388

Анонимен

преди 1 месец

Приятел я *** ти пък до сащ за бензин че е по евтино )))

387

Анонимен

преди 1 месец

До 365,как пенсията от 280 е станала 580 лв как за 9 месеца се увеличи ,300 лв ,е голяма лъжа ))

386

Анонимен

преди 1 месец

Браво най-после истината )но ПП няма да бъдат на четвърто място на последно ))гадове крадливи

385

Анонимен

преди 1 месец

Ами сега се пънат да гласуват за Късия, но като го видят какво представлява и как ще има пак казарми, мобилизации, данък десятък на Раша ще го псуват после. Аз все още си мисля, че Борисов чака с големите кирливи ризи на Копейкин за тази седмица. Не е *** и няма да позволи изкукал русофил да вземе толкова гласове

384

Observer

преди 1 месец

Статията е много добра. Голяма част от хората загубиха и последната си капка доверие към изборите, партиите и кандидатите. Все едно да отидете на пазара да си купувате кола ама всичките които се предлагат са изгнили таралясници. Е ще си хвърлите ли парите да купите нещо което не харесвате?

383

Анонимен

преди 1 месец

Е ТОВА АКО СТАНЕ МОЖЕ ДА ЗАКРИВАМЕ ДЪРЖАВАТА

382

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин и да вземе властта няма да знае какво да прави с нея. Няма кадрите, няма опита, не е кадърен, специалистите му по финанси са тройкаджиите от Винса. Специалистите му по конституционно право са от свободния във Варна и са си вземали изпитите докато са дремели по катедрите. Законопроектите му са копи пейст от Вайбъра, дето му ги праща Путин.

381

Моля

преди 1 месец

Не се пенете и изхвърляйте като ой на песок . В Булгиристан , няма значениенкои е пръв и кой е втори ....никоя партия няма сила да управлява сама ....капиш мамуни .Този който гласува за пп е съгласен да съучаства в управление с герб , герб са ясни там мисъл няма , а дпс са талибани. Разбрахте ли , че системата не работи . Пъни се , прави си клизми , прави челни стойки , ходи на ръце ...за който и да гласуваш , той не може да управлява сам !

380

Анонимен

преди 1 месец

Това е шокиращо и толкова тъжно. Хората не си ли научиха урока от ИТН преди 2 години и Атака едно време? Или алкохолизма и тракнвилантите, които русофилите промиват с домашна пърцуца не прощават на никого

379

Анонимен

преди 1 месец

Явно архитектите са обезпокоени за всевластието си и пак ще наливат вода в мелницата на псевдо-национализма като опита от 1990 г. с Г.Атанасов.

378

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин и глупакът Цончо, са заминали за Русия с микробус пълен с туби бензин..В Русия няма бензин и това е благородна постъпка ..Не може да получаваш хиляди рубли от руското посолство и да лаеш от дивана ..Копейкин ,е призовал платените от руското посолство русо.сифилистици, да последват примера му ..

377

Копейкин

преди 1 месец

Уточнение : изследването на "Медина" е проведено в Русия и е финансирано с рубли. Курса на рубла та днес е една рубла хиляда долара че и отгоре.

376

Анонимен

преди 1 месец

Борисов ще ги оправи и тях както оправи ППто

375

Анонимен

преди 1 месец

Медиана не беше ли собственост на шефа на връзки с обществеността на възраждане или на жената на някой член? Че се бъркам, ама предния път като излязоха на второ място в проучване (местните) се оказа, че всъщност са на 5то. И също така, никой няма интерес да прави соц проучвания за собствена сметка. Само казвам, това което всички си мислим.

374

Анонимен

преди 1 месец

Само да се появи някоя партия с референдум за излизане от нато, всичките тия останалите направо ще изчезнат. Няма даже в парламента да могат дс влязат.

373

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане на България!

372

Костя

преди 1 месец

Мен никой не ме е търсил за 20к!

371

Размисли

преди 1 месец

Гласувайки за копейкин, гласуваме за икономическия възход на България свързан със русия......преди две години една рубла бе 35 ст. , а днес една рубла е 2 ст. Който гласува за русия стига до просия....

370

Анонимен

преди 1 месец

Агенциите не са корумпирани!

369

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин и глупакът Цончо, са заминали за Русия с микробус пълен с туби бензин. В Русия няма бензин и това е добра постъпка ... Не може да получаваш хиляди рубли от руското посолство и да лаеш от дивана !! Копейкин призовава платените русо.сифилистици ,да последват примера му и масово ,да заминат с бензин ,за Русия !!!