимен

преди 1 месец

Тоз Алек как го нападнаха всички, говоря за Ергенът :))) Човека беше под стрес там, все пак не е работа 26 жени да ти се натискат, а ти да не виждаш никоя една от тях, той е на работа... :)))

49

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 44 - Не знам ... Не мисля, че чакат. Сега отиваш в даскало и келемето е като коледна елха с какви ли не шарании. Апъл часовник, ама със златна верижкааа. iPhone, ама кейс а със "сфаротцки" или каквото е там. Вика класа, да отидат навън събота и "той черпи", като ги кара в някакъв бар, прави сметка за себе си 300 лева и се подиграва на останалите, че имали пари за една количка само. И това се смята за "мега яко".

48

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 45 Разпитай твои познати, които са живяли в чужбина, без значение в коя държава. Абитуриентски балове има навсякъде и щуротии се правят.

47

Абитуриентски балове

преди 1 месец

е имало още в Царство България, но не във всеки град са минавали по един и същи начин. Например, в някои от малките градчета са правили училищно тържество, а после всяка една от паралелките е отивала на сладкарница заедно с класния си ръководител. В София баловете са били организирани във Военния клуб. В тази сграда има зали, в които са били провеждани и дворцови балове, в това числои новогодишния. Там са правили и такива балове, на които всеки гражданин е можел да отиде след като си купи билет.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Ангелина - Това е проблем в цял свят. Съвремието ни налага материализъм. Опитваме се, да го отречем, но сами натискаме децата си, да търсят високоплатени професии или да започват собствен бизнес. Цялата ни култура се върти около материализма. Днес звездите по телевизията са готвачи, които сервират храна за по 200 лева на човек. Идолите за пример са Безос, Бъфетм, Мъск и Гейтс, а дори чувам "А твоето богати, къф цвят е?" - Баловете са просто признак, на далеч по-лош проблем.

45

Анонимен

преди 1 месец

Абитюрентски балове с коли, алкохол и дрога, има само в БГ :)))

44

Анонимен

преди 1 месец

Tука в България искаме още с бала да си проличи кой колко е богат и колко хубав живот го чака. Едва ли не богаташките синчета и щерки се се съобразявали 12 години с някакви съученици-бедняци, но вече могат да си покажат мерцедесите и тракторите, та да ги видят всички. Избива се някакъв комплекс за малоценност, че видите ли - може да не съм бил добър ученик и да не ставам за нищо, но имам мерцедес и ще ви мина с 200 в живота.

43

Анонимен

преди 1 месец

До Ангелина - Щом не можеш да разбереш какво точно празнуват абитуриентите, не се напрягай. Толкова са ти възможностите.

42

Анонимен

преди 1 месец

До 7, 13, 14, 20, 21, 23-28, 30 - Внимавай, от злоба поякога на нервна почва се стига до най-тежката и нелечима болест. Такава злоба спрямо собствените си деца не е нормално нещо. Дори да нямаш твои собствени, децата на България са в някакъв смисъл и твои деца.

41

Накратко :

преди 1 месец

Пепа Бойчева обича специалното благославяне на писалките им и подострените им моливчета... За съжаление, колеги съфорумци, ми$$ирката Пепа не е успяла да завърши основното си образование,което обяснява донякъде нейната неграмотност и объркани бръщолевенията в "статията" :)