13

Анонимен

преди 1 месец

Българския след години ще се превърне в нещо като хинди.

12

Драго

преди 1 месец

Прекале но драматизирваш брат. В краина сметка секи сам си преценя!

11

Изклатен демократ

преди 1 месец

Слава на Русия, алтернативни сексуалисти от ДБиПП!

10

Анонимен

преди 1 месец

Продължавайте да се кълчите на всякакви тъпппи "шоута", ергени, моми, чалгари...и лайте срещу Брюксел - той ви е "виновен" за простотията и душевната нищета и мизерия!

9

Анонимен

преди 1 месец

Добър анализ! Аз съм на 65 години и всяка година решавам тестовете от матурите по БЕЛ за 7 и 12 клас. Сверявам си часовника! Тази година въпросите за 12 клас бяха абсолютно елементарни ! Ако отново средната оценка под четири, значи нещата в образованието са много зле!Дано не съм права!

8

Анонимен

преди 1 месец

На руските наколенки пак "брюксел" им пречи, а когато започне човек да чете по форумите точно най-неграмотните са най-големите анти-брюкселисти.

7

Deep Zone

преди 1 месец

Големият проблем е, че на много крехка възраст се изучават много трудни смислово произведения. Скоро четох "Песен за човека" на Вапцаров и буквално се разплаках, а когато завършвах преди доста години и го учех- НЕ ГО РАЗБИРАХ. Младите хора трябва да изучават Гудкайнд, Пратчет, Джордан- елементарно фентъзи, което да помогне и да ги накара да четат, а после с времето ще стигнат до истинската литература- Достоевски, Стайнбек, Вонегът. А те ти бухат "Под игото" и те отвращават от четенето.

6

Анонимен

преди 1 месец

Пардон, а името на автора няма ли да споменете? Или той се срамува да се разкрие? Принципно съм съгласен, че вай-важното е да се владее на прилично ниво майчиния език, а след това вече чуждите езици.

5

Анонимен

преди 1 месец

До 5 Иронията Ти ,Не Минава!

4

Анонимен

преди 1 месец

Хайде всички заедно да си поплачем за отминалия комунизъм.....ех колко хубаво беше!!!

3

Някой си

преди 1 месец

Това днес,е един " демократичен фарс"!-:( По времето на социализма,младите българи бяха себе си! Или знаеш,или не! И си им личеше всякак! А днес,се съмняваш даже и в Можещи и Знаещи Млади българи!-:(

2

Наблюдател

преди 1 месец

Демократичния режим също не търпи инакомислещи!

1

Олимпий Панов

преди 1 месец

Браво един смислен анализ на случващото се днес в образованието!Кой е автора?