153

хах

преди 1 месец

До Анонимен 159 Кирил и Методи не са работили СЛЕД Византия, а са работили ВЪВ Византия. Византия изчезва едва в 1453 година! Нег-рамотнико! Охрид сега в България ли се намира?

152

Анонимен

преди 1 месец

Путин е скаран с историята, вижда себе си като император и господар на света. Нищо чудно, че поздрави севрномакедонците за 24 май, дали като българи, или византийци, не става ясно. Така един се вижда като Наполеон, в лудницата, в Карлуково. Бог ще се погрижи за тях.

151

пффф, неграмотник!

преди 1 месец

До До 155-хахаха Да, Хитлер е бил велик историк и археолог. ПРАВИЛ Е ЛИЧНО РАЗКОПКИ В ПЛИСКА И ПРЕСЛАВ! Има дори снимки как участва в археологическа експедиция. Голям капацитет е бил точно по българската история. Чети спомените на сътрудниците му, не бъди невежа! Хитлер е вярвал, че сме сме тюркски народ, като азерите, турците и други подобни. Чудя се как някои хора обичат да се излагат с глупостите си? Които драскат в сайта.

150

Анонимен

преди 1 месец

Путин е скаран с историята, вижда себе си като император и господар на света. Нищо чудно, че поздрави севрномакедонците за 24 май, дали като българи, или визангийци, не става ясно. Така един се вижда като Наполеон, в лудницата, в Карлуково. Бог ще се погрижи за тях.

149

Анонимен

преди 1 месец

Все повече проблеми с мигрнтие в целия ЕС. Франция и Германия са само началото. Има ги и Англия. Тома може да доведе до граждански войни и рецесия.

148

изобщо не греши!

преди 1 месец

До До 150-добре, че... ИЗОБЩО НЕ ГРЕШИ ТОЙ! Хитлер подписва с Полша договор за ненападение, подобно тоя със Сталин в 1936 година. Хитлер обещава още много неща и подписва всякакви договори и споразумения, които сетне изобщо не спазва. На такъв човек изобщо не може да се има доверие на обещанията му. Все едно да си сложиш главата в торбата. Чърчил е писал в мемоарите си, че на Хитлер не може да се вярва. Едно казва, сетне друго върши!

147

хахаха

преди 1 месец

До Ако, .... 149. Може би не знаеш! Нашите политици непрекъснато са ЛЪЖЕЛИ ХИТЛЕР, че ние българите нямаме нищо общо със славяните, а СМЕ ТЮРКИ. Което се приема от Хитлер като истина. А Хитлер изпитва голям респект към турците и историята на османската империя. Неслучайно той струпва войски на турската граница в очакване турците да му позволят да мине през Турция в гръб на руснаците. Но не посяга на Турция. АКО ХИТЛЕР ЗНАЕШЕ, ЧЕ СМЕ И СЛАВЯНИ ЩЕШЕ ДА НИ ИЗТРЕБИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО!

146

само питам

преди 1 месец

До Анонимен 134 Ако ти хипотетично живееше в Третия райх в 1938-1945 г и кажеше публично, че Хитлер е "ляв" и нацистите са "леви", щеше да бъдеш незабавно разстрелян. Уверявам те. И с основание. Има си лаф "Език мой, враг мой". Като не знае човек какви ги говори, може да си докара бела на главата. Поне да беше вярно!

145

само питам

преди 1 месец

До Анонимен 134 Явно си голям "разбирач". А чел ли си речите на фюрера? Някои по-важни ги има в един немско-български сайт, името на който няма да рекламирам. В тях твоят фюрер говори колко е "ляв" и колко десен. Освен забраната на левите партии, разгромява и профсъюзите. Това щото е "ляв" нали? И се пише АЙН ФЮРЕР, а не АЙНЕ Фюрер. Фюрерът е мъж, а не жена, че да бъде АЙНЕ! Това, че подписал договор със Сталин, в речта му се обяснявса защо.Временно е, за да не помага Сталин на Франция и Полша

144

добре, че...

преди 1 месец

Ако 3ия райх беше спечелил сега щяхме да сме всички неродени, защото още дядовците ни щяха да са минали през газовите камери... Тия я почнаха войната за "лебенсраум" т.е. за място за живеене. Това място трябваше да го освободят славяните... Така че нямаше да има "Велика България"... Само т.нар.хилядагодишен райх ... Може би щеше да има някои оцелели за роби...

143

Анонимен

преди 1 месец

До питащият , за изнасилванията- знаеш, че на такива случаи не се дава гласност, но определено за това видео, ще има наказани.Също, като в оня виц- ако си мислиш, че си Наполеон ( например), ще те вкарат в лудницата, но ако си мъж, и си мислиш, че си жена-това е само твой проблем .

142

Хюго Бос do 100

преди 1 месец

Това не отменя факта, че СА НАТРАПНИЦИ. Да си седят по Африка и Азия, какво се влачат тук и после хленчат от расизъм. Никой не ги иска тук и никой не иска да се предвижват свободно тук- да се предвижват свободно в ислямските си клоаки.

141

Анонимен

преди 1 месец

А имаше ли потрес от изнасилванията в Кьолн?

140

Шишо

преди 1 месец

В ЕСССР е така. Който се осмели да каже истината бива линчуван. Напълно демократично разбира се.

139

Зеленоид

преди 1 месец

Странно.От къде ли са го видяли тва

138

140

преди 1 месец

И знайш ли ко щеше да стане - ше се роди някое немче и майкта ши кажи - Ши са казва Ханс. Ама съвртския войник ша го фане, ше и ШИБНЕ ЕДИН ШАМАР, ше и се навре в лицвто да му помирише водката от вчреа и ше каже - Няма нямааааа .. Ле се казва Ванюшкааааа АХАХАХАХАХХА И ше се хили гааадни гадноооо. А посше ще разхвърлят немците в цялатамимперия и до две поколения са помен.тва щее да стане, ако не бяха Хамерика дошли

137

Анонимен

преди 1 месец

Един път яхб в едн немска кръпма и се напихме ... След половин час всичките пееха Ерика и си правиха наци поздрава.

136

Angel

преди 1 месец

Новата демокрация в пълна сила показва лицето си. Следва другарски съд, публично отказване от всичко казано и Белене за 5 год. Напомня ли ви нещо

135

Анонимен

преди 1 месец

"Ако не се бяха намесили американците в гръб, Русия заминаваше." - Ако не беше САЩ, Русия не, че щеше да загуби ... Аминпрости щеше да спре не до Берлин, а до Лисабон и днес, Германия нямаше да я има на картата, дори и СССР да се беле разпаднал ...

134

Анонимен

преди 1 месец

"че в бъдеще ще се изисква от гостите да съобщават за евентуални расистки прояви на охраната. Всички са потресени от случилото се, допълва Бекер." Тоя Бекер е голяма мишкя и се прави, че не знае какво се е случило в заведението му. По-елементарно обяснение не бях чел, чисто демагогско.