71

Анонимен

преди 1 месец

Руският президент възложи на Сергей Шойгу да започне конфликта през 2022 г. със заповед за превземане на Киев в рамките на няколко дни. Киев беше обграден още на вторият ден! Сами украинците започнаха да си бутата мостовете в града и вдигат барикади за да се съпротивляват при нахлуване! Руснаците решиха да не нахлуват заради опасността от много цивилни жертви!

70

Анонимен

преди 1 месец

Русия винаги е била за решаване на конфликта с Украйна чрез преговори. През пролетта на 2022г Русия веднага се съгласи на преговори след като Украйна я помоли и в Истанбул беше постигнато и парафиран договор между двете страни. Но тогава Борис Джонсън дойде в Украйна и каза: "хайде просто да воюваме", и киевския режим скъса договора с Русия. Затова сега Украйна ще загуби своята държавност, и може да изчезне като държава.

69

Анонимен

преди 1 месец

До 75: като да приключи големият московски цирк които за 3 дни трябваше да стигне до Киев, а все още буксува на 10 км от границата 3 години по късно.

68

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

67

Анонимен

преди 1 месец

"Украйна все още е във военно положение през третата година от пълномащабното нахлуване на Русия" - В Украйна няма военно положение, животът в градовете протича нормално, западни лидери артисти роберт де такова, боно анджели джолини, се редят на посещения в Киев и Лвов, Антъни Блинкен свири на китара в киевски нощен клуб и пускат видеото по целия интернет. И Русия никога не е нахлувала в Украйна, ако Русия започне война и нахлуе в Украйна, държавата Украйна ще бъде премазана буквално за 2 дни.

66

Анонимен

преди 1 месец

Украйна приключи! Путин ще се вижда с Лукашенко, ще присъства новия министър на отбраната на РФ, Лавров и даже Янукович. Познайте какво го очаква зеления? Втори фронт- ще бъде отрязан пътя от запад за доставки и Киев. Заформя се голям гангбанг ха ха ха, ще има код кафяво и ще мирише!

65

Анонимен

преди 1 месец

големи специалисти по генетика и морфология се намериха тука бре.... насилствено таковали бащите и дедите им... и насилствено ви построиха държава и насилстевено ви построиха АЕЦ и много други насилствени работи.. и военни бази си построиха тук дето български крак не може да стъпи. а не бе това са новите партньори, дето само ни работят отзадзе а нищо не строят, само рушат. чекайте се 30 милиарда заемче от американска банка за новият аец, чертежите де....

64

Леля Гошо

преди 1 месец

Помните ли окопите на ПСВ, нещо подобно, то от там идва оня трансджендър хитлер"Непосредствен повод за започването на войната е атентатът в Сараево на 28 юни 1914 година, при който сръбският терорист Гаврило Принцип убива австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд"

63

Анонимен

преди 1 месец

Путлерини виждал пречка за преговорите защото Путлерини е нелигитмен и непризнат дори от собственият си народ. Защо не се разходи из Москва без орда от заптиета? Защото даже бабите ще го линчуват.

62

Леля Гошо

преди 1 месец

Истината е, че Азов направиха голяма грешка, застреляха цивилни, аматьори пълни и умряха.Обаче на руснаците им писна и стана война

61

Леля Гошо

преди 1 месец

Корупция, кланят се на парите. Това правеха. Чесно казано имат малко нужда от прочистване.

60

Анонимен

преди 1 месец

Путин не казва нищо ново. Социолозите дават на Зеленски малко над 20% подкрепа, а те много искат да му надуят процентите, за да не ги пратят на фронта, значи са му вдигнали поне 10%, това го прави нелигитимен.

59

Анонимен

преди 1 месец

Путлероджендъра вече се гърчи в собствен сос, китайците го отрязаха, никой не го брой за жив, остана му само Ким да го помпи. Ботоксовото джудже е в будна кома, да каже пък как да се преговаря с путлероджендъри като лидера им е избран на фалшиви сталински избори и на думата му може да се вярва по малко отколкото на ромска гледачка на ръка. Да си ходи в Сибир и да не замърсява полезрението на хората с присъствието си.

58

Леля Гошо

преди 1 месец

Защо мислите, че ви метнах. Точно да не станем като Украйнците. Сърбат си попарата да, защото излизат някакви с пропаганда, да лъжат хората.

57

Анонимен

преди 1 месец

След 20 май Зеленски не е президент на Украина, а узурпатор

56

Путин е най-големият

преди 1 месец

терорист и убиец . Търсен е жив или урял от международия криминален съд за отвличането на хияди деца.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Евразин - използвам думите на нашите предци, които насилствено са били отделени от руските агресори и терористи в държавата България. И то само и единствено за руски интерес. Иначе за 5 века няколко мижави терористични атаки от български сепаратисти, а народа се и живял мирно и спокойно... Докато в Европа са се радвали на чудесата... Така, че нека уважаваме историята, пък току виж някой отменил Ньойския договор и поправи руската несправедливост!

54

IQ 3.14

преди 1 месец

ши3ак, що са толко малко коментарите? пак ли си на щайга, теа у недоправения...ще се глобяваме ми се види

53

Анонимен

преди 1 месец

До 54- е ние що правим? Нали пращаме силях към украина? Или ако дадеш ножа за убийството не си съучастник?

52

Анонимен

преди 1 месец

За някой ,който е назначен, няма мандатност. Има харесване и нехаресване от шефа. Ако прави добри пищялки ще си го държат. Докато самите украинци, които вече повечето са руски агенти, не го изгонят или ликвидират.