19

Анонимен

преди 1 месец

СТОЙТЕ СИ У БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МУТРИЧКИТЕ ИСЛЯМИСТИ И ДА БАЧКАТЕ ЗА БЕЗ ПАРИ

18

ХАХАХА

преди 1 месец

Не бе, не ходете на учите във Великобритания, седете тука да работите в днес.бг като Анисия Иванова и много ще прокопсате хаха

17

Анонимен

преди 1 месец

АХАХАХА ЩОМ ТАКА ПИШАТ ГАНИОВСКИТЕ МЕДИЙНИ ЧЕРВЕНИ ШИТХОЛС ХАХАХА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ БЪЛГАРИ, ЕВРОПА Е ОТВОРЕНА ЗА ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Обективен

преди 1 месец

Образованието у нас е на достатъчно добро ниво, така че е пълно безумие и чуждопоклонничество да се следва в чужбина.

15

ТНР

преди 1 месец

Затова ли се борихме за демокрация, да връщаме децата в България? Нека стоят и изкарват достойни пари в чужбина, затова учат! Тук не се научихме на демокрация, нито да избираме и вярваме в променящите партии, тогава младите нека стоят навън, докато държавата просто не изчезне, а новите които дойдат тук, дано я стопанисват демократично и достойно.

14

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Елън Мъск може да ти сложи Чип в Главата и да станеш Умен - Няма Нужда от Фееодални Старчета.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

13

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Всички ваши дечица са и ваши любимци. Вашите домашни любимци като кучета,котки ,папагали змии и гущери, лъвове и леопарди , прасета и кокошки когато са в природата в естествена среда се наричат пумияри . Какво лошо виждате във вашите студенти, които са в условия водещи до пумиярският начин на живот на домакините ви любимци поставени в естествена среда....

12

Ббб

преди 1 месец

Много дълга статия..Иначе целта е да се оженят покрай това следване, друга файда няма.. Те и тука ще се оженят покрай следването, там барем може нещо по-така.. Но и там може за някой мани мани. Абе любовта да върви..

11

България е дъното

преди 1 месец

На всичко

10

Ехоо

преди 1 месец

До Анонимен Много точно!"Професори " без чужди езици и говорещи на непреодолян диалект,избрани за такива от приятелска седянка!Как да останат ?За какво да останат?

9

FuckСССР аnd НРБ

преди 1 месец

11 Кво ми говориш бе бате Първия айфон у БеГето ли е измислен?!А оная Ху й ня която викат ме бил първият компютър изработен от българин то е било некакви кашон с мишки къде се прескачат Е бем ти изобретателите.

8

Дарк

преди 1 месец

Първият провел телефонен разговор от автомобила си в Ст.Луис,Мисури не е бил студент,а богат,само година след края на ВСВ.Първият мобилен телефон е бил на Тодор Живков цели 9 години преди да се появи в САЩ първият прототип.Е,можел е да се отделя от колата при разговор,но е бил със шайба.Представям си смартфон със шайба за избиране на номер.Ха,ха,ха!

7

Това е некаква обида

преди 1 месец

Да работиш за 1000 лв при положение ме цените са по три и инфлацията е 20% поне.Ай сиктир българска ко 4 ина!Съсипана и ограбена от Комун яги!

6

Трябва да се

преди 1 месец

Емигрира от тази гну сна мафиотска държава!Повярвайте ми това е най доброто нещо в безсмисленият ви български живот което можете да направите!

5

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, пращайте дицата в Русия докато не ги е хванал ЛГБТ вируса

4

НаглярскаДържава

преди 1 месец

Прати си у чужбина образование па се върни в България у гитото да работиш за хиляда лева Мухахахахаха!Никога не се връщайте в БеГе Кло а ката!

3

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Кирката и Василев като завършили Кенбрич и Гарвар та виж на какво ниво са. Единия е с фалшиви документи а другия точи НАП

2

Анонимен

преди 1 месец

Ама образованието в държавата ни е и под нивото на африканското !! Иначе за пари реват .Та завършил студент в момента , подготовката му не отговаря на завършен 8 клас по времето на соца !!

1

ес на натоп

преди 1 месец

Обират ги и после ги гонат. И в бг е така с такси за какво ли не