265

Анонимен

преди 1 месец

Вече се убедих, че Путин е божи човек!

264

Идеалист

преди 1 месец

До Груйо Михалов Сталин само веднъж е летял със самолет. Изминал е част от пътя до Техеран по въздуха.

263

123

преди 1 месец

ще нападаш Израел, а?

262

Идеалист

преди 1 месец

До Груйо Михаловл Тази катастрофа не прилича да е с външна намеса. Глупост и надценяване на възможностите на пилотите и машината. Това не пречи да се използва за политически цели.

261

Анонимен

преди 1 месец

приятелчето Ким и той чака...

260

Груйо Михалов

преди 1 месец

Летене в мъгла във високи планински вериги с аналогови техники... В мъгла с хеликоптер в планината или нощем не се лети. Това си е закон в авияцията . Влака си е най-сигурен ...

259

АнонимеН

преди 1 месец

В ИРАН КОЛКОТО И ПРЕЗИДЕНТИ ДА ЛИКВИДИРАШ ВСЕ ТАЯ! ВЪРХОВНАТА ВЛАСТ ПО КОНСТИТУЦИЯ Е ВЪВ ВЪРХОВНИЯ ЛИДЕР ! НО ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВЪРХОВНИЯ ЛИДЕР ТАМ СЕГА ТРЕПЕРИ!

258

Анонимен

преди 1 месец

Нещо оредя компанията.Фицо,,сега ислямския чаршаф.Остана Птин джуджето самотен да се оглежда и да трепери в бункера с омазан памперс

257

пилот на хеликоптер

преди 1 месец

Приземяването наистина е било по-твърдо както иранците обявиха в началото. Твърдичко приземяване! Струва ми се, че от това по-твърдо приземяване просто няма накъде. Било е максимално твърдо "приземяване".

256

Анонимен

преди 1 месец

Кому ли е изгодна тази смърт? Хайде познайте от три пъти!

255

Българинъ

преди 1 месец

Точно преди месец, Хосейн Амир Абдолахиан, след атаката на Иран над Израел,коментира контрата на Израел по ПВО-то на ядрените обекти, с ехидна усмивка "Какви ракети?" Интересно, дали вчера е успял да се ухили в хеликоптера с "Какъв GPS?"

254

ПроСоТо

преди 1 месец

сереу,нещо си се объркал,бе брат !!!..Аз НЕ съм от НИКОЙ отбор,просто безпристрастен наблюдател !...Викаш:-"Форсмажора" бил виновен?....Че има ли по-ФОРС МАЖОР от свръхагресивната политика на ТАНДЕМА "САЩ-Израел" ?...Нещо за "форсмажора" с убитите ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЦИВИЛНИ в Газа?..

253

ПроСоТо

преди 1 месец

обаче:...-Гледам,че се бъзикате с вярата им в Аллах....Драги мои,ВСИЧКИ религии по света имат ЕДНА И СЪЩА доктрина:-че след смъртта ,душата на човека "отива при Господа"...А как ще го наречете-"аллах,йеова,"или друго,няма значение..

252

СЕРЕУ

преди 1 месец

До ПроСоТо И да си правите изводи - вече е късно. Да сте мислили навреме. Програмата вероятно е задействана. Накрая идва ред и на вътрешните врагове. Няма да си играят с вас. С агресивната политика ги подпомогнахте страшно. Ако го нямаше този форсмажор - русия-иран-северна корея-китай, нямаше да могат да прокарат подобни ходове.

251

Яница

преди 1 месец

Сега е ред на дребния ***!!!!↕️

250

Да допълня...

преди 1 месец

Хеликоптера е руски , без уреди за нощно виждане и мъгла.

249

Я па я..!

преди 1 месец

А на бас че Путин няма да посмее да отиде на погребението на "приятеля "си Раиси.То па един приятел....Диктатори Сър , обичат се..

248

Анонимен

преди 1 месец

аз пък едно се чудя - отдде тоя Аллах ли е Маллах ли е ги намира всичките тия девица като пукне някой от таз вяра - все по 20 по 30 по 50 по 100 девици

247

Аллах!

преди 1 месец

Аллах е извикал президента при себе си. Да му даде отчет какви ги върши като президент на Иран. Сега ще има критики и казан с врящ катран. Но такава е волята на Аллах!

246

Анонимен

преди 1 месец

сега ако праснете и зеления - цена няма да имате!