142

Анонимен

преди 1 месец

аВЕ , четете бре !Путин ОТВЛЯКЪЛ деца от Украйна . Е да де , ама ги намерили в Германия ????

141

Анонимен

преди 1 месец

Резултат:Цяла Европа е в РЕЦЕСИЯ !ЕС плаща войната на САЩ и АНГЛИЯ , с/у Русия !----НЯКОЙ , --- НяЩу ?

140

Анонимен

преди 1 месец

"Крим не е Руски'' ! Навални :---''Крим е Руски ''.. А де !

139

Анонимен

преди 1 месец

До Кравар Евроатлантик...Не чете ли , че ги НАМЕРИХА В ГЕРМАНИЯ !Как са попаднали там , ... А?Ама нали трябва да се очерни някой !Я кажи : Защо Зеленски не пазва договорите които е подписвал , през 2014г. със Русия ????

138

Анонимен

преди 1 месец

До Крим не е руски 19- Крим е руски, доказва го обстрела от страна на Украйна. Не казвай на черното бяло. Крим не е руски само в мечтите на някои хора. Ще е украински само ако си го отвоюват но едва ли ще се случи. Но понякога стават и чудеса, почвай с молитвите.

137

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време беше , за ПРИЗНАНИЯ !

136

натовски лентяй

преди 1 месец

целия запад и НАТО срещу Русия претърпяха поражение и сега не могат да излязат от положение -нелегитимния президент вече ако не го изтеглят в САЩ и сключат споразумение с Русия ,Украйн а ще стане като Унгария по цялост.Така че оръжия не ътябва а договори

135

Анонимен

преди 1 месец

Наливането на пари и оръжие ефекта от което е прогонването и изтребването на милиони украинци било кризисен мениджмънт и имало име "стратегия за сигурност на Украйна"

134

Панта

преди 1 месец

Два пъти по малката Украйна, която е два пъти Франция, с цялата помощ на либералния свят, (който е 25%от света) губи войната срещу Русия. Която ги прави смешни край Харков с роти и отделения. Цялата армия в това направление е 30 х. щика. Това към смехоранчовците, които повтарят тъпизните, как Бандеращат правил руснаците за смях. Смях е, че руски войници, влизат в американски бази, преди още краварите да си вдигнали чуковете, от африканска база. Толкова е "смешна" Русия.

133

до КРАВАР ЮДО-АТЛАНТ

преди 1 месец

УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ КОГА ЩЕ ПЛАТЯТ КРЪВНИНА ЗА 900 УБИТИ ДЕЦА В ДОНБАС ?

132

не може да бъде!

преди 1 месец

Според мен причината Украйна да губи войната въпреки помощта от цялото НАТО е в погрешната оценка за случващото се на натовските експерти.Първо ,трябва да е ясно че без помощта на НАТО Украйна ще загуби войната за много кратко време/при товаi с щадящи действия на руската армия спрямо цивилното население/!?И причина за грешките е липсата на здрав разум- съвсем очевидно -защото в НАТО продължават да опитват да поправят грешките си като правят нови,най-често по-големи грешки!?

131

Дарк

преди 1 месец

На Запада не му е за сефте да се хване отзад и са вика много ми е добре.Виетнам ги разсипа.Първо ги отнесоха французите,след което САЩ застанаха зад юга и по-късно се включиха директно и юга престана да съществува.Куба и тя.Имаха успех в Чили и в Украйна,за последната Виктория Нюлън сама се похвали,че Майдана им е струвал пет милиарда.Сега да ги умножат и по хиляда пак ще са недостатъчни Украйна да спре Баба Меца,която ще ги изклеца.

130

Gotti

преди 1 месец

До слепия,какво и е великото,че пет пъти по малката Украйна ги направи за смях

129

<['=']&

преди 1 месец

Да се биеш срещу Русия, е все едно да си измажеш стените на къщата с ла.на....

128

Слепият снайперист

преди 1 месец

Ххахахахха с тези санкции за Русия я направихте по велика.... ххаххаха

127

Gotti

преди 1 месец

До Пловдив.нацисти са руснаците ти живял ли си в Украйна или слушаш на *** пропагандата,скапан болшевик

126

090

преди 1 месец

До Българин -- отбранителни укрепления да изградят? Сума ти милиарди отделиха фащ за това. Но скромни украинци ги приватизираха..казва се коръпшън..

125

Пловдив

преди 1 месец

Защото сте нацисти в Украйна затова не се получава .

124

Българин

преди 1 месец

Украйна ***..

123

Бай Дрън

преди 1 месец

Много пъти съм казвал...де такъв късмет и нас да изолират от Европа и наложат санкции,както на Русия. За нула време ще си оправим държавата. В момента към България също има санкции, но те са от вида-вие няма да произвеждате, ние ще произвеждаме на ваша територия, а робите ще ни работят. Тия, дето не са роби, идват при нас на Запад да работят, че нашите мммуни не знаят какво е работа и имат акул на птички.