145

Анонимен

преди 3 месеца

До Шаши "На игрите в Берлин, Хитлер не е забранил нищо." На игрите в Берлин Хитлер още не е бил нападнал когото и да било. Всъщност, той ги е използвал като част от пропагандата си. Да ви напомня за някого? Една държава, която специфично организира Олимпийски игри и Световно първоенство с ЕДИНСТВЕНАТА цел да прикрие плановете си или да смекчи реакцията срещу това, което прави. Мдаа, паралелите между режима на Хитлер и този на Путин са СТРЯСКАЩИ. Те са едно и също.

144

Анонимен

преди 3 месеца

До до 141 "настоявам за всеобщ бойкот" Руските спортисти не са съглсни с настояванията ти, може би защото, за разлика от теб, те имат какво да губят, ако се нагажират във фашистка пропаганда. Не разбрахте ли, похабявайте СОБСТВЕНИЯ си живот и перспективи, престанете да го правите с чуждите. Хората не са глупави, независимо какво твърдите или си мислите.

143

Шаши

преди 3 месеца

На игрите в Берлин, Хитлер не е забранил нищо. Забраните започнаха по-късно. Олимпиадата в Москва беше отговор на забраната. От Олимпиада стана политическо мероприятие.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Сички лозунги ли си написаате бе демокрадлите ? Да не сте изтървали някой и да ви се карат ?

141

до 141

преди 3 месеца

И преди отново да извъртиш думите ми, настоявам за всеобщ бойкот докато МОК започне да прилага еднакви стандарти за всички държави-участнички в мероприятието, както неведнъж вече заявих, но поради неясни за мен причини, ТИ продължаваш да ми обясняваш какво съм бил имал предвид сякаш знаеш по-добре от мен самия :D

140

Анонимен

преди 3 месеца

"Напротив, ти каза, че руски спортисти не трябва да участват, ако не им е позволено да се състезават под руски флаг"---------------Дай цитат, в който използвам тези думи. Искам да видя къде съм написал че "руските спортисти не трябва да участват ако не им се позволи да участват под руски флаг". Мисля, че вече ти обясних, че настоявам за всеобщ бойкот, (което предполага липсата на уточнения). И така за трети път призовавам за отговор на въпроса ми относно неутрален флаг за французите.

139

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 139 "че не съм против участието на руски спортисти" Напротив, ти каза, че руски спортисти не трябва да участват, ако не им е позволено да се състезават под руски флаг. МОК, аз и самите руски спортисти не са съгласни с теб. Въпроса ти е неподготвен и може да бъде елиминиран само с две изречения, затова се надявам да не настояваш.

138

анонимен келеш

преди 3 месеца

Те руснаците и да участват на олимпийските игри нищо друго няма да направят освен половината пак да ги изпохващат с допинг от евтиния:):)?)

137

Анонимен

преди 3 месеца

"първоначално се опита да кажеш, че не си твърдял, че руските спортисти не трябвало да участват ако не им позволели да се състезават под руски флаг. След като те цитирах, и реалността те опровергава"------------------------Напротив, разсеях всякакви съмнения като ти обясних като на бавноразвиващ, какъвто доказа че си, че не съм против участието на руски спортисти, и че за френските спортисти трябва да важат същите условия за неутрален флаг. И отново заобиколи въпроса ми ахахах

136

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 136 "Кви олимпииски игри,няма как да си олимпииски шампион,след като избираш кои може и кои не може да учасва в едно състезание." Никой нищо не "избира". Руските спортисти могат да участват на Олимпиадата.

135

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 133 Смушенията са при теб и са видни от това, че първоначално се опита да кажеш, че не си твърдял, че руските спортисти не трябвало да участват ако не им позволели да се състезават под руски флаг. След като те цитирах, и реалността те опровергава (те мислят да участват" се "прехвърли" на друга опорка, а впоследствие даже се върна към оригиналното си твърдение, че не трябва да участват. Това е какво се случи. Приказките ти не заместват реалността.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Кви олимпииски игри,няма как да си олимпииски шампион,след като избираш кои може и кои не може да учасва в едно състезание.Съжалявам но олимпииското ви злато не струва и едно евро,без достоен противник.Предлагам другата олимпиада да забраните и на бегачите от Ямаика да се състезават-тогава и куците кобили ще станат шампиони

133

анонимен келеш

преди 3 месеца

Не е зле за Събота вечер да гледаш руски исторически канали:):):)

132

Мачкай

преди 3 месеца

Вова! Макарона е сварен! Запада ошашарен! ЕС разпаднат! НАТО унижено! Германия пред икономически колапс! България от грешната страна! Мачкай Вова!!!

131

Анонимен

преди 3 месеца

"Пак ще ти повторя, защото явно е проблем за теб: тук дискусията е трябва ли да участват руските спортисти, ако не им позволят да е под руски флаг."-------------Явно смущенията се случват някъде в зоната на мозъка ти, отговаряща за интерпретирането на постъшващата информация. Затова ще ти задам въпроса, който заобикаляш отдалеч за да прескочим дефектиралата зона- трябва ли на френските спортисти да им се забрани участието под френски флаг заради събитията в Нова Каледония?

130

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 127 Щото Ботокса е ментално джудже - с други думи, страхливец без капка достойнство. Зеленски е точно обратното - ментален и морален исполин. Затова за единия се "лепи" думата а за другия изглежда абсурдно.

129

Анонимен

преди 3 месеца

"Гледахте ли снощи Световното шоу Усик-Фюри като нормалните хора или гледахте руски телеграм канали?"..............Аз лично гледах исторически канал. Нямам потребност да гледам набеден "спорт" в който двама празноглавци си млатят *** кратуни.

128

Анонимен

преди 3 месеца

До до 126 Пак ще ти повторя, защото явно е проблем за теб: тук дискусията е трябва ли да участват руските спортисти, ако не им позволят да е под руски флаг. Според теб - НЕ, според МОК, мен и самите руски спортисти - ДА. Те са го потвърдили като са заявили участие. Разликата в мнението е, че ти се занимаваш с пропаганда, и не ти пука за самите спортисти, за техния труд и ниво, затова ти е лесно просто да ги "рендосаш" за пропагандните цели на руския фашистки режим.

127

анонимен келеш

преди 3 месеца

Добрутро ранобудни ***!Гледахте ли снощи Световното шоу Усик-Фюри като нормалните хора или гледахте руски телеграм канали?:):):)А с Часов Яр какво става последно?Великата Червена Армия превзе ли го тва село най после или още се мъчи от два месеца насам?:):):)

126

до 126

преди 3 месеца

Аз се придържам плътно към темата- щом на руските спортисти им е забранено да се състезават под руски флаг заради войната в Украйна, значи и на френските спортисти трябва да им се забрани заради действията на френската армия в Нова Каледония. Или това или не трябва да се намесва политиката. Когато се бойкотира подобно събитие се дава възможност за достигане на соломоново решение. Толкова е просто, като теб.