21

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е Русия да атакува военните спътници на САЩ, които им снимат обектите и подават координати на натовските оръдия да ги гърмят. Нормално е

20

19 ли си?

преди 1 месец

До 22см Гледам, много мъцаш, нещо... Да не би на Костя кола да е стгнал до врата ти?

19

ПУТКИН ДА МИ ЯДЕ ХУЯ

преди 1 месец

.

18

селянин

преди 1 месец

ся кат си издумкат сателитите гоглето няма да досажда с реклами и ке разберете що при бай Тошо не сираше интернето

17

Както винаги

преди 1 месец

Който разполага с възможности, се възползва от тях, след което забранява на останалите да правят същото. А победителите не ги съдят.

16

22см

преди 1 месец

Абе не знам за вас,ама на мен Костя Копейкин да ми яде У Я. До ммъдете да го налаппа таа ммаситя рушка ддолна.

15

Анонимен

преди 1 месец

Дъртия диктатор няма ли кой да го гръмне? Наште русофили пригласят на Кремълската мафия.

14

Анонимен

преди 1 месец

Да му мислят китайците. В Иран видяха как се прави

13

Анонимен

преди 1 месец

Това е било оръжие не с един, а с два чипа от пералня.

12

Анонимен

преди 1 месец

Елкка Стеллка и Неллка защо няма новини от фронта вече ? Всичките медии в Бг сте тотални куурви !

11

Анонимен

преди 1 месец

Об*ратните българи искат като дойдат морските господари-пирати, те-обратните да бъдат надзиратели в концентрационната област България. Дано всички българи-предатели да останат бездетници!

10

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време беше,американски сателити насочват оръжията на укротерористите срещу руските войски,нормално Русия да започне да ги унищожава

9

Z

преди 1 месец

Браво на Русия значи!

8

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да си пасивен об*ратен за да се радваш, че локомотива на славянската цивилизация-Русия ще бъде разрушена. Геополитически Русия е континентална държава, а НАТО са евроатлантически субект. България е континентална държава. Морските държави са пирати, континенталните са земеделци. Пират земя не работи, той краде! Познайте кои ще са насилваните селяни в схемата?

7

Така е,

преди 1 месец

...когато Мара Шекерова ви заяви, че американците били изпратили в космоса оръжие, разбирай,че от Кремъл са изстреляли такова!

6

Въпросче

преди 1 месец

Кога Блатная ще произведе поне тостер ?

5

Анонимен

преди 1 месец

Русия е изстреляла космическо оръжие, което имало способност да атакува вражески бойни сателити на ниска околоземна орбита. Никъде не пише, че руското космическо оръжие е ядрено. Русия е против разполагането на ядрени оръжия в космоса и предприема мерки за ликвидирането на вече разположени в космоса вражески оръжия.

4

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Илон Мъск също изстреля поредица от военни сателити насочващи украинските дронове.

3

Анонимен

преди 1 месец

Страх тресе руското блато. Знае, че 5-тото поколение изстребители на САЩ са интегрирани с ХАЙМАРС (ама не тоя на 30 години в Украйна, а доста по-нова ревизия) с далекобойни ракети, самолетоносачи, ракетни крайцери и голташка Русия си заминава за 2 часа. Блатото вече черноморски флот няма- беше потопен и последния кораб носител на крилати ракети. Но с 1 сателит не става. САЩ има около 5000 военни и още 50 000 на Мъск, които работят безотказно и като отбранителни. А Русия има едно голямо нищо :)

2

Анонимен

преди 1 месец

В понеделник Съветът за сигурност на ООН не прие внесена от Русия резолюция срещу надпреварата във въоръжаването в космоса.Проектът получи седем гласа за, докато други седем държави, сред които и САЩ, гласуваха против.това показва, кой се е въоръжил повече в космоса.