44

бай Колио

преди 3 месеца

хубавото е че ваксите за кромида могат да се бучат и за шамарената болест - аз вече си набучих една-правантивно

43

Анонимен

преди 3 месеца

Кога почват бустерите нямам търпение, имам 5 бустера срещу коронавирус ,8 срещу обикновен грип ,наскоро си направих срещу коклюш и чакам новите ваксини .Хайзе по- бързо да излязат че направо откачам

42

вгз

преди 3 месеца

Този стой не е капитализъм. С правилните промени, американосите го направиха на онанизъм. Някой да провери дали въпросния вирус вирее в САЩ.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Ковид беше просто шега , дайте нещо по сериозно де.

40

Анонимен

преди 3 месеца

КЪМ ВСИЧКИ,МОЛЕТЕ СЕ ПУТИН ДА НЕ ИЗПЕРКА ТОГАВА НЯМА АМЕРИКА ,НЯМА ГО ОСТРОВА НЯМА Я ГЛЕЗЕНАТА УКРАЙНА,ЩЕ ОСТАНЕ САМО БЪЛГАРИЯ И БОЙКО.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Пак е гладен само вируси сънува време за море

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 30 - "или поне да пояснят какво му е новото" Е как какво ,от много години не са писали за него и ето днес писаха и е нов :)))) Утре че ще е стар .

37

Лудото Ленче

преди 3 месеца

Спрете да тревожите хората постоянно с "нови вируси,които ни атакуват" !!! Всичко това е резултат и плодовете от американските лаборатории за биологично оръжие разположени на територията на Украйна и с които и ние в България се сдобихме !!! Защо по времето на Живков нямаше такива побеснели вируси дето през няколко месеца ни атакуват А ?!??! Мислете с главите си !!! Защо съобщенията кой вирус ще ни атакува ,кой грип и т.н. пристигат още преди да са дошли и ваксините идват веднага........ Не е слу

36

вгз

преди 3 месеца

Мечтата на американосите: да ви пуснат вирус, който директно да уврежда плода на бременните. Там вече са за ядрени удари пред 10 метра със 100 мегатонови бомби.

35

хи хи хи

преди 3 месеца

Кърти пейки!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Как дане му домъчнее за комунизма на човек? То всеки ден ни тормозят с какво ли не...

33

Търча за бустер

преди 3 месеца

Не издържах и се набодох за 5-ти път. Сега чакам 20 лева бонус за бустерчето, за да пазарувам в супера, а във Виена ще ми дадат и безплатна прос титутка в публичния дом. Мога да сядам по пейките в парка и да ходя на кафе с приятели. Горд съм от себе си. А вие... как беше...плос коземците, бъдете като мен. Ох, отивам за 6-ти бустер!

32

Бай Дрън

преди 3 месеца

Това дето разбрах от статията е, че появят ли се симптомите, пиши го избегал вируса и вече не е опасен. А как изобщо се открива? Ваксина не ти трябва, щото вече цял живот имаш имунитет. Машааала.

31

Щурия ваксинист

преди 3 месеца

Ааа аз се набодох вече с ваксина. Сега чакам от томболата смарт часовник.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Значи вирусът хем е нов, хем отдавна е познат на медицината като т.нар пета болест или пета шарка...Не може ли да се поднесе по нормален начин информцията, а не със заглавие "атакува ни нов парвовирус" или поне да пояснят какво му е новото...Аман вече!

29

Гост

преди 3 месеца

Моето дете зимата беше с подобен вирус. Непосредствено след отминаването на вируса изби обрив подобен на Скарлатина. Лекарите категорично отрекоха Скарлатина. И от други места тогава чух, че децата им са били по същият начин.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Първо вирус "флирт", сега "шамар"... Тия ни действат като класически нaсилници манипyлатори!

27

Детска психология

преди 3 месеца

Ваксината се прилага зад врата или по дъто.

26

Анонимен

преди 3 месеца

А колко шамара трябва да ти ударят за да си успешно ваксиниран?

25

Лошо

преди 3 месеца

Бог да пази децата ни !