41

Анонимен

преди 3 месеца

Гейовете са винаги млади по сърце :)

40

Анонимен

преди 3 месеца

Искат да превърнат ЕВРОПА в халифат. До 30 години ще стане, ако не се вземат крайни мерки. Успех на изборите на партиите, които са против миграцията

39

За ценностите

преди 3 месеца

До КГБ /12/ Традиционната българска ценностна система бе не просто подменена, а буквално бе торпилирана още в годините на сталинския период. Когато през 1990 г. тук се изсипаха всевъзможни евро-специалисти, те констатираха, че за България има надежда, защото почти във всяко семейство е все още жив поне един човек, формиран като личност и навършил пълнолетие преди деветосептемврийския преврат. Заявиха, че в СССР положението е по-тежко, защото там са минали две поколения след октомврийския метеж

38

МВР ни гонят

преди 3 месеца

МВР гони Българите от България по поръчка на Борисов и тези над него, а това е години наред! Изгониха и мене!Не Европа е виновна, а МВР и техните банди за изпълнение на поръчки! Сложно ли е за разбиране?

37

Как ли пък няма

преди 3 месеца

Да ви направя още нови роби, които да експоратират елитите със зверската жестокост, която гледаме през последните над три десетилетия!

36

ДемоГраф

преди 3 месеца

Не се радвайте на голям прираст. Там където най много се плодят , най много *** - войни, геноцид, глад. Това са фактите. Който иска много *** да си ходи у Африка, Азия.

35

ХИНКОВ, ПРОФЕСОРЕ

преди 3 месеца

КОГА ЩЕ ПРЕМАХНЕТЕ ПРАГА В БРУТО, С КОЙТО СПИРАТЕ ДЕТСКИТЕ НА БЕЛИТЕ ?

34

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да има деца, дъртите разглезени рептили са като плевел пред нормалното им развитие.

33

Бай Дрън

преди 3 месеца

Виновни за днешната криза са Борисов и сглобката. 2009 година почна разпада на България, макар че засегна и част от упраелението на Станишев. Тогава имаше световна икономическа криза и Станишев отнесе всичко, докара Борисов на власт, който овладя цялата държава и я съсипа демографски и икономически!

32

Анонимен

преди 3 месеца

България води систематична политика на ГЕНОЦИД спрямо про стия български народ.Димографските ни показатели са ужасяващи.Но на никой от управлаващите не му пука изобщо.Като прибавим и изключително мощната мафия в бели престилки и на хората им минава желанието зо повече от 1 дете.

31

Бай Дрън

преди 3 месеца

Днес майка ми вика, 72-ра и купили кукла за 11 лева. Прабаба ми продаваше дренки и трънки на пазара по време на соца (как ли, а сега идете да продавате на пазара), та и купила кукла. Заплати по 80 лева, че и надолу. 70-74 са се раждали най-много деца, инерция и от войните.

30

Анонимен

преди 3 месеца

невъзможността да решим проблемите в бг я оправдаваме че навсякъде било така, това е Промяната:)))

29

Селянин

преди 3 месеца

Не не е общ проблем а чисто нашенски изгонихте над два милиона млади заради високи заплати и сега няма кой да бачка и не че те нямат деца Ами те се водят испанчета германчета и так дале

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Пфф - "... с нищо можеше да гледаш деца" през 70-те години, но и тогава собственото жилище беше далечен мираж за всяко младо семейство, освен ако не получи такова като подарък от родителите си или по наследство от баба и дядо. С тогавашните заплати беше абсурд да наемеш поне двустайно, хигиенично жилище и да ти останат пари поне за храна. Именно през това десетилетие началото на демографската криза вече беше факт.

27

/продълж./

преди 3 месеца

Логично е хора родени и прекарали детството си, порастването си в кризи, да имат по-малко деца. Това са хора, преживявали кризите през емоциите на родителите си. Аман от пишман специалисти... а този господин не беше ли и той син на комунисти...

26

Бай Дрън

преди 3 месеца

Да, разходите за *** са големи. Още на 5 години искат смартфон за 1000 лева. Спор няма, разходите са големи. Баща им навремето имапе по три смартфона за по 2000 лева, сега положението е зле, няма 1000 левс за смартфон. Отдолно бялото и томпари струва.

25

Въйводата

преди 3 месеца

Сливен се подмладява

24

Анонимен

преди 3 месеца

Раждаемостта в Полша през 80те е общо взето такава, каквато е била през 70те и 60те. Преди това е била по-висока. Сега специално отворих да погледна. Следователно е подвеждащо да се говори за демографски бум в Полша през 80те. /продълж./

23

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия, Украйна и Беларус изобилстват християни от бялата раса, които с радост биха дошли да работят в страните членки на ЕС. Сред тях много трудно ще намериш някой, който да няма минимум средно образование. Вместо да се възползва от този огромен ресурс, Европа допусна да се случи нещо съвсем друго. Кой й е крив?

22

Бай Дрън

преди 3 месеца

Стига гллуппостиии! Европа може да застарява, но страни като България я подмладяват. Няма място за сравнение. Отделно, че развитите европейски държави поемат интелигентните мигранти, а на нас ни връщат само аллахакбарите! Стига сте писали гллуппости и заблуждаватен малкото останали грамотни хора в България!