48

Историк

преди 1 месец

До Радослав О, те знаят за тези престъпления на руския фашистки режим: можеш да го видиш по начина по който са конструирани лъжите им: някои нагли и цинични, директно фалшифициращи фактите, а други избягващи да говорят за ролята на съветско-германските същзнически отношения.

47

Анонимен

преди 1 месец

Общото м/у целия Соц концлагер -какети, новичок обути в/у старичок

46

до 42

преди 1 месец

Айде, товарищ Контранаступление пак се появи. Абе нещо много луди са поналязали този сайт.

45

Радослав

преди 1 месец

До Евроатлантик: драги комунопитека с путлероджендърски наклонности, прочети за пакта ***-Рипентроп! Прочети за общият съветско-нацистки парад в Брест след подялбата на Полша,прочети за Гладомора в Украйна, за ГУЛАГ, за всички избити съветски граждани от глад, защото не са съгласни с кръволока или просто защото не са правили каквото той иска! Тогава и едва тогава се изказвай по теми които са много над путлероджендърският ти капацитет!

44

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 41 Сталинова Русия и Хитлерова Германия заедно нападнаха Европа. Никакви руски лъжи не минават покрай този факт.

43

Анонимен

преди 1 месец

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година "изостанала" Русия пуска първият в историята спътник в Космоса.

42

Историк

преди 1 месец

До До 36 Като се има предвид, че не успя да се изкара анти-фашист като Сталин, въпреки че и двамата са чисти фашисти - най-вероятно като всеки фашистки диктатор.

41

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

40

Анонимен

преди 1 месец

Русия сама победи Фашистка Европа през ВСВ. Цяла Европа воюваше с Русия, а САЩ финансираха Хитлер и Германия. Предоставената помощ на Хитлер от САЩ многократно надминава "лендлийза" даден на СССР.

39

До 36

преди 1 месец

До Анонимен"Хитлер завърши своя живот в яма от артилерийски снаряд, залят с 20 литра бензин и мъртъв изгорен. Сталин прие парада на Победата на Червения площад в Москва и поведе съветския народ към космоса." А според теб Путин как ще завърши?

38

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

ВСИЧКИТЕ ГЕНИАЛНИ РУСКИ РАКЕТНИ КОНСТУКТОРИ ПО ВРЕМЕТО НА СТАЛИН СА ВКАРВАНИ В КОЛОНИИ ЗА НИЩО ПОСЛЕ СА РАБОТИЛИ КАТО РОБИ. НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ ДОЖИВЯВА ДО 65 ГОДИНИ, УМИРАТ ОТ МИЗЕРИЯ И ИЗТОЩЕНИЕ.

37

До 16

преди 1 месец

До до 11Пий си хаповете от лудостта редовно, както ти е приписано от психиатър. Въпреки че рОсофилството (не рУсофилството) и пу-ти-нофилството са труднолечими състояния, известно подобрение може да имаш, особено ако спреш да се информираш от руските пропагандни медии. А Украйна не я мисли - с царе, без царе все е по-добре от руската тирания и безпътица.

36

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 28 Русия нападна Запада през ВСВ, а след като получи от него ГИГАНТСКА техническа и икономическа помощ, го обяви за свой смъртен враг и така е и до ден днешен. Типичен руски фашизъм.

35

Анонимен

преди 1 месец

Хитлер завърши своя живот в яма от артилерийски снаряд, залят с 20 литра бензин и мъртъв изгорен. Сталин прие парада на Победата на Червения площад в Москва и поведе съветския народ към космоса.

34

Анонимен

преди 1 месец

СИСТЕМАТА ГУЛАГ Е СЪЗДАДЕНА ПО ПИСМЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО НАРОДНИЯ КОМИСАРИЯТ ИЗГОТВЕНО ОТ ЕВРЕИН БИВШ МИЛИОНЕР ОТ МАШИНАЦИИ ОСЪДЕН ЗА МОШЕННИЧЕСТВО. ДОКАТО Е В КОЛОНИЯТА ПОДГОТВЯ ТАЗИ ПРОГРАМА ГУЛАГ ЗА ДА МОЖЕ ДА ГО ОСВОБОДЯТ ЗА ДА Я РЕАЛИЗИРА.

33

Анонимен

преди 1 месец

Русия спеше и Сталин я събуди. Индустриален гигант, военен колос всичко това са негови заслуги. Той преведе народа през ада и му върна чувството за собствено достойнство. А днес при Путин, Русия която 90те години беше унищожена и съсипана държава, отново възкръсна като феникс от пепелта и отново е световна сила.

32

Анонимен

преди 1 месец

Сталин няма нужда нито от одобрение, нито от осъждане, и още по-малко от измерване с днешния гей-аршин, размахван от разните политически джуджета и пигмеи.

31

Анонимен

преди 1 месец

За времето 1921-1953г при Сталин по политически причини са пострадали 4 милиона души в Русия. 800 хиляди са разстреляни със смъртни присъди 1,7% от населението. Това е за период от 32 години. Въдворените в лагери са по малко процентно отколкото затворниците днес в САЩ. При френската демократична революция от насилсвена cмъpт загиват 25% от населението. При демократичния преход в Русия 1991-2009 Русия губи 15 милиона, 11% от населението си.

30

Историк

преди 1 месец

До Кой ли? С кражби толкова. Колкото за "Русия с дървено рало" АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ стожери на руската култура и изкуство са творили ПРЕДИ Сталин. Всички ДВОРЦИ, МУЗЕИ, ТЕАТРИ и пр ги е имало ПРЕДИ Сталин, Менделеев, Павлов и пр. нобелова лауреати са живели ПРЕДИ Сталин. Комуно-фашистите ВИНАГИ твърдят, че "цивилизацията" започва с тях. Включително правят това и в България, а истината е точно обратната - те я РУШАТ.

29

Влади

преди 1 месец

Какво говорите за Грузия, ние като сме уж членове на ЕС , сме фрашкани с *** и копейки. Камчия вече е руска територия, бъдете щастливи, патрЕоти.Сега ми ще се обадят руските ми.не.тчии