48

до 54

преди 1 месец

Прав си. Аз лично с очите си видях Хилъри Клинтън как уговаряше мача между Ботев Враца и Крумовград в интерес на Сорос.

47

Таня

преди 1 месец

Така е. България отдавна се отлепи от дъното на пост-комунистически синдром. Разбира се, една част от българите завинаги си останаха там и не помръднаха и милиметър напред, но като общо се развихме доста на глобалната демократична карта.

46

Анонимен

преди 1 месец

И после Лудогорец няма да бъде шампион вече 13 години поред. Такава серия и Левски и ЦСКА не са правили. Сигурно защото само честни мачове играят делиорманци.

45

Анонимен

преди 1 месец

Милиардера Домуса с милиардери се занимава. С Перуката ли?

44

Анонимен

преди 1 месец

Килъри, душо прокълната, изуй си обущата, защото земята, по която ходиш е свята!

43

Анонимен

преди 1 месец

Какво прави Кирил Домусчиев при Хилъри Клинтън? Сега сериозно, тоя на снимката в профил не ви ли прилича едно към едно с Кирил Домусчиев? Същия! :)))

42

Ббб

преди 1 месец

Тая, нае ли че това до нея не е жена..

41

Килъри Хлинтън

преди 1 месец

Човек може да говори против тази жена само ако не го е страх от самоубийство! Много е сериозна и освен това е била с повече същества от женски пол отколкото Били! Така че със сигурност знай какви ги говори!

40

Анонимен

преди 1 месец

В България явно още помнят соца и директивите на Партията. Щом трябва да има повече жени началници, значи ще има, без значение стават ли или не.

39

Анонимен

преди 1 месец

Килъри и Килър Киро да се вземат :))))))

38

НелиХристова

преди 1 месец

както винаги заглавието няма общо със статията :))))))))))

37

Анонимен

преди 1 месец

Тая не я разбирам що я напинят " лидерски "щения , що е направила в живота си , дедите им избивали индианци , понаправили от това малко пари , родила са фамилията Клинтън , омъжила , може и оженила се за любителя на свирките и станала част от фамилията , васледила демек пари и влияние , после като шамандура по постове и кабинети и сега разноси разни мантри и се праи на влиятелна личност , всъщност се е занимавала единсвено с въвеждане на обществото в заблуди .

36

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Дааааа ... загрижила се е тази дърта вещица за правата на жените ... Хора, поровете се малко в досиетата на Епстейн, "Лолита Експресс", "Пицагейт" и миналото на семейство Клинтон. Има достатъчен материал за поне 800 епизода на сериал на ужасите.

35

Доналд Тръмп

преди 1 месец

Демонът, Миришещ на Сяра, Килъра е в Булгария - да им Вземе и Последният Милиард!

34

IQ 3.14

преди 1 месец

... И по млеко с ориз. и толкоз. тенкю, лелче.

33

до тези, които

преди 1 месец

следят и анализират коментарите. Мои коментари тук са "до Аха", "до Истината", "Абе хора", както и този очевидно. Супер е, че се появяват и по-интересни изказвания като това: Киро, който наследи парите от

32

Анонимен

преди 1 месец

Гласовете на жените предприемачи остават нечути, казал Киро, който наследи парите от майка си - предприемач, а както твърдят осведомени, на нея й ги дала Нора Ананиева, бивш член на ЦК на БКП - непредприемач - спонсор на предприемачи.

31

Анонимен

преди 1 месец

Килъри е опасна, но то почти всички жени са така, не търпят конкуренция :)))

30

Анонимен

преди 1 месец

Еми то където и да влезеш, само жени, дори се чудя дали има работа изобщо за нас мъжете, освен да се правим на мутри :)))

29

Анонимен

преди 1 месец

Килъри се кахъри за незавършеното дело на 21-ви век. Има време. До края на 21-ви век остават още цели 75 години и 7 месеца.