40

до 38

преди 1 месец

Не, на това му се вика пропаганда за чукчи и еленовъди. САЩ е държава.

39

Анонимен

преди 1 месец

гузен негонен бяга. то и словакът съвсем случайно, и принца на саудитска арапия съвсем случайно му гръмнаха колата, и още един куп случайност ей така от нищото последните 2 3 седмици. и тролчетата на посолството плюят срещу русия а не гледат тези дето ги хранят какво правят с нас, с европа, с целия свят. залусжават ли си 20тачката на ден_

38

Анонимен

преди 1 месец

На това му се вика гузен негонен бяга...

37

Анонимен

преди 1 месец

Пиндостанците признават, че се страхуват, че Техеран може да обвини тях или Израел за извършена диверсия. Тази възможност далеч не е отминала. Молим се катастрофата да бъде призната за нещастен случай.

36

НАНЕ

преди 1 месец

САЩ ГИ Е МНОГО СТРАХ ОТ ИРАН ВЕРВАЙТЕ МИ :D И ТОВА Е ВЪПРЕКИ ФАКТА, ЧЕ ИРАН Е СЪС СМЪКНАТИ *** И АЯТОЛАХА ИМ ДОРИ НЕПОСМЯ ДА ПРИЗНАЕ , ЧЕ ВЪРТОЛЕТА Е СВАЛЕН ЩОТО НИЩО НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ

35

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп беше излезнал на 'извънредна' емисия и 40+ минути обясняваше как отрепали някакъв Ирански генерал ли къв беше не го знам. Как онзи бягал, после се молел за живота си, цял скеч беше направил, така че нещо не ми се вярва да ги е страх ;_)

34

до ха-ха

преди 1 месец

"""Една Империя е Най-Опасна Когато Уммиира....."""" ------ Вярно е, Кравефермата умира, а един от признаците за края на империята е, нейния нравствено-моралния и духовен упадък! Друг е въпроса, че този процес може да отнеме доста дълго време... -)))

33

Анонимен

преди 1 месец

А има ли причина да се страхуват вчера и мошетата побързаха да заявя, че не сторили нищо.

32

Анонимен

преди 1 месец

САЩ се страхували... брей.

31

Анонимен

преди 1 месец

червените зарази окапват един по един

30

Анонимен

преди 1 месец

хо хо хо треперят от страх американците, заради някакви с парцали на главите и рокли?... доообре, и от кремълското умират от страх хахахах, ще им се и на мъжете в рокли и алкохолиците ама....

29

АнонимеН

преди 1 месец

3-ТАТА СВЕТОВНА ОТДАВНА ЗАПОЧНА ! ТЪЙ, ЧЕ ТАЗИ СТАТИЯ Е БЕЗПОЛЕЗНА!

28

До предният

преди 1 месец

При случки с такива хора, случайности няма. Друг е въпросът,че преди да се отработи ситуацията, вече медийте са подготвени с мислиидинг информация за масата. Щото масата не трябва да знае истината. Нормално е.

27

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Когато САЩ и Русия Настъпвали към Берлин - Един от Генералите на Хиитлер казал - ***Да Се Предадем - Разрушават Всичко - Разрушават Германия ***....Хитлер казал -*** За Какво Ми е Германия - Щом Аз Няма Да Съм Жив ***........Една Империя е Най-Опасна Когато Уммиира.....

26

Рендето

преди 1 месец

Едва ли са били Щатите..., виж Британците и Израел - да, при условие, че въобще е имало диверсия. По-вероятно е, наистина причина за катастрофата да са били тежките метео условия, дори в комбинация с техническа неизправност възникнала при висока турболентност!

25

Анонимен

преди 1 месец

САЩ съвсем скъсаха синджира, вече не се свенят да правят всякакви мерзости, очаквам да пуснат газ на украинците, за да обвинят Русия и да избомбят Тайван, за да обвинят Китай. Тези негодници съвсем пощуряха за власт и влияние. Докато целия свят не се обедини срещи тези циреи на планетата, ще има още мерзости и атентати. Извращенията по света идват от 3 държави - САЩ, Англия и Израел.

24

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Пуутинн Нищо Не Прави - Скри се в Спалнята на Китаеца и .....незнам дали е излязъл...

23

Анонимен

преди 1 месец

Освен това израелски представител излиза със супер странното заявление - Не сме ние! Това може да означава че определено е някой друг. Да се обвинява времето също не е твърде логично, защото хеликоптерите са 3 и то едни и същи. Интересно, как другите се предвижват без никакви проблеми, само този на Раиси катастрофира? Според мен се следва заръката на Макиавели - ако ще правиш престъпления, то те трябва да са за много кратко време. Щом САЩ посегнаха на СП2, какво ще ги спре за някои лидери?

22

Анонимен

преди 1 месец

Гузен, негонен бяга!

21

Анонимен

преди 1 месец

Американските сатанисти докато не потопят цялата планента в кръв няма да спрат!