21

Анонимен

преди 1 месец

До А какво трябва Всички ние я плащаме...

20

А какво трябва

преди 1 месец

Да се прави в този старчески дом?!Трябва да се праща таксата за да си живеят добре.Комунистите.Познайте кой я плаща тази такса.

19

БеГето е

преди 1 месец

Старчески дом за комунисти

18

ВСИЧКО СЪВПАДА

преди 1 месец

Държавна сигурност на БКП с голям шеф Тодор Живков е планирала многобройни ТЕРОРИСТИЧНИ атентати срещу ГРЪЦКИ Православни Християнски Църкви и дори БКП да взриви сградата на Вселенската Патриаршия в Истанбул които са в архива на ДС към БКП!ДАНИЯ разкри Българско-Турски ислямистки ТЕРОРИСТИ в Дания!ГЪРЦИЯ залови българка умишлено причинявала ПОЖАРИ в Гърция!Българин от самата Гърция присъединяваше Беломорска Тракия към Бойко от ДС към БКП за справка към 2024 извън Европа е Турция а НЕ Гърция

17

Анонимен

преди 1 месец

Но винаги можем да копаем още надолу.

16

Контра Разузнаване

преди 1 месец

Изсипваме вода с кофа от пробитата навсякъде лодка.

15

БелДен да не видите

преди 1 месец

Роби на комунизма мутрите ченгесарите и феодалната червена мафия на ДС.

14

Поетът с китарата

преди 1 месец

Всъщност, "евроатлантическият" Боко (по когото от време на време плюят отявлините, откровени к00пейки), направи РУСКИ ПОТОК в угода Путлеру, забивайки нож в гърба на братска Украйна и изклащайки яко джоба на Българския данъкоплатец, пак в изгодна на кремълскитя бонзай! И в крак с времето, Рундьо се постара за същото, с Договора с Боташ...А вие вервйте, че не пъpдят едно общо, решетниково гърне! Вервайте...

13

Поетът с китарата

преди 1 месец

Стимулиране на корупцията, даже и на съвсем битово ниво, всяване на недоверие, страх, неприязън към малкото публични личности, сложили си главата в торбата и заявили ясно желание за борба с нея, и съответните РЕФОРМИ!

12

Брей,

преди 1 месец

...егати анализаторите! Че то откакто Радев размаха юмрук и забърка преврат, тия сега ли откриха, че държавата ровела "дълбока" яма! Бас държа, че след толкова анаЛлизи, никога няма да кажат, коя е истинската причина! Това не се плаща!

11

Анонимен

преди 1 месец

Достигнахме до дълбока яма и е време да направим решителна крачка напред. Всъщност какво анализират тези хора? Каквото каже Посолството, това ще стане. На този етап Хаитянина явно се е примирил с едни "евроатлантически" Боко и Пеевски, здраво хванати за мдете. По причина, че Кире Ристе и Асан излязоха адски некадърни коплета.

10

Поетът с китарата

преди 1 месец

Постоянно всяване на омраза и разделение в Обществото ни - София срещу провинция, пациенти срещу лекари, и обратното, граждани срещу сееляни, шофьори срещу пешеходци, мотористи срещу шофьори, и десетки, стотици други подобни примери!

9

Тия са от сбирката

преди 1 месец

На анонимните алкохолици

8

баба мара

преди 1 месец

открихте америка ние отдавна сме в ямата 34 години вече и няма излизане80 процента .............

7

Поетът с китарата

преди 1 месец

Това беше хибридната цел на Кремъл, постигната у нас чрез подопечните им хибридни медии!Посточнно опростачване на населението, особено младите хора, чрез ЧАЛГА, измислени ШОУТА, в които основните "герои" са тауирани, лошо гледащи, свъсени, агресивни, сприхави индивиди, и временните им ;уксозни ( и не толкова) държанки и мутреси.(всякаква прилика с един наш премиер никак не е случайна!)

6

Дълбоката Държава

преди 1 месец

Достигнахте до под дъното

5

Анонимен

преди 1 месец

Тези анализатори ме плашат с външния си изглед. Явно България е провалена отвсякъде

4

Анонимен

преди 1 месец

България и Русия винаги са били дъното

3

Анонимен

преди 1 месец

Още може надолу. Никога не съм се съмнявал в ДС и техните наследници. Така е когато вземат управлението в свои ръце колхозниците и каскетите. Слава на руския каскет

2

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не сме достигнали. Винаги сме си биле в ямата. Просто народа трудно възприема суровата действителност и се надява.