170

Анонимен

преди 1 месец

Вярно ли на ИИ щяла да бъде работата, хората само ще получаваме пари и ще живеем?? Ако е така, давайте!

169

Анонимен

преди 1 месец

А знае ли некой де се подвизава тоя ИИ, да одиме да му кажеме да се спре малко оти без работа нема кеш

168

генади

преди 1 месец

А него да го превземат 300 нннегри дано!

167

Анонимен

преди 1 месец

Аха, докато свърши енергията. Тогава ще се върнем при овцете, кравите и конете. :-)

166

До AMAIDIO

преди 1 месец

Абе"плитко,плитко"ама има зад гърба си компании на стойност трилион долара,а пък ти с"Дълбокото"мислене скоро ще ти се наложи да чакаш така желаната социалка,която някой наричат ББД!

165

Анонимен

преди 1 месец

борбата е между еврейската демокрация и еврейския комунизъм. Края на света е близко. покайте се грешници!

164

Анонимен

преди 1 месец

До 159. При Чините, там се слага началото на всичко - точкова система, пълна дигитализация, умен град, кюар код за хората.:)) и мн др.:)), но те са примерни и послушни граждани.:)) Рашките ги следват. Си и Путин не са ангели, а ко-му-нета.

163

Анонимен

преди 1 месец

Ако смисъла на живота е да работиш от 8 до 17:00 да ти е-ба и живота!

162

Така е ..

преди 1 месец

Мъск е вреден за човечеството , колкото и Путин .

161

Бах мама му.

преди 1 месец

Точно днес ли намерихте на най светлия празник 24 май , да ни плашите така ?

160

Анонимен

преди 1 месец

каквото и да стане, диктаторите ще станат успешни колкото и олигархичните демокрации. Ще се появи имерия обхващаща цялата Земя. а до тогава войни до последно.

159

Я па я..!

преди 1 месец

Ще започне война между ИИ и човечеството. Хората ще изчезнат и роботите ще си изяждат продукцията. Путин не е съгласен. Той ни е замислил друго.

158

ИИ

преди 1 месец

това е доста пресилено име....................няма ИИ...............има алгоритми, има CHAT-GPT, има невронни мрежи..............но машината не може да бъде по-умна от човека............който мисли противното............значи е любител на фантастиката.Реалността обаче е друга!!

157

Анонимен

преди 1 месец

единсвтенната алтернатива е връщането на робството под надзора на роботи.богатите ще позлват бедните за всякакви неща. Като постепенно човечеството се съкрати до разумни за богатите граници. всичко ще се следи денонощно, хората извън системата ще се унищожават.

156

Анонимен

преди 1 месец

да.

155

Оруел

преди 1 месец

До Анонимен мъск *** после ше те линчуваме ..... Ахахаха. Като останеш без работа,полуумрел от глад, на минимална социална помощ в мрръсно общинско жилище и ти кажат че за противообществени прояви могат да ти спрат парите и да ти блокират сметката не само че няма да линчуваш Мъск ами денонощно ще следиш зорко по коментарите в Интернет дали някой не го критикува за да го издадеш и да си получиш бонусчето за "примерен и бдителен гражданин".Гладът е възпитаващ, когато е комбиниран с безработица...

154

Анонимен

преди 1 месец

ИИ е далече от взимането на самостоятелни решения. Но все по-малко хора ще могат да правят все повече неща и други хора няма да им трябват. Така ще почне съкращаването на човешката раса.

153

Всъщност...

преди 1 месец

До AMAIDIO . Няма да има проблем за бизнеса. Ще остане само едрия бизнес а малкия и средния ще изчезнат. Работодателите ще заменят работниците си ИЗЦЯЛО с машини.Безработицата ще нарастне но всички без работа ще бъдат на държавни подаяния, упс имах предвид социални помощи. Колкото да оцеляват. И на много стоенето без работа ще се хареса. За безработните ще има само некачествени продукти на ниски цени А държавата ще взима парите за помощите от данъците на работодателите. Всички хора ЩЕ СА БЕДНИ.

152

продълж

преди 1 месец

Да, ще се увеличат безработните, а забогателите работодатели ще искат прибират по-високите печалби, което за тях ще е временно. Производстената цена ще спадне, но и покупателната способност също. Бъдещето на ИИ ще е хубаво, ако се задържи на нивото на "асистиращ" демек подпомагащ хората, а не като пълен заместител. Да, има дейностти само за ИИ, но няма да е добре да е тотално заместване на хората.Като цяло виждам мас недоволства, напрежение.Много банки с ипотекиране на дребно ще фалират.

151

Анонимен

преди 1 месец

мъск *** после ше те линчуваме