353

Анонимен

преди 1 месец

Уйрайназагуби ,призна ги самия Тагарев по нова а също загубиха и сащ нато и ЕС които видят война с Русия на украинска територия )))

352

...

преди 1 месец

реално сега е точно както по време на ВСВ! утлер, също както учителите си сталин и хитлер нападна Украйна! Запада много съжали за това, че не е отговорил на хитлер преди да се случи нападението на Полша! Сега запада ще съжалява ако не отговори на утлер! Това са историческите истини!

351

Анонимен

преди 1 месец

Ако забелязахте, властта в Русия беше сменена тихомълком, но не от руснаците и едно от първите неща , които направиха е да сменят министъра на отбраната и казаха, че ще строят оръжейни заводи. Опита за държава Украйна, се оказа голям цирей, защото самите управляващи са некадърни, алчни и не се интересуват от собствените си сънародници. Европейските държави трябва да постигнат споразумение! Задължително!

350

Анонимен

преди 1 месец

Ха, Украйна се дръвчи на Русия, а сега запада да се намесва, защо. Всички тези които парят подобно безумие да събират всичките момчета и мъже от фамилията си и начело с тях да заминават в Украйна. Нека нагледно да покажат как трябва да станат нещата.

349

Мда

преди 1 месец

Ей го поредния американски "нам къв си" църв-вул, който се застъпва за изпращането на ЕВРОПЕЙСКИ военни.Що не си закара нас-рания ... той там лично?!А Европа... Европа приключи филма... начело с тия предатели...

348

Анонимен

преди 1 месец

интересно как войната в украйна нажежава страстите в българската помийна яма.

347

Анонимен

преди 1 месец

Укро победа няма като опция. Има загуба и по-тежка загуба, и в краен случай - унищожение. Не им се бъде на урките, като гледам колко настоятелно бутат към вариант 3.

346

Анонимен

преди 1 месец

Западът трябва да наложи пълни санкции на Русия и на страните които й помагат, пряко, или косвено. Както и да достави още модерно оръжие за Украйна. Ако иска тя да победи.

345

Анонимен

преди 1 месец

Мангаллахара сложи анерикански войски я Аляска и ги оращай в Русия бе професоре и виж дали не а ви изнесат с некоя гъба , много лесно да седиш на майната си и да пускаш фитили как да запалите война в Европа , като си загрижен ей къде е Русия , там до Аляска , събирай негггри и мексиканци и леви десни !

344

Българин

преди 1 месец

На никой на запад не му пука за украинците. Единствената цел на запада е да накара Русия да използва ядрени оръжия. Затова и ще позволи на Украйна да използва оръжие по Русия. Надявам се силно да не се стига до такава ескалация, защото това ще доведе до глобален край. И в това няма нищо весело.

343

Пикая на Русия

преди 1 месец

Мощно

342

Дарк

преди 1 месец

Западът за Русия е без значение,на преговорите с него Путин сложи точка с изявлението си не и със Зеленски Тъй че действията на Запада,а най-малкото приказките им се отдава внимание в Кремъл.А за обкръжените украински елитни десантчици във Вовчанск и при евакуацията на 11000 местни от района там от руснаците едва ли ще дочакат подкрепленията,след като руснаците изведоха местното население,за да правят що са си наумили.Е,предполагам че първо ще им предложат да се предадат.

341

Анонимен

преди 1 месец

Според американския военен професор трябвало да се изпратят на фронта европейски военни. А да продължавам ли да пращам по една заплата всеки месец за Украйна или парите от сащ ще са достатъчни?

340

така е

преди 1 месец

без намесата от Запада.Дотук се стигна,че в Русия вече да не интерисуват от мнението на Запада и да не ги търсят за нищо.Предложението за мир е с добавката не със Зеленски,т.е. само с проруска власт в Киев като за целта явно гледат да шокират армията им чрез Солнцепек,не че нямат и по-далекобойни,но те са с осколъчни заряди,касетъчни и въпреки пораженията някои могат да оцелеят,а целта явно е да да има шок от липсата на възможност за оцеляване и бунт срещу режима в Киев.Това е замислил злият Пу

339

А бе

преди 1 месец

ОПАА,не четеш ли новини?Новият Пророк пророкува,че Украйна тази година ще задържи позоциите,а през 2025 година щяла да си върне всичко и Крим също.Ето сега пак контраатакуват,вчера са загубили само 220 убити,а руснаците спряха пехотните атаки и докараха Солнцепек,за да ги посрещнат с добре завърнали се.Че един дивизион от три машини бил на път за Волвчанск,където са обградили тези,които очакват подкрепленията и май са решили да сгреят града без останало население без да си рискуват пехотата.

338

Опаа..

преди 1 месец

Чакай малко. Нали Укро Вермахта провеждаше "Мащабен" Контра Наступ ? А Зеленски още миналата година обеща че това лято (става въпрос за 2023г.) Ще се къпе на плажа в Крим...!?! Чакаме снимки. Приятен ден на всички Бандер Офци в България. P.S. Щях да забравя, какво става събирате ли още Капачки за Бъдеще (Леопарди) Питам понеже главния инициатор се изпари заедно с камиона си някъде в Донбас в опит да достави кинтите от кампанията за фашисткия режим в Киев.

337

Анонимен

преди 1 месец

Нека Украйна и НАТО не си играят с "огъня", че покрай тях всички ще изгорим! Мир, мир трябва на всички!

336

До 353

преди 1 месец

Къде се воюва? На украинска територия. Кой постоянно моли за оръжие? Украйна. Кой принудително мобилизира все по млади мъже? Украйна. Е, как тогава Русия губи?

335

Анонимен

преди 1 месец

Де факто Русия изгуби войната и фашиста Путтлерр моли горещо за мир, сменя високо некадърните си генерали като носни кърпи опитвайки се да им ррехвърли на тях вината за срамното поражение на фукливата Русия от Украйна.

334

Анонимен

преди 1 месец

''Той изтъква, че не пледира за по-нататъшна ескалация, а просто показва какъв би бил здравият смисъл.'' Уж само лично мнение на професора, а широко разтръбено от дв.