29

До ами тогава

преди 1 месец

Дървен философ! Можеше да спомена и САЩ, и Китай! Щеше да питаш защо ги споменавам! Русия споменах, защото писах, че Скопие е с нея и не и пука за ЕС!

28

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството, че не искат в ЕС. По-добре им е със Сърбия и Русия.

27

Модерен ляв

преди 1 месец

Като нямаш кинти, няма да решаваш!

26

ами тогава

преди 1 месец

До До хитрягата ама не. ЩОМ не ти дреме за Русия, тогава за какво я споменаваш? По какъв повод? Опитваш се да предизвикаш симпатии в тъй наречените русофили към Северната? ТУК В ТОЗИ САЙТ ИМА ЕДНО АКТИВНО "МАКЕДОНСКО" ЛОБИ, което използва всякакви манипулации за да предизвика симпатии и съчувствие към Северната. Въпреки золумите които се вършат край Вардар. И въпреки открито просръбската политика на Скопие. Много пъти съм чел "Нова Македония", няма съмнение, че са отявлени сърбомани

25

Анонимен

преди 1 месец

Искат хем в ЕС, хем да не спазват правилата. Ей затуй тъгуват по Тито и Югославия.

24

До да ама не

преди 1 месец

От право на вето за всичко, какви привилегии повече искаш? Какъв диктат те гони? Напротив, прекаляват с,, демокрацията"! За това се напълни с мигранти!

23

Анонимен

преди 1 месец

До да, ама не Че ЕС е точно империя а не съюс ако не си разбрал. Който има повече пара командва.

22

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е гола вода, а балканите сме утайката и! Делиорман!

21

да, ама не

преди 1 месец

До До да ама Явно ти наистина имаш огромен проблем с мисленето. Аз не съм казал, че не харесвам Евросъюза. И съм за Евросъюза. Но съм против диктата на някои брюкселски чиновници. Ако Унгария и Словакия са критикувани, че отстоявали националните си интереси, тогава по какво Брюксел се различава от Москва на бившия СССР? Питам те! Аз съм за Евросъюз в който се чува и думата на малките държави като България, Унгария, Чехия и Словакия. А не Германия и Франция да спускат отгоре заповеди и команди.

20

Анонимен

преди 1 месец

До да, ама не България сама си е виновна че е пропаднала от пропаднали политици. Шом не могат да върнат даже мала Македония какви политици са изобщо бг като те съсипаха и бг и неслучайно маке се дърпат от нас, че ще ги сполети и тях

19

До хитрягата ама не

преди 1 месец

Защо мислиш, че всички правим внушения, като теб? Търся логика в заплахите към Скопие! Много ми дреме за ЕС, Русия и Македония!

18

Анонимен

преди 1 месец

До да, ама не Не могат да идат със Сърбия вече защото албанете ще сцепат северна северна Македония към Косов.

17

Анонимен

преди 1 месец

До да, ама не Унгария са колония на Германия а преди и на Австрия. Каквото има кажат това прават. Ако не беше Сталин щеха да са в Сърбия сега .

16

да, ама не

преди 1 месец

До До да ама не Номер едно, хитрягата се опитва да предизвика симпатии у русофилите към северните, като им внушава че макетата били русофили. Сърбофили да, такива са! Речите на сръбския президент са редовно отпечатвани в "Нова македония" и други техни вестници. В пресата има голяма тъга и носталгия към бившата Югославия. Русия почти не ги интерсува. Само дали ще застане на тяхна страна и ще им даде някаква дипломатическа подкрепа. Но основно погледът им е насочен към Сърбия. Пишат с любов за нея

15

До да ама

преди 1 месец

Като не харесваш ЕС, защо македонците трябва да искат да влизат? Явно напъването ти да мислиш, действа обратно!

14

Анонимен

преди 1 месец

Защо мисли, че веднъж влезли в ЕС, БЮРМ няма тогава да излъжат за името? За тях договорите не значат нищо. В деня, в който влязат в ЕС ще нарушат всички договори и пак ще направят този трик с името.

13

ДА ВЪРВЯТ В ЕВРАЗИЯ

преди 1 месец

ПОПЪТНО ДА ВЗЕМАТ И РУZКИТЕ ПАРТИИ ОТ БЪЛГАРИЯ...... НАТАМ СИ ГИ ТЕГЛИ КОРЕНА...

12

да, ама не

преди 1 месец

До До да ама не Напъни си малко сивото вещество, щото нещо мисленето не ти се удава. Унгария и Словакия защитават своите национални интереси. Особено унгарците, които винаги са били бунтари (1848 г, 1956 г) и не са позволявали някой, някоя голяма сила (било то Виена,Москва и СССР или Брюксел и еврокомисията) да им диктува какво да правят в собствената си страна, с кого да търгуват и с кого да поддържат дипломатически отношения. Явно ти си от типа "из-мекяри" на диктата от Брюксел и сам се издаде

11

Анонимен

преди 1 месец

Мицотакис адекватно реагира ами нашите какво се ослушват. Скопските тарикати накрая ще ги приютят във велика Албания.

10

Анонимен

преди 1 месец

Лисугер е гръка и той не признава че населението там е бг както скопните и сръпските яничере. Папата също се направи на тапа, че бг азбуката е бг а приема че е и маке пред ЕС.