115

Хиромант

преди 1 месец

Скръстени ръце и ракурс към кривата глава не означава че този идеолог на Либералната общност ПП ДБ е харесван. Дрънкай си кривите идеологеми, не ни пречиш. Двадесет хиляди лв. по Харакировски са много малко в сравнение с милярдите източени от българите. Анатема!

114

Хо хо

преди 1 месец

Тоя кривоглав пипон защо си мисли че е от харесваните европейци. Че ти си фактор който отблъсква и ментално и физически. Скрий си там където си и не се обаждай!

113

Анонимен

преди 1 месец

ЕСЕС е най-странната политическа организация в света. Освен с тоталитаризъм, няма да бъде запомнена с нищо смислено. Международното общение се движи от националните държави. Те са основните политически актьори на това поле. ЕС няма място на него и съвсем закономерно ще изчезне. И това няма да се отрази по никакъв начин на света.

112

Някой

преди 1 месец

Крепостните си заживяха в кочинката си ,и не им липсва ЕС! Хем не им липсва, хем нон-стоп лаят по него!

111

Анонимен

преди 1 месец

ЕС няма да липсва на никой.

110

Анонимен

преди 1 месец

Не е "пристъп на световъртеж", а е "предсмъртен гърч"!! Ама го е страх да го каже..

109

...!

преди 1 месец

Държавен преврат е , когато в най-голямата Ковид-криза размахваш юмрук и насъскваш две тълпи една срещу друга! Когато подстрекаваш, да не се зачита никакви институции, да се газят законите, и да се правиш, че Конституция не те лови! Да се опитваш да обсебиш цялата власт, а и да подписваш дългосрочни договори, което са в ущърб на цялата държава!

108

Анонимен

преди 1 месец

До Брей, Би ли ми дал дефениця за "държавен преврат"?

107

Анонимен

преди 1 месец

Ние никога не сме били в Европата, когато е била "добра и харесвана". Европа зпаочна да изная производството си още в края на 80-те години. Със зелените сделки се бяха заиграли в редата на 90-те. Не забравяйте - синьото беше "зелено" - преди панелите имахме дизел и газ. Много ги опбичаха. 2002-3-та нататък, осъзнаха, че са дали прекалено мнго права и свобода и започнаха, да ограничават. А когато Меркел дойде и го игра де факто кралицата на Европа, вече ритнаха каруцата към пропастта.

106

Анонимен

преди 1 месец

"християндемократическата Европейска народна партия" - Що за християнска партия разрешава свободните операции за смяна на пола. Що за демократическа партия казва на едни амси от хора, че са "излишни" и унищожава животът им? Що за народна партия, ти казва, че ако си блгарин, холаднец, иалианец или прочие, то ти си нацист и фашист?

105

Анонимен

преди 1 месец

Този свят сам се провали от лесен живот!

104

Анализатор

преди 1 месец

Каза Иван Кръстев.И кой е изван Крътев?Господин НИКОЙ.Стга сте цитирали някви нещастници.

103

Анонимен

преди 1 месец

Европейския съюз трябва да прекрати Зелената сделка и да се занимава развитието на икономиката и да не се занимават с глу пости.

102

Някой

преди 1 месец

Забавни са руските манипулатори, като ни хвалят Китай! Научили се чайниците на електромобили, и вече настигнали Запада! Да му мислят БМВ и Мерцедес? Кой ли ще ги купува тези "трошки"! А и като стане Сибир китайски,спокойно ще черпите и вие, от тази култура!

101

НИЕ

преди 1 месец

от ПРОМЕНЛИВИ ПИДАЛИ-ДБ,сме за продължаване на подмяната

100

Христо Христов

преди 1 месец

До 59 "Нека да не се забравя, че Европа е люлка на културния и научен просперитет." - беше. Сега вече даже не се говори, че безвъзвратно изостава от Китай.

99

Анонимен

преди 1 месец

Европейският съюз отдавна се е превърнал от съюз за икономическо сътрудничесво във военно-политически съюз.

98

опетков

преди 1 месец

Откога И. Кръстев е пророк на истината от последна инстанция? И защо изобщо ни пробутвате неговите тези? Той някакъв корифей ли е, доказан авторитет?

97

Христо Христов

преди 1 месец

До 93 "... вероятността да има развитие в авторитарна посока е голяма... България от над 20 години се управлява от Бойко, но ни водят демокрация" - а как е в ЕС, как е? Има ли демокрация в ЕС?

96

Христо Христов

преди 1 месец

До 101 "Заради такива като Иван Кръстев и хората на Прокопиев, и ПП-ДБ се появиха анти европейски настроения в България" - значи не заради Брюкселските комисари и Урсулата, а?!