78

Анонимен

преди 1 месец

за щастие все повече се пробуждат за факта че трудът е робство, а данъците кражба ! ботев и левски са били с политически амбиции !

77

Анонимен

преди 1 месец

Вашата HR агенция да ми дуа мъdете! Обява били пуснали, представям си! ***!

76

паф

преди 1 месец

абе, хайде стига с тия заплати бе, не им се работи, калпазани, работа има за половин китай, а те тръгнали с телефона в ръка и....някой още да не ме е видял? гевезета!

75

Факт

преди 1 месец

ром(турчин) работник няма

74

Петьо Петлето

преди 1 месец

Заплата в София за ниско квалифициран човек = Между 1400 до към 1800 лв. горе долу . Наем за 2 стаи поне 600 лв. (минимум) , 100-200лв. сметки (особено ако има парно и топла вода) , храна за у дома 500-600 лв. на месец поне , ядене навън поне 1 път на ден (около 200 лв. минимум за 20дена по 10лв. на ядене) , карта за транспорт 50 лв. всички линии на месец , излизане на кино или театър 1-2 пъти в месеца (100 лв. поне) . И това без да си купуваш дрехи , значи остават около 50 лв. БАСИ ЖИВОТА а !?

73

Анонимен

преди 1 месец

Изгубих желание да кандидатствам по повтарящи се обяви от перачески фирми, без посочено заплащане. Ненавиждам интервютата и интервюиращите, бавен муден процес, много хора се оплакват от липса на обратна връзка. Обикновено въпросите са тип разпит и със заядлив тон! Кажете защо да Ви наемем!!! Ненормална работа, бумащина!!!

72

Анонимен

преди 1 месец

Специфичните изисквания на фирмаджиите: да сте млад но не прекалено, да не сте над 40, защото сте стар. Да имате много години опит, няколко висшета но не много, да можете да правите всичко и да си мълчите. Да търпите настроения и обиди, крясъци и обвинения! Това е масово и не е само в България. Замислете се.

71

анонимен

преди 1 месец

Ами това е златната младеж - мамини и татини синчета и щерки. За кво да бачкат, да не са луди, след като мама и тати им осигуряват долу-горе приличен стандарт. Родителите са за бой, не дечицата.

70

Анонимен

преди 1 месец

Заплатите стигат ли за нормален живот? Не Господа работодатели, не стигат, цените на всякакви стоки и услуги са доста увеличени само заплатите са мижави, 1300 , 1500 нето са джобни пари днешно време. Абсолютна подигравка с хората, те затова и напуснаха страната.

69

Анонимен

преди 1 месец

Все повече работодатели са без персонал! Хе хе хе.

68

някои хора

преди 1 месец

не разбраха, че тук темата е за безработни - такива, които са били съкратени от работа или търсят, но не намират

67

Анонимен

преди 1 месец

А в днес бг какво всъщност работят? Освен че пускат поръчкови пасквили с неграмотно написани заглавия!

66

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте за Килър Петков Парапета, поданик на глобалистките структури WEF, EU, USA, Israel! Очаква Ви просперитет в нищета и лишения за зеленото климатично бъдеще, ще ядете насекоми и ще се разплащате с цифрови купони! Да живее Сейтън! Числото и знака на неговото име

65

Анонимен

преди 1 месец

Като чуя за HRи и ми се драйфа! Вие сте абсолютни *** и не знаете как да провеждате интервюта и да предразположите кандидатите за работа. Отделен въпрос е наглостта с която лъжете и не връщате обратна връзка! Има ли сте много кандидати, нищо подобно, вече никой не иска да работи за жълти стотинки за съмнителни мутренски фирми! Мръсни перачи!

64

ай стиа бе

преди 1 месец

работят но без да го обявяват , как не ви стана ясно или се правите че не знаете

63

от КАРЛОВО

преди 1 месец

МАГАЗИН ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ ТЪРСИ РАБОТНИК ЗА 4,5 ЧАСА НА ДЕН > НЯМА НИТО ЕДИН КАНДИДАТ

62

баба Пена

преди 1 месец

Няма нищо чудно в това, почти всички си мислят че като видят у фейса и инстаграма и веднага стават инфуенсъри и веднага правят милиони от гледане на мал-оу-мни клипчета. Тотално за нищо не стават тея дето са под 30г

61

Рекламен График

преди 1 месец

Професията графичен дизайнер от няколко години насам се превърна в абсолютно посмешище, ниско платена, обявите с хиляди несъответсващи изисквания, лоши условия, некомпетентни интервюиращи задават *** въпроси, които нямат нищо общо с материята и самата обявена позиция. Задачите които дават са с цел да се докажете, защото смятат, че портфолиото ви не правено от вас самите. Обратна връзка йок!

60

Анонимен

преди 1 месец

Бай Тошо даваше на всички работа - копат с мотиката у ТКЗС-то :)))

59

Анонимен

преди 1 месец

Няма желаещи да работят - в нашата hr агетция като пуснем обява за работа кандидадите са на 45 плюс години.