21

Дебили

преди 1 месец

Орбан е никой. Ок. Тогава кой е някой? Тагаренко? Урсула фон дер Лайен, Макрон? Ходете вие да *** за тези. Аз съм на страната на Орбан и мир и просперитет в Европа без идиотщини, воини и мигранти!

20

Анонимен

преди 1 месец

Орбан не само че е някой, но и след приемането на Унгария в ЕС се правят поправки в договорите на ЕС.

19

Анонимен

преди 1 месец

Новината тук е,че Унгария се кани да преформулира своят статут в НАТО а пък някой е изтипосъл един наркоман на снимката,защо?

18

Анонимен

преди 1 месец

До 19.Къса ти е паметта! Първото АНТИСЪВЕТСКО въстание след Втората Световна е в Унгария! Срещу кого ли е било? Срещу НАТО? Срещу ЕС?

17

Анонимен

преди 1 месец

Някой си е дръпнал линийката...

16

Анонимен

преди 1 месец

Човека не търпи да бъде заставян да върши нещо, което няма никаква връзка с подобряване състоянието на държавата и народа му. А ЕС и НАТО не са организации на независими държави, ясно е за всички. И сега Унгария ще бъде лишена от т.нар. субсидии, които са си чиста проба бонуси за послушници. Не напразно нашите се навеждат най-ниско, каквото каже шефа, че и повече. Демокрацията и евроатлантизма не обичат независимите. Работим за еднополюсен свят, под шапката на САЩ, което е различно от диктатура.

15

Анонимен

преди 1 месец

Решението е България да смени Унгария в Шенген! Може би на маджарите им липсват 1956г. и границите на "желязната завеса"

14

Хахаха

преди 1 месец

"Унгария е руско-китайска "пиратка",която скоро ще гръмне! Въпросът е кога ЕС ще я дезактивира или буквално ù бие шута навън .." Бил ли си в Унгария ***? Тва е европейска държава а не държава от третия свят и мост към Турция.

13

Факт

преди 1 месец

ОБРАН Е НИКОЙ!!! НИТО ЩЕ ПРИЕМАТ УКРАЙНА В НАТО НИТО В ЕС ЗА МОМЕНТА , ЧЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА НЯКОЙ ОТ МНЕНИЕТО НА ОБРАН!! НАЙ-ДОБРЕ УНГАРИЯ ДА СЕ МАГА ОТ ЕС И НАТО И ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ :DДа ама Унгария за разлика от България не прилича на държава от третия свят а си прилича баш на европейска.

12

Анонимен

преди 1 месец

Унгария е руско-китайска "пиратка",която скоро ще гръмне! Въпросът е кога ЕС ще я дезактивира или буквално ù бие шута навън ..

11

АнонимеН

преди 1 месец

ОБРАН Е НИКОЙ!!! НИТО ЩЕ ПРИЕМАТ УКРАЙНА В НАТО НИТО В ЕС ЗА МОМЕНТА , ЧЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА НЯКОЙ ОТ МНЕНИЕТО НА ОБРАН!! НАЙ-ДОБРЕ УНГАРИЯ ДА СЕ МАГА ОТ ЕС И НАТО И ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ :D

10

Анонимен

преди 1 месец

Ще има и следваща ! -:)

9

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски да не е станал президент и на Унгария? Защо е на тази снимка?

8

Тодор Тагарев

преди 1 месец

Ако някой иска да помогне на Украйна истински трябва да отиде там. В интернет няма да помогне. Мисля да сформирам чета така че записвайте се като ми изпращате на имейла лична карта. Тагаренко***абв.бг.

7

Анонимен

преди 1 месец

А гошу обратното е написал статийка по моя коментар. Вече знаем кой е отговорен за глупостите в коментарите.

6

Анонимен

преди 1 месец

Можело значи. А нашите роби са заели поза партер и говорят само глупости как сме били "длъжни".

5

анонимен

преди 1 месец

Витя, що така на дребно действаш? Направо излизай от НАТО и ЕС и моли товарищ Путин да ви приеме като субект на федерацията, демек да станете втора Беларус.

4

ЗАД ОМРАЗАТА

преди 1 месец

СРЕЩУ РУСИЯ СТОЯТ РУСКИТЕ ЮДО-ХАЗАРИ ОТ ФЕД > които още говорят руски език

3

Факт

преди 1 месец

Украйна не е в НАТО и по никакъв начин членките на НАТО не са задължени да я пазят.

2

Фют

преди 1 месец

Орбанчо скоро ще яде бой, ми се струва:)