171

Смърт за русия

преди 1 месец

Скоро ще празнуваме

170

Анонимен

преди 1 месец

Браво господин Президент,а на тези които го плюят и вярват на ,,евроатлантиците,, само ще припомня,че и оръжие категорично нямаше да пращаме та толкова с доверието към тези наведени лъжци и измамници

169

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.181 Дали не е по добре израза намагнитена Пеевски. Всеки ,който влезе в списъка Магнитски, се намагнитва.

168

Анонимен

преди 1 месец

Като знаем кои са лидери на парламентарното мнозинство в НС - Боже Б., Шиши Пеевски и Киро Петков, като нищо някоя късна вечер могат да изпратят един батальон, защо не и полк на страната на ВСУ и на нас да ни припари под краката. Не са решили, не са изпратили съветници. Някои медии информират, че обучаваме украински войници в България, но какви и къде сигурно е военна тайна.

167

САЩ пося смърт

преди 1 месец

А ЕСЕС налива бензин в котела, където умират стотици хиляди. Няма как 15 млн. руснаци да станат англосаксонски роби, не се правете на неандерталци, няма как да сте толкова неграмотни, за да не знаете базови факти. Десетгодишната гражданска война я запали ЦРУ. Правото на самоопределение е основно човешко право. Щом 1/3 от украинското население се чувства руско и иска да си е с Русия, така да бъде. Другите 2/3, като толкова държат, да коленичат пред САЩ и точка. Нови граници и най-сетне мир

166

Анонимен

преди 1 месец

Тия са ни продали, за да си спасят парите и положението. Ето ви поредното доказателство - Борисов пред US конгресмени: Колкото по-силен е ГЕРБ,толкова по-категорични ще са гаранциите за САЩ.

165

Анонимен

преди 1 месец

Всички нarли, лъжливи, долни, rнycни cвинe oт кликата на тоталтарната либepacтия мразят Русия.

164

Анонимен

преди 1 месец

Най големия евроатлантик стана тоя ,но магницики не важи за ЕС както и заповедта за арест за натаняху,това европейски птокърат ме знаели че за Израел не може да издава заповеди ,само ес и сащ си правят гимнастики да кажат хората че били загриже и за палестинския народ ,всичко е една игра ,като и че сащ нато ЕС водят война с Русия на украинска земя и пак не могат да победят Русия ,гадове мушеници ,

163

Анонимен

преди 1 месец

Сладурче, Радев не ни плаши. Той говори разумно и сдържано. Плашат ни други войнолюбци, които само насъскват хората!

162

Анонимен

преди 1 месец

Преди година, всеки който не вярваше в успеха на украинското контранастъпление( дето и лелките по опашките го обсъждаха) беше путинист, русороб и т.н.....И? Президента е най- адекватния в тази ситуация. За това е учил в крайна сметка.

161

Анонимен

преди 1 месец

На това се казва изчистване на досието! Наближават евроизбори,наближава среща на НАТО в София...! Ами трябва да блесне с нещо Магнитския Пеевски! Въпреки,че не му е работата да критикува президента след посещението в Унгария! Ясно му е че лепенката Магнитски на челото,му пречи!

160

Анонимен

преди 1 месец

Това същество не спря да се излага. Непрекъснато ни убеждава, че когато човек е п.рос.т и всичко му е лесно. Дай на п.рос.тия власт и му гледай сеира важи за него с пълна сила.

159

Сата НАТО

преди 1 месец

До Анонимен....Война в Украйна НЯМА! Акт на Война между Русия и Украйна НЕ е обявен. Има СВО. ЗАЩО Зеленски НЕ обявява Война на Русия? ------///-------Защото нападнатата страна не обявява война, тя си е призната по прво жертва на агресия.

158

Анонимен

преди 1 месец

Закона Магнитски показа кой е евроатлантика Пеевски! Грешно е ДПС да го показват преди евроизборите,защото им вреди на имиджа! Достатъчно компрометирана личност сред обществото!

157

София

преди 1 месец

Шишо не разбра ли,че ако ще и кисиите на Байдън да крепи няма да го извадят от Магнитски.Голямо напъване.

156

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не смееше да припари до НС,а сега когато получи гаранции от ДПС за паричките си, го раздава критик на президента! Айде джар!

155

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Радев, а това намагнитизирано прасенце да идеот нахyй

154

Анонимен

преди 1 месец

Ами какво друго да очакваме от товарищ Радев, поклонник на всичко росийско-путинско. Вместо да плямка просто така с устата всеки път, нека да каже конкретно как вижда тази дипломация и да призове кремълската си дружка да спре агресията и да търси мирното решение според приетите международни норми, а не според разбиранията на комплексирания диктатор.

153

Анонимен

преди 1 месец

Ама този наистина ли вярва, че Украйна ще победи ядрена държава?? Значи, или е полу умен, или плямпа, това което дрънкат и онази вещица от Брюксел, онзи с деменцията във Вашингтон и цялата ни евроатлантическа г Ну с! Русия ще победи, наврете си го в дървените глави наши евроатлантици!

152

Анонимен

преди 1 месец

Някога , в омразния комунизъм, символът на България беше розата, Сега, в любимата и обичана демокрация - това е младият и успешен Шиши! Някога на банкнототе от 2 лв беше изобразена гроздоберачка, затова на българските монети от 2 евро трябва да е Шиши!