106

емо

преди 1 месец

поредната сладникава статия, преведена от русофобско западно издание - направо да се разплачеш. съгласен съм с предходния читател, че кодът, който все по-често използват и ще използват украинците е "149.2002 Волга", с който се предават в плен.

105

Да

преди 1 месец

Украйнските воени използват друг код все по често,"149.200 Волга" и в плен и живи.

104

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се на по що не помогнат на своя другар зеле) не само с многи милиони и оръжия но даде запишат на фронта,на първа линия видени от Киро ,Василев ,и Тагарев )))

103

Анонимен

преди 1 месец

Е вече не е тайно ...

102

Анонимен

преди 1 месец

За Русия няма тайни ,зелето толкова е отпсен че пуснал 20 000 затворника ,да,сеьсражавят ,но не се знае дали нягс да избягат и те по ЕС и тук в България или да обърнат оръжия срещу него ))

101

Анонимен

преди 1 месец

Андрей бил комик и за кратко работил със Зе, но от вчера клоунът Зе се превърна в узурпатор на властта в Украйна.

100

Дарк

преди 1 месец

Тайните им оръжия станаха явни,още със заглавието се величае тероризма над мирното население в Русия.Така гледаха и гарантите на минските споразумения Германия и Франция,сега им предстои да гледат още по-опулено,въпреки вечерните изявления на Зеленски,че унищожавали руснаците край Харков от САЩ бият тревога,че последните резерви са под натиск меко казано.

99

Анонимен

преди 1 месец

Най опасно за Бг е че след евентуалното влизане в еврозоната пада валутния борд и нищо няма да спира инфлацията. Напротив бг бизнесмени депутатите и министрите само това чакат. Кой ще ги спре и какво ще им направите тогава. Трябва да отложим еврото ако не искате хипер инфлация !

98

ароматния пръч

преди 1 месец

След вайканията тези дни по повод екскурзията до Киев на Бербок очаквам хвалебствия как украинските войски са преминали в настъпление,за да и благодарят за подкрепата.Влязох в няколко украински сайта и на всеки от лявво отказ от дясно "Слава Героим",100% ги подкрепят влизащите в сайтовете.Само не разбрах на сайтовете какво им е героичното,че отчитат такава подкрепа.

97

Юлиян до 106

преди 1 месец

И "приказката" за "трите дни" е ваша"евроатлантическа"измислица.Никъде не е имало такова официално заявление.И това мога лесно да го докажа.Напразно западната цензура"изтри"онази част от интервюто на Орбан,в което споделя за разговора си с Путин в навечерието на СВО,където той казва,че украинската армия е силна,добре оборудвана и обучена по най-съвремените Натовски стандарти.И въпреки това за по-малко от три дни стигнаха до Киев.Само, че не трябваше да ги връща.

96

Юлиян до 102

преди 1 месец

А!Ти вече и съвети си позволяваш да даваш!Доста лекомислено,да не кажа безразсъдно за "писател",който не може да извади един що годе свестен контрааргумент или опровержение.Ако продължаваш така да"прокарваш единствено правилната евроатлантическа идея",с подобни"високоинтелектуални"действия и заплахи,нищо чудно скоро да ти спрат"стипендията".И няма да сбъркат!

95

Юлиян до 102,103

преди 1 месец

Не,ти само се"отбиваш","пърхаш" като пеперудка,както само ти умееш."Минаването" го правя аз.

94

Юлиян до 97-2

преди 1 месец

Щом гръцката делегация,която иска като репарации първоначално 985 469 993 долара,не оборва данните изнесени от Вишински като фалшиви,значи наистина доходът на глава от населението у нас е бил най-нисък в Европа.А грък,особено когато има да взема нещо,не се хваща на недоказани твърдения.И благодарение единствено и най-вече на СССР сумата е намалена накрая на 45 000 000долара.

93

др0гаре плоскоземи

преди 1 месец

не е важен начина по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

92

Юлиян до 97-1

преди 1 месец

Из защитната реч на Вишински на Парижката Мирна конференция-11.10.1945г"...Най-сетне ние не можем да забравим и това,че българското народно стопанство е поставено в тежко положение в следствие на сушата през 1945г. и е подкопано от военните грабежи,които извършиха немските фашисти.Не трябва също да се забравя,че в България народният доход на глава от населението не надминава 50 долара.Това е най-ниското ниво на доход на глава от населението,който изобщо съществува в Европа".

91

Анонимен

преди 1 месец

Безсмислена е работата. Никой не може дори да си помисли да превземе Русия още повече че и Китай може да им помогне което едва ли ще се наложи. Запада играе двойна игра като си тества изобретенията и системите в Китай, неслучайно наливат толкова технология там. Тази пропаганда която я пускат по медиите за нищо не става.

90

Имп Маврикий

преди 1 месец

Войната още не е започнала, а украинската армия вече воюва като партизанска хаха. А какво ще стане след като я изтласкат зад Днепър и прочее.

89

Юлиян до 93

преди 1 месец

"Какви ги надрънкаха"?Превъзходството се вижда на фронтовата линия и в резултатите.От вайканията и предупрежденията в западните медии-"положението на фронтовата линия е много сериозно" и "ситуацията на линията на фронта за украинските сили е изключително тежка" до "положението на украинските части е направо отчайващо"!Това е реалната ситуация.

88

Юлиян до 78

преди 1 месец

Украинците,даже и да се отърват по някакъв вълшебен начин като в детските приказки,в никакъв случай няма да се възстановят от демографския срив след само едно поколение.Ще им са нужни в най-добрия случай поне 40-50 години.Гаранция!

87

Сърп и чук

преди 1 месец

Не пишете такива статии за техническото и тактическото превъзходство на украинците, че скандализирате чукчетата от коментарите! Вижте как се разлютиха и кви ги надpънкаха!