254

Някой

преди 1 месец

Значи Путин предлага мир. Ама укрия не иска наркомана иска още заеми и САЩ са съгласни и Путин е ненормален. Виновни са си украинците че още търпят да ги избиват за интересите на САЩ и Великобритания. ЕС няма думата. Те са сборище от небинарни петополове итравестити.

253

Много трудно ...

преди 1 месец

УКРАЙНА ВЕЧЕ СЕ СДОБИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ , А НАТО ИМ ДАДЕ И ПРЕНОСИТЕЛИ ЗА НЕГО-- АТАКАМС....КЪСНО Е ЧАДО....

252

Анонимен

преди 1 месец

ех, а можеше украйна да е поредния американски щат.

251

Анонимен

преди 1 месец

Какво искал Путин да унищожи? Как ще унижи нещо, което го няма? Украйна продаде своята независимост на на фащ, много преди Путин да влезе да въдворява ред.

250

Анонимен

преди 1 месец

Каква независимост в украйна като Сащ им назначават и президент и министри?То не че и ние не сме васали ама поне не можаха да ни накарат да умираме за лгбт и зелената сделка като простите укри.

249

Другарят Путин

преди 1 месец

Украйна може да бъде само провинция в състава на РФ.

248

Анал Лютви

преди 1 месец

Aнaлна Русия върви към самоунищожение

247

Българка

преди 1 месец

Господ сили да дава на братския,славянски народ на Украйна в борбата за свобода срещу вероломния и жесток окупатор! Амин!

246

Анонимен

преди 1 месец

Всеки русороб е китайски роб!

245

Анонимен

преди 1 месец

Пръкналата се през 1991 година Недо-държава Расийска Федерация: знаме - Власовско от Холандия, герб - византийски кокошки, химн - интернационална бредня, територия - монголско-чечено-калмишко-бурятско-якутска, население - видиотени рашодебили, расийски език - измислен език на крепостни доярки и овчари , който никой не го знае, писменост-българска,история - фантазии на душевно-болни.

244

Слава Расии

преди 1 месец

В составе Китая

243

Дарк

преди 1 месец

Путин съвсем ясно заяви,че със Зеленски няма да преговаря и това трябва да се разбира в по-широк план,а той е със пронатовска власт преговори няма да има.Добави и че без мир действията ще си продължат,т. е.,ако не е на неговата.И въобще няма да се впечатли от изявленията било на Столтенберг,било на когото и да е Това е положението и то няма да се промени и целият свят да го осъждат.Ясно му е,че загубата му ще доведе до края на света и никой няма да се бие освен Украйна.

242

Владко

преди 1 месец

Като порасна ще стана като чичко Путин

241

Олимпий Панов

преди 1 месец

Американците дали 275 милиона доллара допълнителна помощ да отблъснат руснаците-ей що гори са изсекли да печатат и боядисват хартия!Още ли не разбраха че с украйна е свършено!

240

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да потъват стотици милиарди долари в Украйна, що не подкупят Путин.

239

Обективен

преди 1 месец

Украйна НЕ Е НЕЗАВИСИМА!!!От 2014 година тя е зависима и изцяло командвана от ФАЩ !!!Путин съвсем нормално иска да премахне това влияние, защото то е опасно за бъдещето и съществуването на Русия!!!

238

До 252

преди 1 месец

Просто Путин е шизофреник. Днес казва едно, а утре друго.

237

Анонимен

преди 1 месец

И каква независимост има демократична Украйна!

236

Анонимен

преди 1 месец

В предишната статия Путин искал мир, сега пък искал да унищожи независимостта на Украина - последно? Статиите ви все едно се пишат от шизофреници.

235

Анонимен

преди 1 месец

България на 3 морета