8

Анонимен

преди 1 месец

Това беше абсолютна медийна манипулация, целяща да оправдае избиването на десетки хиляди невинни сърби от НАТО.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ей кoмуняги, по цял ден ли висите в тоя сайт и пишете коментари бе? Я връщайте лаптопите, те са западна, изгнила и джeндър-фaшистка технология!

6

Нане Вуте

преди 1 месец

До 5 : тая помия може да я напише човек който има само 2 гънки - едната отзад , а другата от шапката!

5

хиляди убити

преди 1 месец

Първо обявиха "повече от хиляда убити само в Буча", после хиляда, но в целия Бучанския район. После всичко тръгна по наклон: списък с 501 убити, беше заявено, че са открити 422 тела, през октомври 2022 г. ООН посочи 73 убити. На уебсайта на област Бучански се появи списък от 38 души - една трета от тях са граждани на възраст над 60 години (Буча не е толкова малък град, 5-7 души умират там на ден от естествени причини), една трета са неидентифицирани трупове. Трета година работи международна следствена група.... Няма резултат, дори до втората годишнина не беше публикувано нищо ново.

4

Анонимен

преди 1 месец

ЕС лъжците - лъгаха за Русия, за Буча. Зелената сделка - пълна измама. Цензура. Отмяна на свободата на словото. Преследване на инакомислещите. проблемите се решават с налагане на волята на големите и силните над малките и слабите. Рецесия, икономиката се свива и няма никакви изгледи за възстановяване. Какво правим в този пeдеpacки съюз?

3

Анонимен

преди 1 месец

Сребреница е същата пропагандна дъвка като Буча.

2

Анонимен

преди 1 месец

Когато евреите избиват мюсюлмани е демокрация и антитероризъм, но когато сърбите избиват мюсюлмани е нацизъм и комунизъм. Има двоен стандарт за демокрацията.

1

Нане Вуте

преди 1 месец

Аааа в Сребреница имало геноцид , а в Газа няма????? Шизофреници !!!!